Σασμός-Καλλιόπη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως έτσι πήρε το σπίτι της Καλλιόπης φωτιά.

Οι οικογένειες των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων μαζεύονται και αρχίζουν τα συμβούλια για το θέμα των κτημάτων. Η Αργυρώ παλεύει μέσα της, μην ξέροντας ποια απόφαση να πάρει για τα κτήματα. Τελικά ανακοινώνει στον Αστέρη πως θα τα κρατήσει κι αυτό πυροδοτεί την αντίδραση της Καλλιόπης που εκτοξεύει απειλές.

Καταραμένη, τολμά και έβαλε τα χέρια της σε όσα μας ανήκουν. Αυτό δεν θα περάσει έτσι, από μένα θα βρει το κακό, μονολογεί η Καλλιόπη και αποφασίζει να αναλάβει δράση…. Η όλη κατάσταση δημιουργεί αναταραχή και ανησυχία στο χωριό αφού όλοι ξέρουμε πως αρκεί μία και μόνο σπίθα για να τιναχτούν τα πάντα στον αέρα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Τζένη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Σασμός-Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος εξαφανίζεται με τον μικρό Πετρή

Την ίδια στιγμή ο Λευτέρης λέει την αλήθεια για τη μητέρα του στην Θοδώρα, ενώ η Βασιλική, ο Μαθιός και ο Αστέρης αναστατώνονται με τη στήριξη του Νικηφόρου στις απόψεις της Καλλιόπης. Ο Παύλος οργισμένος και διψασμένος για εκδίκηση πάει και παραμονεύει έξω από το αρχοντικό των Σταματάκηδων.

Εκεί, όμως γίνεται μάρτυρας μιας μεγάλης απειλής. Η φωτιά διχάζει το χωριό. Ο Νικηφόρος τα βάζει με όλους, σίγουρος πως το έκανε ο Παύλος. Ο Αστέρης από την άλλη προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα, δίχως να ξέρει πως η Αργυρώ με μία κίνηση που τους αφήνει όλους εμβρόντητους τινάζει στον αέρα όσο θεωρούμε μέχρι τώρα δεδομένα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος τελειώνει το κακό

Σασμός: Ο Σταύρος τρελαμένος απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος τρελαμένος απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα

Ο Σταύρος απειλεί τον Αστέρη ενώ η Καλλιόπη πρέπει να αποφασίσει πως θα απαντήσει. Η Αιμιλία ανησυχεί για τον Παύλο που πάει στο νοσοκομείο και ο Λευτέρης αποφασίζει να τιμωρήσει τον Πάνο. Ο Παύλος στο νοσοκομείο συγκρούεται με τον Δημήτρη για την Αιμιλία ενώ ο Ευθύμης βρίσκεται ανάμεσα στους δύο φίλους του.

Ο Σταύρος αποφασισμένος να διεκδικήσει το παιδί ζητά την βοήθεια της Στέλλας, ενώ η Αργυρώ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Στάθηκα δίπλα σε αυτό το παιδί σαν αληθινός πατέρας.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη ζητά απο τον Παύλο να κάνουν Σασμό

Σασμός-Σταύρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος τραυματίζεται σε συμπλοκή άσχημα

Το μεγάλωσα με όλη μου την αγάπη και τώρα η Αργυρώ θα με πετάξει για να συνεχίσει τη ζωή της με τον Αστέρη σαν να μην υπήρξα ποτέ;

Αυτό δεν θα το ανεχτώ και πρέπει να με βοηθήσεις, λέει ο Σταύρος στην Στέλλα, η οποία του ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να πάρει το μέρος του σε αυτόν τον πόλεμο που ετοιμάζεται να ξεσπάσει. Αντίθετα είναι διατεθειμένη να στηρίξει την Αργυρώ.

Δείτε ακόμη Σασμός: Τελεσίδικο-Ο Νικηφόρος είναι παιδί του Μαθιού

Σασμός: Οι Σταματάκηδες στην φυλακή

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος θα κάνει φονικό

Ένα στραβοπάτημα φέρνει τη Νάντια στην αγκαλιά του Νικηφόρου, ενώ ο Μανώλης προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Λευτέρη για τον Πάνο. Η αποκάλυψη της Στέλλας για τον Αστέρη κάνει τον Σταύρο να χάσει τελείως τον έλεγχο.

Με την οργή του να έχει χτυπήσει κόκκινο, αποφασίζει να δώσει στην Αργυρώ την χαριστική βολή. Στόχος του είναι να αρπάξει τον μικρό Πετρή και να φύγει όσο πιο μακριά γίνεται, χωρίς κανείς να μη γνωρίζει που βρίσκονται τα ίχνη τους.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 44 , 45 , 46 , 47

Σασμός: Οι Σταματάκηδες στην φυλακή

Δείτε ακόμη Σασμός: Καρέ καρέ η νύχτα πάθους Αστέρη-Αργυρώς

Η Αργυρώ και η Μαρίνα αγωνιούν για το μέλλον του μικρού Πετρή, αφού ξέρουν πως ο Σταύρος δεν αστειεύεται. Αν πάθει κάτι ο γιος μου θα πεθάνω, λέει η Αργυρώ με δάκρυα από τα μάτια της να τρέχουν σαν ποτάμι.

Μέσα σε όλα αυτά, ο Δημήτρης ζητά από την Αιμιλία να διαλέξει, ενώ ο Αντώνης επιστρέφει στο τμήμα έτοιμος να στήσει την παγίδα στον Φαρμάκη. Καθώς η Καλλιόπη ξεκαθαρίζει με τον Παύλο, ο Μαθιός προσπαθεί να κατευνάσει την Βασιλική που για πρώτη φορά ζητά… Σασμό. Θα τα καταφέρει;

Σασμός: Τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας απο 28/11/2022 ως 31/11/2022.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο40 στις 28/11/2022

Επεισόδιο 40

Δευτέρα 

Τα πνεύματα οξύνονται στην κουβέντα μεταξύ Αργυρώς και Σταύρου και φτάνουν σε αδιέξοδο, ενώ λίγο αργότερα η Άσπα κατηγορεί τον Άστέρη καταπρόσωπο για την ρήξη του ζευγαριού. Εσύ φταις για όλα αν δε φύγεις μακριά της δεν θα γίνει ποτέ ευτυχισμένη, του λέει χαρακτηριστικά. Παράλληλα η Καλλιόπη καταστρώνει τα σχέδια της με τα ανίψια της πράγμα που ανησυχεί για τους γιους της, αλλά ενθουσιάζει τον Νικηφόρο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Θέλω να θυμάσαι πως δεν έχεις βγει ποτέ από την καρδιά μου

Σασμός: Οι Σταματάκηδες στην φυλακή

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι Σταματάκηδες στην φυλακή

Αν δεν έχουμε εμείς τα κτήματα του Άγγελου δεν θα τα έχει κανείς, λέει ο νεαρός και αποφασίζει να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες για το σχέδιο της μητέρας του. Από την άλλη η Νάντια κάνει άλλη μία εμφάνιση στο σπίτι του Μαθιού κι ενόσω παρατηρεί την κάθε του κίνηση ο Μαθιός νιώθει μια υπόγεια απειλή. Την ίδια στιγμή μεγάλη στεναχώρια επικρατεί στο ζεύγος Αγγελάκη για το φευγιό της Θοδώρας, ενώ η Μαρίνα κι ο Αντώνης παίρνουν όμορφες στιγμές στο ταξίδι τους.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 41 στις 29/11/2022

Επεισόδιο 41

Τρίτη

Όσο ο Νικηφόρος προσπαθεί να παλέψει τα αισθήματα του για την Νάντια, ο Μανώλης έχει ήδη αρχίσει να μπλέκεται στα δίχτυα του Ευθύμη. Βρίσκει ένα στοιχείο που φέρνει σε δύσκολη θέση τον Λευτέρη, ο όποιος αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα για χάρη της Θοδώρας. Καθώς Μαθιός και Αστέρης προσπαθούν να εξασφαλίσουν το μέλλον του Νικηφόρου, η Αργυρώ συγκρούεται με τον Σταύρο και την Άσπα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ σπαράζει για το παιδί της

Σασμός: Οι Σταματάκηδες στην φυλακή

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο χωρισμός που κανείς δεν περίμενε

Ο Παύλος θυμάται τα γενέθλια της Αιμιλίας που παλεύει με τις αναμνήσεις, ενώ η Νάντια πάει στη δουλειά της Βασιλικής προσπαθώντας να μάθει περισσότερα για τον Μαθιό. Η κοπέλα θεωρεί πως αυτός μπορεί να είναι ο πατέρας της και είναι αποφασισμένη να μάθει όλη την αλήθεια.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 42 στις 30/11/2022

Επεισόδιο 42

Τετάρτη

Η Αργυρώ αμφιταλαντεύεται για το αν θα πουλήσει τα κτήματα στον Αστέρη με τη Μαρίνα και τη γιαγιά να την συμβουλεύω να το κάνει. Πούλησε τα για να μας αφήσουν ήσυχες. Δεν τα χρειαζόμαστε, της λένε και η κοπέλα σκέφτεται σοβαρά τα λόγια τους.

Η Άσπα μαθαίνει τις προθέσεις της αποφασίζει να δράσει. Ο Άγγελος τα άφησε σε εσένα δεν πρέπει να πας κόντρα στην θέληση του, της λέει. Παράλληλα ο Νικηφόρος χωρίζει με την Τζένη αλλά δεν είναι τόσο αυτό που τον απασχολεί όσο το πότε θα μπει σε εφαρμογή το σκοτεινό σχέδιο της Καλλιόπης για τα κτήματα.

Δείτε ακόμη Σασμος : Δείτε τον παπά Μιχάλη πριν από έντεκα χρόνια – Αγνώριστος

Σασμος : Δείτε τον παπά Μιχάλη πριν από έντεκα χρόνια – Αγνώριστος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα αποκαλύπτει στο Σταύρο το μεγάλο μυστικό του Αστέρη

Την ίδια στιγμή η Αιμιλία καταλήγει να περάσει τα γενέθλια της με τον Παύλο και ξυπνούν οι αναμνήσεις, σπάζοντας τον πάγο μεταξύ τους. Ο Μαθιός βλέπει την Βασιλική να κουβεντιάζει με τον Ευθύμη και αποφασίζει να τον επισκεφτεί.

Ξέρει πως η παρουσία του μόνο κακό θα προξενήσει στον γάμο του γι’ αυτό και κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Ο Αστέρης αντιλαμβάνεται πως ο Νικηφόρος συνομοτεί με την Καλλιόπη και μοιράζεται με τον Αντώνη την τις υποψίες του Νικηφόρου για τον Παύλο.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 43 στις 31/11/2022

Επεισόδιο 43

Πέμπτη 

Η Αργυρώ πιεσμένη αποφασίζει να πουλήσει τα κτήματα στους Σταματάκηδες θέλοντας να δώσει ένα οριστικό τέλος σε αυτή την ιστορία. Ο Παύλος όμως διαφωνεί και κάνει πρόταση να τα αγοράσει ο ίδιος. Η Καλλιόπη δε συμφωνεί με την συνεννόηση Αστέρη Αργυρώς και έρχεται σε σύγκρουση ακόμη μία φορά μαζί του.

Έκτακτα οικογενειακά συμβούλια συγκαλούνται και στις δύο οικογένειες… Ο Μαθιός προειδοποιεί τον Ευθύμη απειλώντας τον ανοικτά να προσέχει τις συναναστροφές του με την οικογένειά του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο γάμος της Μαρίνας αποτελεί μία ιστορία γεμάτη από αγκάθια

 

Σασμός-Σταύρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Νεκρός ο Σταύρος απο Αστέρη και Μαθιό

Μείνε μακριά από τη γυναίκα μου μην την ξανά πλησιάσεις ποτέ, του λέει με τα μάτια του να πετούν σπίθες. Δυστυχώς η ευτυχία του Μαθιού και της Βασιλικής δεν κρατάει για πολύ, καθώς τα πρώτα σύννεφα στο γάμο τους κάνουν την εμφάνισή τους. Η εικόνα του Ευθύμη να μιλάει με τη γυναίκα του δε φεύγει στιγμή απ’το μυαλό του Μαθιού που φτάνει σε σημείο να ξεσπάσει ακόμα και απέναντι στη Βασιλική.

Την ίδια στιγμή η Αργυρώ προσπαθεί να μάθει ποια είναι η χάρη που χρωστά στον Αστέρη και η ώρα της αλήθειας πλησιάζει. Πως θα αντιδράσει όταν μάθει πως εκείνος έδωσε το νεφρό του για να την σώσει; Εντωμεταξύ το χάσμα μεταξύ Αιμιλίας και Δημήτρη μοιάζει δύσκολο να γεφυρωθεί. Παράλληλα ο Βαγγέλης κάνει μια νέα γνωριμία στην χαρτοπαικτική λέσχη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close