Σασμός-Βασιλική-Μαθιός

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Βασιλική φεύγει απο την Άνω Ποριά.

Τι γίνεται επιτέλους;; Όλοι φεύγουν;;;

Η Βασιλική αγωνίζεται να πει στον Νικηφόρο να φύγει για το Ηράκλειο μακριά από τον κίνδυνο της βεντέτας αλλά το μυαλό του γιου της τρέχει ξανά στο θάνατο του πατέρα του και του φονιά του:

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός Bασιλική στα πρόθυρα χωρισμού

Η Βασιλική του Σασμού με κόκκινο μαγιό βάζει κάτω όλες τις influencers

Δείτε ακόμη Σασμός: Μέγα Ανατροπή- Η Στέλλα έρχεται κοντά με τον Αστέρη

Δεν μπορώ να φύγω πως θα σ’ αφήσω μόνη σου μάνα τρέμω στην ιδέα να συμβεί κάτι, της τονίζει και εκείνη σπεύδει να του εξηγήσει πως έχει στο πλευρό της τον Μαθιό και δεν έχει κανέναν λόγο να φοβάται:

Δε σε αφήνω ότι και να λες μαζί με το Μαθιό θα μείνω εδώ να σε προσέχω. Οι Βρολάκηδες δεν το έχουν σε τίποτα να αρχίσουν τις επιθέσεις σε όποιον έχει το ίδιο επίθετο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Άσπα και Παύλος σκοτώνουν τον Κώστα

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης παίρνει το θάρρος και βάζει ένα τέλος

Μα δεν είναι δυνατόν να αφήσεις τις σπουδές σου για να μείνεις εδώ και να με προσέχεις και η Τζένη τι θα γίνει; Αναρωτιέται η Βασιλική που ψάχνει διακαώς τρόπο για να τον διώξει απ’ το χωριό.

Μάνα μη βρίσκεις δικαιολογίες για να μην με κρατήσεις εδώ οι σπουδές μου αλλά και η Τζένη μπορούν να περιμένουν όλα μπορούν να περιμένουν προτεραιότητα έχεις εσύ οικογένειά μου αν δε σιγουρευτώ πως δεν κινδυνεύεις δεν θα το κουνήσω, της ξεκαθαρίζει και η κουβέντα τους διακόπτεται.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η βεντέτα δεν θα σβήσει ποτέ

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα γνωρίζει τον Ευθύμη

Εντωμεταξύ η εμμονή του Νικηφόρου να έχει μόνιμα πάνω του όπλο ανησυχεί την Τζένη που αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από την βασιλική Δεν ήξερα αν πρέπει να σας μιλήσω αλλά ο Νικηφόρος με φοβίζει το τελευταίο διάστημα.

Δεν είναι μόνο ότι θέλει να κυκλοφορεί Με όπλο τον βλέπω στο μάτι του ότι θέλει να πάρει εκδίκηση και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω για να τον σταματήσω το λέω σε σας γιατί καθώς φαίνεται η στην μόνη που ακούει και υπολογίζει πλέον.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο ερχομός του νέου ήρωα που προβληματίζει τον Αντώνη

Σασμός: Η οριστική απόφαση της παραγωγής για το μέλλον της Βασιλικής στην σειρά

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα μαθαίνει όλη την αλήθεια και καταρρέει

Η Βασιλική τα χάνει με τις κουβέντες που ξεστομίζει η Τζένη και σκέφτεται τι πρέπει να κάνει για να συναντήσει το γιο της μιλάει με το Μαθιό και από κοινού προσπαθούν να βρουν μία λύση.

Η Βασιλική αρχίζει και χάνει την εμπιστοσύνη της που έχει προς τον Μαθιό, αποφασίζει να φύγει για το Ηράκλειο για να συνετίσει τον Νικηφόρο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος θα εκδικηθεί τον Αστέρη για τον χωρισμό του με την Αργυρώ

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος οπλοφορεί και συναντά τον Παύλο;

Ο Μαθιός πληγωμένος λέει στην Βασιλική: Βασιλική που πηγαίνεις είσαι σίγουρη πως θες να το κάνεις αυτό; αν θες βοήθεια με το νικηφόρο είμαι και εγώ εδώ.

Δεν χρειάζεται να το πάρεις όλο πάνω σου όμως είσαι σίγουρη πως είναι τα πράγματα τόσο σοβαρά όσα σου τα περιέγραψε η Τζένη; Η Βασιλική χάνει την ψυχραιμία της και του λέει να διαχειριστεί καλύτερα τα θέματα της οικογένειας του και να την αφήσεις στην ησυχία της. Εκεί θα φτάσουν ένα βήμα πριν τον χωρισμό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close