Σασμός-Μαθιός-Bασιλική

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Μαθιός και η Bασιλική βρίσκονται στα πρόθυρα χωρισμού.

Αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να γίνει

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια τη σειράς Σασμός. Ο Μαθιός και η Βασιλική περνούν την πιο δύσκολη περίοδο της σχέσης τους και ένα βήμα πριν από το χωρισμό εξαιτίας του Νικηφόρου.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μέγα Ανατροπή- Η Στέλλα έρχεται κοντά με τον Αστέρη

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός: Άσπα και Παύλος σκοτώνουν τον Κώστα

Παράλληλα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού my TV ο Αντώνης αποκαλύπτει στον Παύλο τον αρραβώνα του με τη Μαρίνα ενώ εκείνος δίνει εντολή να σκοτώσουν τον Κώστα στη φυλακή.

Η σχέση των δυο βρίσκεται σε ένα τεντωμένο σκοινί που είναι έτοιμο να σπάσει ο φόνος του Άγγελου η εμφάνιση του Παύλου αλλά και όσα ακολούθησαν επηρεάζουν όλους τους ήρωες. Συγκεκριμένα ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να εξιχνιάσει το θάνατο του πατέρα του και επιστρατεύει την βοήθεια του Μανώλη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης παίρνει το θάρρος και βάζει ένα τέλος

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η βεντέτα δεν θα σβήσει ποτέ

Μάλιστα ο νεαρός επιμένει να θέλει να κρατάει όπλο πάνω του γεγονός που τον φέρνει σε έντονη κόντρα με την Βασιλική, τα γεγονότα των τελευταίων ημερών φαίνεται να έχουν επηρεάσει πολύ και την Βασιλική η οποία μάλιστα για πρώτη φορά έχει δεύτερες σκέψεις για το γάμο της με το Μαθιό.

Όσο και να προσπαθεί εκείνος να την πείσει πως όλα ανήκουν στο παρελθόν, τίποτα δεν αλλάζει και διότι φαίνεται πως περιμένει την χειρότερη στιγμή. Μέχρι τώρα σχέση του Μαθιού και της Βασιλικής φτάνει σε αδιέξοδο και η σχέση τους κλονίζεται και εξαιτίας του Νικηφόρου και την συμπεριφορά του απέναντι τους.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα γνωρίζει τον Ευθύμη

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο ερχομός του νέου ήρωα που προβληματίζει τον Αντώνη

Η επιμονή του να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να βρει τον δολοφόνο το Στεφανή δημιουργεί εντάσεις όπως θα δούμε αυτές οι εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι δε σταματούν ούτε και όταν ο Νικηφόρος φεύγει για λίγες μέρες απ’ το χωριό.

Όταν μάλιστα επιστρέφει μαθαίνει από το Μαθιό πως η Βασιλική ετοιμάζονται να χωρίσουν και η ευθύνη βαραίνει εκείνον έτσι είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να ανατρέψει την κατάσταση. Την ίδια ώρα ο Αντώνης αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στον Παύλο για την σχέση του με τη Μαρίνα και για την πρόθεσή του να παντρευτούν.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα μαθαίνει όλη την αλήθεια και καταρρέει

Σασμός: Ο Μαθιός δίνει spoiler για τη σειρά (βίντεο)

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος θα εκδικηθεί τον Αστέρη για τον χωρισμό του με την Αργυρώ

Ωστόσο οι δύο άντρες έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση μιας και ο Παύλος δεν μπορεί να το δεχτεί, αυτή η αντίδραση δημιουργεί μία αμήχανη κατάσταση και ενώ ο γάμος του Αντώνη με τη Μαρίνα κρέμεται από μία κλωστή εξαιτίας του Παύλου, και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά η Άσπα ανακαλύπτει ένα δαχτυλίδι και καταλαβαίνει πως ο Άγγελος θα της έκανε πρόταση γάμου.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος οπλοφορεί και συναντά τον Παύλο;

Σασμός: Η Άσπα ψάχνει να βρει τον ένοχο για την δολοφονία του Άγγελου

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης αποκτά έναν εχθρό

Αυτό το γεγονός προκαλεί οργή στην κοπέλα και διψά για εκδίκηση θέλει πάση θυσία να πληρώσει ο δολοφόνος του αγαπημένου της. Μάλιστα όπως θα παρακολουθήσουμε η Άσπα επισκέπτεται τον Παύλο και του ζητάει να εκδικηθεί τον Κώστα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Τότε θα δούμε τον γάμος της χρονιάς Βασιλικής- Μαθιού

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός έτοιμος να μιλήσει για τον φόνο του Στεφανή

Η επιμονή και η οργή της Άσπας φέρουν τον Παύλο προβλήματος και η Μαρίνα που το μαθαίνει προσπαθεί να προλάβει τα χειρότερα. Ωστόσο τις επόμενες ημέρες ο Παύλος δίνει στον ευθύ με μία πολύ επικίνδυνη εντολή να εξοντώσει τον Κώστα στη φυλακή.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close