Σασμός-Βασιλική-Αστέρης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως Μια σπαρακτική εξομολόγηση καρδιάς που θα κάνει ο Αστέρης στην Βασιλική: Βασιλική την αγαπάω και δεν μπορώ να την έχω

Μια σπαρακτική εξομολόγηση καρδιάς θα κάνει ο Αστέρης στην Βασιλική και μεις θα κλάψουμε με μαύρο δάκρυ

Στον Σασμό, ο Αστέρης ζει τον απόλυτο εφιάλτη. Η μάνα του είναι στη φυλακή για φόνο και μάλιστα για φόνο Βρουλάκη, ενώ η αγάπη του για την Αργυρώ και ο πόνος στην καρδιά του γι’ αυτή δεν λέει να σβήσει. Την ίδια στιγμή όλα αυτά τον τσακίζουν και μαζί με την εύθραυστη υγεία του, λόγω του νεφρού του, τον φτάνουν στο σημείο να καταρρεύσει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα μαθαίνει όλη την αλήθεια για Αστέρη και Αργυρώ

Σασμός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Μαρίνα σώζει τον Αστέρη απο τον Παύλο

Η υγεία του Αστέρη πάει από το κακό στο χειρότερο και μάλιστα οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν την ώρα που οδηγεί και βλέπει τυχαία την Αργυρώ. Εκείνη τον αντιμετωπίζει πολύ σκληρά.

Ο Αστέρης ίσα που μπορεί να σταθεί στα πόδια του, πονάει αφόρητα, ζαλίζεται και προσπαθεί να πει στην Αργυρώ ότι δεν φταίει ο ίδιος για όσα έχουν συμβεί, ότι συνεχίζει να την αγαπάει και αυτό ό,τι και να γίνει δεν πρόκειται ν’ αλλάξει, αλλά η Αργυρώ είναι έξαλλη μαζί του και με όλους τους Σταματάκηδες.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος θα βάλει άνθρωπο για να πάρει εκδίκηση Ποιος είναι αυτός;

Σασμός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης θα σκοτώσει τον Μαθιό;

Η εκρηκτική αυτή συνάντηση με την Αργυρώ, θα γίνει η αιτία για να επιδεινωθεί την κατάσταση της υγείας του. Με πόνους και με μεγάλη εξασθένηση επιστρέφει στο σπίτι του όπου σχεδόν πέφτει λιπόθυμος.

Την ίδια στιγμή το νέο ότι η Καλλιόπη ομολόγησε τον φόνο του Άγγελου, φτάνει από στόμα σε στόμα σε όλο το χωριό. Φυσικά το μαθαίνει και η Αργυρώ η οποία γίνεται έξαλλη:

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης μιλά για τον γάμο του με την Μαρίνα

Σασμός: Αυτός θα βγάλει την Καλλιόπη απο τη φυλακή

Δείτε ακόμη Σασμός: Ετσί ο Μαθιός θα πληρώσει τις αμαρτίες του

«Πόσο ακόμα θα μένουμε με σταυρωμένα τα χέρια; Μέχρι να μας σκοτώσουν όλους; Αλήθεια σου λέω, από μένα θα το βρουν οι Σταματάκηδες», φωνάζει, ενώ η Μαρίνα προσπαθεί να βάλει φρένο στον θυμό της: «Τι λες Αργυρώ; Ίδιοι θα γίνουμε μ’ αυτούς; Για ηρέμησε λέω εγώ.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης πέφτει πάνω στην Θοδώρα

Σασμός: Η Μαρίνα είχε δώσει την εντολή θανάτου

Δείτε ακόμη Σασμός: Η μεγάλη απώλεια που χώρισε τον Παύλο με την Αιμιλία

Η αστυνομία θα κάνει τη δουλειά της, το ίδιο και η δικαιοσύνη», της ξεκαθαρίζει. Στο μεταξύ ο Μαθιός επιστρέφει στο σπίτι ελεύθερος, την ώρα που η Καλλιόπη αρνείται να αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο της δολοφονίας του Άγγελου.

Την ίδια ώρα η Στέλλα βρίσκει τον Αστέρη πεσμένο σε κακή κατάσταση και τον μεταφέρει μισοπεθαμένο στο νοσοκομείο. Αμέσως αναλαμβάνουν οι γιατροί και η κοπέλα παθαίνει σοκ όταν την ενημερώνουν:

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος θα μάθει όλη την αλήθεια για τον πατέρα του

Σασμός: Η Αργυρώ τρελαίνεται και χάνει τα λογικά της

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός καταρρακώνεται

«Δυστυχώς, επειδή έχει ένα νεφρό, τα πράγματα είναι δύσκολα διότι αρχίζει να μη λειτουργεί καλά», της λένε. Εκεί η Στέλλα έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με το μυστικό του Αστέρη και είναι συντετριμμένη.

Αμέσως μιλάει με τη Βασιλική χωρίς να της αποκαλύψει αυτό που υποψιάζεται και προσπαθεί έμμεσα να μάθει λεπτομέρειες για το χειρουργείο που έκανε η Αργυρώ:

Σασμός: Η Αργυρώ μιλά στο τηλέφωνο με τον Αστέρη και ο Σταύρος λυσσάει

«Βασιλική, αν θυμάμαι καλά, η Αργυρώ στα νεφρά δεν είχε κάνει την επέμβαση;», τη ρωτάει, γιατί είναι σίγουρη ότι η εγχείρηση της Αργυρώς σχετίζεται με την κατάσταση της υγείας του Αστέρη.

Στο μεταξύ ο Αστέρης συνέρχεται αλλά δεν μπορεί να ησυχάσει στην ιδέα ότι η μάνα του είναι φόνισσα και ανακοινώνει στον Μαθιό: «Εμένα να με ξεχάσετε. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω οτιδήποτε για να βοηθήσω τη μάνα μας, μετά από αυτό που έκανε.

Σασμός: Ο Αστέρης νιώθει προδομένος απο την Αργυρώ

Ό,τι κάνεις, να το κάνεις μόνος σου», του ξεκαθαρίζει. Λίγο αργότερα ο Αστέρης σε κακή ψυχολογική κατάσταση λυγίζει και εξομολογείται στη Βασιλική όλο του τον πόνο για την Αργυρώ:

«Την αγαπάω και δεν μπορώ ούτε να την πλησιάσω. Δεν θα την έχω ποτέ, Βασιλική», της ομολογεί κλαίγοντας. Στο μεταξύ η Στέλλα δεν μπορεί να ησυχάσει και μιλάει με τον Μαθιό:

Σασμός: Δύσκολες ώρες για την Στέλλα στην δεύτερη σεζόν

«Στο νοσοκομείο έμαθα ότι ο Αστέρης έχει ένα νεφρό, πες μου ότι είναι αυτό που φαντάζομαι», του λέει και ο Μαθιός επιβεβαιώνει στη Στέλλα την αλήθεια για το νεφρό του Αστέρη.

Την ίδια στιγμή όμως ο Αστέρης, οδηγημένος από τύψεις για τη μάνα του, σύμφωνα με το περιοδικό tv24, φτάνει στο σπίτι της Μαρίνας και εκεί έρχεται αντιμέτωπος με τον Σταύρο και τον Παύλο.

Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει για το παιδί του και συντετριμμένος ζητάει από τον Θεό βοήθεια

Το αίμα του Πετρή και στη συνέχεια του Άγγελου έχει φέρει όλο το χωριό με το μέρος των Βρουλάκηδων και αυτό ίσως συνεχίσει τη βεντέτα.

Το πρόσωπο του Παύλου Βρουλάκη θα ανατρέψει το σενάριο, με τον ίδιο να θέλει να πάρει εκδίκηση από τους Σταματάκηδες και δη από τον Αστέρη. Έτσι λοιπόν, όταν ο δεύτερος θα πάει στο σπίτι τους παρακινούμενος από την αγάπη του για την Αργυρώ θα πέσει πάνω στον Παύλο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Φόνισσα δεν είσαι ότι και να λες

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Σταύρος σε Αργυρώ- Θα μας προστατέψω μόνος μου

Εκείνος δε θα χειριστεί καθόλου ήρεμα την κατάσταση, αφού τον αρπάζει και τον πετάει έξω από το σπίτι, απειλώντας τον πως θα είναι ο πρώτος που θα πεθάνει. Η Μαρίνα τότε μπαίνει μπροστά και μπλοκάρει το κακό, σώζοντας έτσι τον φονιά του παιδιού της…

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος λυσσάει στην κηδεία του Άγγελου

Σασμός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Απίστευτο δυο σκότωσαν τον Άγγελο

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close