Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος : Περιλήψεις των επεισοδίων 8 , 9 , 10 , 11.  Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA στο Β κύκλο. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 8 στις Ο1/10/2022

Επεισόδιο 8

Σαββάτο

Ο Μαθιός επιστρέφει στο σπίτι ελεύθερος την ώρα που η Καλλιόπη αρνείται να αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο της δολοφονίας του Άγγελου. Παράλληλα η Στέλλα έχει μία συνάντηση με τον Αστέρη ο όποιος καταρρέει μπροστά της .

Δείτε ακόμη Σασμός: Βασιλική την αγαπάω και δεν μπορώ να την έχω

Σασμός: Αυτός είναι ο νέος άντρας που έρχεται στη ζωή της Στέλλας

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα θα μετακομίσει στον Λευτέρη

Μην αφήνοντας το χρόνο να περνάει τον μεταφέρει στο νοσοκομείο και εκεί θα ανακαλύψει κάτι που θα την συνταράξει,όταν οι γιατροί την ενημερώσουν  πως αν νεαρός πρόσφατα υπεβλήθη σε ένα σοβαρό χειρουργείο.

Την ώρα που η γιαγιά ετοιμάζει την υποδοχή του Παύλου στο σπίτι, η Μαρίνα και η Αργυρώ ανησυχούν  ότι γιαγιά τα έχει χαμένα. Ο Παπαμιχάλης απ’ την άλλη,  προσπαθεί ανάστατος να αποτρέψει τον Παύλο από τον αποκαλυφθεί, αλλά πλέον τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 9 στις 03/10/2022

Επεισόδιο 9

Δευτέρα

Οι αναμνήσεις που ξυπνούν στο μυαλό τον οδηγούν στο να εμφανιστεί από τη χώρα των νεκρών και να επισκεφτεί το σπίτι το Σταματάκηδων, ανακοινώνοντας ότι η ώρα της εκδίκησης έχει φτάσει και κανείς δεν θα τον σταματήσει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα μαθαίνει όλη την αλήθεια για Αστέρη και Αργυρώ

Σασμός: Η Αργυρώ τρελαίνεται και χάνει τα λογικά της

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Μαρίνα σώζει τον Αστέρη απο τον Παύλο

Οι Βρουλάκηδες  υποδέχονται τον Παύλο στο σπίτι με μεγάλη συγκίνηση για την επιστροφή του .Παράλληλα η Στέλλα, προσπαθεί να μάθει από την Βασιλική λεπτομέρειες για το χειρουργείο που έκανε η Αργυρώ, γιατί υποψιάζεται πως σχετίζεται με την κατάσταση της υγείας του Αστέρη.

Ο Αστέρης  δεν μπορεί να ησυχάσει στην ιδέα ότι η μάνα του είναι φόνισσα και ανακοινώνει στον Μαθιό ότι δεν προτίθεται να την βοηθήσει. Για μένα έχει τελειώσει! Ετσι όπως τα έκανε άς τα λουστεί λέει χαρακτηριστικά.

Η Μαρίνα μαθαίνει για την επιστροφή του Παύλου και συγκρούεται μαζί του λίγο πριν την κηδεία του Άγγελου , ενώ ο Αστέρης λυγίζει και εξομολογείται στην Βασιλική όλο τον πόνο για την Αργυρώ. Συγχρόνως  το χωριό μαζεύεται στις Μαρίνας, για να δώσουν τα σέβη τους στο νεκρό αλλά εμφανίζεται ο Παύλος μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 10 στις 04 /10/2022

Επεισόδιο 10

Τρίτη

Η μέρα της κηδείας του Άγγελου φέρνει πόνο και αναστάτωση στο χωριό, καθώς το νέο για το γυρισμό του Παύλου απλώνεται από στόμα σε στόμα η πίεση της εισαγγελέως οδηγεί την Καλλιόπη σε αποκαλύψεις.

Ενώ η μεγαλύτερη ανατροπή είναι ίδια η ταυτότητα της γυναίκας που καλείται να ασκήσει δίωξη κατά της Καλλιόπης. Στο μεταξύ ο Μαθιός επιβεβαιώνει στη Στέλλα την αλήθεια για το νεφρό του Αστέρη, ενώ εκείνος οδηγημένος  από τύψεις για τη μάνα του, φτάνει  στο σπίτι της Μαρίνας και έρχεται αντιμέτωπος με τον Σταυρό και τον Παύλο. Καθώς ο Άγγελος βυθίζεται στο χώμα, ο Παύλος ορκίζεται εκδίκηση…

Μέσα σε όλα αυτά, η Στέλλα λούζεται από κρύο ιδρώτα αφού τρέμει στην ιδέα πως η επιπλοκή που έχει εμφανιστεί στον Αστέρη μπορεί να του στοιχίσει την ίδια τη ζωή του… Έτσι κινεί Γη και ουρανό για να τον σώσε

Δείτε ακόμη Σασμός: Φόνισσα δεν είσαι ότι και να λες

Σασμός: Ο Αστέρης νιώθει προδομένος απο την Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Σταύρος σε Αργυρώ- Θα μας προστατέψω μόνος μου

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 11 στις 05/10/2022

Επεισόδιο 11

Τετάρτη

Ο Μαθιός έρχεται αντιμέτωπος με τον Παύλο  και οι απειλές που ανταλλάσσουν προμηνήσουν νέο κύκλο αίματος. Την ίδια στιγμή η Αργυρώ συγκρούεται με τη Στέλλα για την υπεράσπιση της Καλλιόπης.

Από την άλλη, τα λόγια της Αιμιλίας, προβληματίζουν τον Αντώνη , ο οποίος δεν διστάζει, να ζητήσει βοήθεια από την Καλλιόπη, προκειμένου να συλλάβουν τον πραγματικό δολοφόνο του Αγγελου.

Η ένταση μεταξύ των δύο οικογενειών είναι καζάνι που βράζει και ο Παπα Μιχάλης ζητά από τον Παύλο να μην εκδικηθεί για το θάνατο του Αγγελου.

Η Μαρίνα προβληματίζεται για το πως θα παρουσιάσει στον Παύλο τον Αντώνη, την ίδια στιγμή που η Βασιλική αγωνιά για τυχών αντίποινα των Βρουλάκηδων στην οικογένειά της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος λυσσάει στην κηδεία του Άγγελου

Δημήτρης Λάλος – Έλενα Μαυρίδου: Ο Μαθιός του Σασμού και η γυναίκα του σε ονειρεμένες διακοπές στην Κρήτη – Εικόνες

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 5 , 6 , 7 , 8

ι

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 12, 13, 14, 15

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close