Σασμός-Γιαγιά-Ειρήνη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατριχιαστικές καθώς θα δούμε πως η γιαγιά Ειρήνη περιμένει να επιστρέψουν και άλλοι νεκροί.

Καλά η γιαγιά τα έχει χαμένα ότι και να πούμε…

Δεν ξέρουμε με σιγουριά να πούμε αν κάποιος αξίζει όσα έχει πάθει στη σειρά Σασμός, αλλά σίγουρα μπορούμε με το χέρι στην καρδιά να επιβεβαιώσουμε, πως η γιαγιά Ειρήνη, σίγουρα δεν αξίζει αυτή την κόλαση που περνάει, έχοντας χάσει και γιο και εγγόνια από χέρι Σταματάκη, αν και για τον Άγγελο δεν είναι σίγουρο ότι πήγε από αυτούς.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αποκάλυψη σε όλο το χωριό

Σασμός-Γιαγιά-Ειρήνη

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι δυο έρωτες που γίνονται κομμάτια

Η γιαγιά Ειρήνη, είναι ίσως από τις πιο τραγικές φιγούρες αυτής της ιστορίας, ωστόσο ένα γεγονός θα την κάνει να χαμογελάσει και να χαρεί ξανά μέσα στην θλίψη της, και αυτό είναι ο ερχομός του πολυαγαπημένου της ανιψιού, Παύλου Βρουλάκη, ο οποίος επιστρέφει από τα βάθη της θάλασσας για να εκδικηθεί!

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος ορκίζεται εκδίκηση πάνω στον τάφο

Σασμός-Γιαγιά-Ειρήνη

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 8 , 9 , 10 , 11

Η γιαγιά Ειρήνη, θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Παύλο, ο οποίος κρύβει την επιστροφή του από το χωριό, και θα σοκαριστεί, ωστόσο ο ανιψιός της την καθησυχάζει και την ηρεμεί, εξηγώντας της τον λόγο απουσίας του όλα αυτά τα χρόνια που τον είχαν για νεκρό, και προειδοποιώντας την να μην πει κάτι για την επιστροφή του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Βασιλική την αγαπάω και δεν μπορώ να την έχω

Σασμός: Ο φόβος της γιαγιάς Ειρήνης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα θα μετακομίσει στον Λευτέρη

Η ίδια αρχίζει και μιλά στην οικογένειά της για νεκρούς που επιστρέφουν στην ζωή, προσπαθώντας να τους προετοιμάσει για όσα θα βιώσουν, σύμφωνα με το tv24, ωστόσο εκείνοι ανησυχούν ιδιαίτερα για την ψυχική της κατάσταση, μέχρι την στιγμή που θα συνειδητοποιήσουν πως έλεγε την αλήθεια…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close