Σασμός-Τόλης-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού θα στήσουν θανάσιμη ενέδρα στον Τόλη.

Της τρελής θα γίνει!!!

Όσο κι αν Αργυρώ προσπαθεί να αποφύγει τον Αστέρη, δεν τα καταφέρνει στη σειρά Σασμός καθώς είναι πάνω από τις δυνάμεις της. Η Βασιλική καταφεύγει στην Καλλιόπη για βοήθεια.

Το στενό μαρκάρισμα που γίνεται στον Τόλη για να αποκαλύψει το γράμμα που κρύβει του προκαλεί φόβο και ανησυχία. Η Νάντια προσφέρεται να βοηθήσει τον Μαθιό με τον Ευθύμη για το χρέος του Στεφανή και τον ανοιχτό λογαριασμό τους.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 67 , 68 , 69 , 70 , 71

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Παύλος απαγάγει τον Αστέρη

Στο μεταξύ, «πρωτοσέλιδο» στην Άνω Ποριά είναι πλέον η παράνομη ερωτική σχέση της Αργυρώς και του Αστέρη. Ο Παύλος, ανένδοτος, δεν κάνει πίσω και η βεντέτα ανάμεσα στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες ξαναρχίζει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Μαρίνα λέει στην Αργυρώ να τα ξαναβρει με τον Αστέρη

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Μαρίνα μπαίνει μπροστά για να μην σκοτώσει ο Παύλος τον Αστέρη

Όλο το χωριό είναι αναστατωμένο από τις εξελίξεις. Η Καλλιόπη ετοιμάζεται για τα δεινά που θα ακολουθήσουν. Ο Μανόλης υποφέρει ακόμα για τη Νάντια, ενώ η Θοδώρα ξεκαθαρίζει τα όριά της στη σχέση της με τον Λευτέρη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Βαριά βεντέτα ξεσπά- Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες στα όπλα

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός : Μεγάλη ανατροπή- Η Καλλιόπη στηρίζει Αργυρώ και Αστέρη

Ο Ευθύμης ψάχνει επίμονα να βρει το γράμμα του Κώστα και ο Τόλης προσπαθεί να προειδοποιήσει τη Στέλλα. Ο Λευτέρης με τον Πάνο παραμονεύουν για να πιάσουν τον Τόλη και να τον αναγκάσουν να μιλήσει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος ξεχειλίζει την οργή της Καλλιόπης

Σασμός-Τόλης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η σκιά του Στεφανή βαραίνει Μαθιό και Βασιλική

Όμως ο Λευτέρης ειδοποιεί και τον αστυνόμο Φραγκιαδάκη. Προκειμένου να τον έχουν σώο και υπό την επίβλεψή τους, ο Αντώνης στέλνει περιπολικό και τους συνεργάτες του να τον συλλάβουν, χαλώντας την παγίδα του Ευθύμη, που μετά την εξέλιξη αυτή έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι το «καρφί» είναι ο Λευτέρης!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close