Σασμός: Ο Αστέρης γονατίζει στα πόδια της γιαγιάς Ειρήνης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συγκινητικές αφού Η Αργυρώ φοβάται μην ανακαλύψει ο Αστέρης το μυστικό της και ο Αστέρης γονατίζει στα πόδια της γιαγιάς Ειρήνης ζητώντας εξιλέωση. 

Θα χαλάσουμε πολλά χαρτομάντηλα σε εκείνο το επεισόδιο…

“Δεν ήθελα την καταδίκη σου, δεν θα μου έφερνε πίσω τον Πετρή μου. Μόνο το δίκιο ήθελα. Μόνο δικαιοσύνη”

O Aστέρης, μετά το σοκ που παθαίνει στα Γιάννενα βλέποντας την Αργυρώ με δική της οικογένεια, επιστρέφει στην Κρήτη, αλλά εκεί και πάλι έρχεται αντιμέτωπος μ’ ένα τυχαίο αλλά τραγικό γεγονός που τον οδηγεί ξανά στους Βρουλάκηδες…

Η Μαρίνα πείθει την Αργυρώ να μείνει όσο το δυνατόν πιο μακριά από τον Αστέρη, ενώ εκείνη φοβάται μην ανακαλύψει ο Αστέρης το μυστικό της. Ο Αστέρης προσπαθεί να συμβιβαστεί με τα νέα δεδομένα, γυρίζει πίσω στην Κρήτη, όπου ένα απρόβλεπτο περιστατικό θα τον φέρει πίσω στο σπίτι των Βρουλάκηδων.

Σασμός: Ο Αστέρης γονατίζει στα πόδια της γιαγιάς Ειρήνης

Δείτε ακόμα Σασμός: Η πρώτη βραδιά πάθους Βασιλικής-Μαθιού από το παρελθόν

Ο Αστέρης (που θα τα βρει τελικά και πάλι με την Αργυρώ) θα βρει τυχαία το σκυλί του Πέτρου σε πολύ άσχημη κατάσταση. Η Μανταρίνα, από τότε που έφυγε ο Πετρής, τριγυρίζει μαραζωμένο, κλαίει και πηγαίνει στον τάφο του, ενώ για τη γιαγιά Ειρήνη η Μανταρίνα είναι η ψυχή που τη συνδέει με την ψυχή του εγγονού της.

Σασμός-γιαγιά Ειρήνη-

Δείτε ακόμη Σασμός : Ο Γεράσιμος νεκρός

Ο Αστέρης παίρνει το σκυλί αγκαλιά και πηγαίνει στο σπίτι των Βρουλάκηδων: «Τι θες εσύ επαέ με το σκυλί τού Πετρή;», του λέει η γιαγιά Ειρήνη μένοντας άναυδη, τόσο από την παρουσία του Αστέρη όσο και από την κατάσταση της Μανταρίνας: «Ιντα έχει το σκυλί;», ρωτάει και τρέμει η ψυχή της.

Σασμός-Αστέρης-γιαγιά Ειρήνη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Μία αναδρομή στο παρελθόν αποκαλύπτει τον πραγματικό πατέρα του Νικηφόρου

Ο Αστέρης της εξηγεί ότι δεν είναι καλά και πρέπει επειγόντως να το πάνε σε έναν γιατρό, παράλληλα όμως γονατίζει στα πόδια της γιαγιάς Ειρήνης, ζητώντας εξιλέωση για τις αμαρτίες του: «Συγχωρέστε με, εγώ φταίω. Ποτέ δεν θα νιώσω αθώος για το κακό που έκανα», απολογείται και κλαίει μπροστά της, ανήμπορος, αποκαμωμένος.

Σασμός-γιαγιά Ειρήνη-

Δείτε ακόμη Σασμός: Δεν είμαι ο ίδιος χωρίς εσένα Αργυρώ

Η γιαγιά Ειρήνη λυγίζει και δακρυσμένη του λέει: «Δεν ήθελα την καταδίκη σου, δεν θα μου έφερνε πίσω τον Πετρή μου. Μόνο το δίκιο ήθελα. Μόνο δικαιοσύνη». Όμως το μεγαλύτερο μυστικό το κρατά φυλαγμένο ο Πετρής, που επιστρέφει με τον δικό του τρόπο!

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική δεν δολοφονείται

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η πρώτη βραδιά πάθους Βασιλικής-Μαθιού από το παρελθόν

Σε φλας μπακ θα δούμε τον Πετρή με τη Μανταρίνα την ώρα που το σκυλί ξεψυχάει στην αυλή του, μπροστά στα μάτια της γιαγιάς του, του Άγγελου και του Αστέρη. Πρόκειται για μια συγκλονιστική σκηνή, όπου ο Πετρής έρχεται για να συναντήσει το πιο αγαπημένο του πλάσμα…

Τραγικές φιγούρες ο Άγγελος με τη γιαγιά, αναλαμβάνουν να τους φέρουν κοντά… Παίρνουν τη Μανταρίνα και τη θάβουν δίπλα στον τάφο του Πετρή:

«Θα είναι και πάλι μαζί, παρέα. Θα ησυχάσει κι αυτό το δυστυχισμένο πλάσμα», ψελλίζει η γιαγιά κι ένας ακόμη αποχαιρετισμός έρχεται να γεμίσει συναισθήματα το σπίτι των Βρουλάκηδων.

 

Από τη Μαρία Μεταξητινού Και το περιοδικό TV24

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Πηγή: youweekly.gr
Close