Σασμός-Γιαγιά-Ειρήνη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως αυτή είναι η αποκάλυψη που θα πέσει σε όλο το χωριό.

Βρε τι μας περιμένει πάλι… Μπουκάλα οξυγόνου πάρτε…

Ενώ η Καλλιόπη αρνείται να αποκαλύψει το λόγο για τον οποίο σκότωσε τον Άγγελο, παρά τις πιέσεις του Αντώνη, ο Παύλος επιστρέφει στο σπίτι των Βρουλάκηδων και η οικογένεια τον υποδέχεται με μεγάλη χαρά και συγκίνηση.

Η Μαρίνα, όμως, δεν έχει και τόσο ζεστά συναισθήματα απέναντι του και, λίγο πριν από την κηδεία του Άγγελου, του ξεκαθαρίζει πως κανείς τους δεν έχει ανάγκη από άλλο αίμα και πόνο.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 8 , 9 , 10 , 11

Σασμός: Η Μαρίνα σώζει τον Αστέρη απο τον Παύλο

Δείτε ακόμη Σασμός: Βασιλική την αγαπάω και δεν μπορώ να την έχω

Ο Παύλος, όμως, έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του και, καθώς οι χωριανοί καταφθάνουν ένας-ένας για να συλλυπηθούν για το νεκρό, εκείνος εμφανίζεται μπροστά τους προκαλώντας… σοκ! Όλοι τον θεωρούσαν νεκρό και τώρα τον βλέπουν μπροστά τους και καταλαβαίνουν ότι η ιστορία αρχίζει από την αρχή…

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα θα μετακομίσει στον Λευτέρη

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα μαθαίνει όλη την αλήθεια για Αστέρη και Αργυρώ

Την ίδια στιγμή, η Εισαγγελέας πιέζει την Καλλιόπη να πει την αλήθεια και εκείνη αναγκάζεται να αποκαλύψει πράγματα που θα προτιμούσε να κρατήσει κρυφά. Η γυναίκα που έχει απέναντί της και η οποία καλείται να την οδηγήσει στο δικαστήριο και στη συνέχεια στη φυλακή είναι κάποια που γνωρίζει πολύ καλά…

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Μαρίνα σώζει τον Αστέρη απο τον Παύλο

Σασμός: Η Καλλιόπη γίνεται ενα με τον φόβο

Δείτε ακόμη Σασμός: Φόνισσα δεν είσαι ότι και να λες

Η Αιμιλία, η πρώην γυναίκα του Παύλου, ξέρει καλύτερα από πολλούς τη βεντέτα που επικρατεί ανάμεσα σε Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες και θα είναι αμείλικτη μαζί της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Σταύρος σε Αργυρώ- Θα μας προστατέψω μόνος μου

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος λυσσάει στην κηδεία του Άγγελου

Κι ενώ ο Μαθιός επιβεβαιώνει τις υποψίες της Στέλλας για το νεφρό που ο Αστέρης έδωσε στην Αργυρώ, εκείνος οδηγημένος από τις τύψεις φτάνει στο σπίτι της Μαρίνας, όπου έρχεται αντιμέτωπος με τον Σταύρο και τον Παύλο. Ο τελευταίος, σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, βλέποντας το φέρετρο του Άγγελου να βυθίζεται στο χώμα, ορκίζεται εκδίκηση.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close