Σασμός-Σταύρος-Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε τους δύο έρωτες που γίνονται κομμάτια.

Κανένας άλλος θα χωρίσει;;;

Με μεγάλες ανατροπές και καθηλωτικές εξελίξεις αναμένονται τα επόμενα επεισόδια στην σειρά Σασμός όπου μάλιστα θα δούμε και δύο ζευγάρια να οδηγούνται στον χωρισμό.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος ορκίζεται εκδίκηση πάνω στον τάφο

Σασμός: Η Αργυρώ μιλά στο τηλέφωνο με τον Αστέρη και ο Σταύρος λυσσάει

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 8 , 9 , 10 , 11

Με την φυλάκιση του Μαθιού και τον ερχομό του Παύλου Βρουλάκη να έχουν επισκιάσει προς τα παρόν τα πάντα, οι εξελίξεις θα είναι έντονες και σε άλλα μέτωπο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Βασιλική την αγαπάω και δεν μπορώ να την έχω

Σασμός-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα θα μετακομίσει στον Λευτέρη

Πιο συγκεκριμένα δύο ζευγάρια θα φτάσουν στον χωρισμό, φέρνοντας νέες ανατροπές στον Σασμό. Το πρώτο είναι η Αργυρώ και ο Σταύρος, κάτι που βέβαια φαινόταν καιρό τώρα ότι θα συμβεί.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα μαθαίνει όλη την αλήθεια για Αστέρη και Αργυρώ

Σασμός-Σταύρος-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Μαρίνα σώζει τον Αστέρη απο τον Παύλο

Αυτό σημαίνει ότι ο Αστέρης θα βρει ευκαιρία να προσεγγίσει εκ νέου την Αργυρώ, κάτι που μάλλον θα ενθουσιάσει τους τηλεθεατές.

Δείτε ακόμη Σασμός: Φόνισσα δεν είσαι ότι και να λες

Σασμός-Νικηφόρος-Τζένη

Δείτε ακόμη Σασμός: Σταύρος σε Αργυρώ- Θα μας προστατέψω μόνος μου

Το δεύτερο ζευγάρι, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του youfly,  που οδηγείται στον χωρισμό είναι ο Νικηφόρος και η Τζένη. Η τελευταία βοήθησε τον Νικηφόρο να ξεπεράσει τις απώλειες που είχε.

Όμως οι νέες διαμάχες στην σχέση τους θα αποβούν καθοριστικές. Μάλιστα όπως όλα δείχνουν ένας νέος έρωτας φαίνεται πως χτυπάει την πόρτα του Νικηφόρου!

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close