Σασμός: Η Ντίνα ερωτεύεται τον Βαγγέλη

Σασμός : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές  καθώς θα δούμε πως η Ντίνα ερωτεύεται τον Βαγγέλη

ΕΛΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ

Συγκλονιστική  είναι  η συνέχεια της καθημερινή σειρά Σασμός αφού οι σεναριογράφοι είναι αποφασισμένοι να αφήσουν το τηλεοπτικό κοινό με το στόμα ανοιχτό. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς λοιπόν, θα δούμε την Ντίνα θα ερωτευτεί και μάλιστα σφοδρά.

Δείτε ακόμη Σασμός: Στο φως η σχέση Αστέρη-Αργυρώς

Σασμός : Η Ντίνα φτάνει στο φονιά του Στεφανή

Δείτε ακόμη Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ μένουν μαζί

Η καρδιά της θα χτυπήσει δυνατά για το Βαγγέλη με τον οποίο γνωρίστηκαν στο μπαρ και αμέσως υπήρξε φλερτ και  ερωτική διάθεση ανάμεσα τους .Και κάπου εδώ τελειώνουν τα ευχάριστα, καθώς η σημειώσεις των σεναριογράφων στη σειρά του Alpha υπάρχει και το τέλος του Σταύρου. Bρίσκονται λοιπόν διχασμένoi για το εάν θα τον σκοτώσουν ή απλώς θα τον στείλουν πίσω στα Γιάννενα.

Σασμός-Βαγγέλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Θανάσιμη ενέδρα για τον Τόλη

Aν επιλέξουν να τον βγάλουν από τη μέση κάτι που φαντάζει πιο πιθανό, έχουν ακουστεί δύο σενάρια το πρώτο είναι ότι φονιάδες θα είναι τοκογλύφοι με τους οποίους έχει μπλέξει ο αδερφός του και το δεύτερο ότι πέφτει από τον γκρεμό .

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας από Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 έως και την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023, στις 21:00

Σασμός: Η Ντίνα ερωτεύεται τον Βαγγέλη

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 62

Η Μαρίνα πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση για τη σχέση της με τον Αντώνη. Ο Μαθιός αντιμετωπίζει τον Ευθύμη ενώ ο Νικηφόρος αμφιβάλλει για τη Νάντια. Η Θοδώρα ενοχλείται από τη στάση του Λευτέρη απέναντι στη Νάντια ενώ ο Παύλος μαθαίνει τι έκανε ο Παντελής. Ο Ευθύμης αποκαλύπτει στην Αιμιλία το μυστικό του Παύλου.

Τρίτη 24 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 63

Σασμός: Η Ντίνα ερωτεύεται τον Βαγγέλη

Δείτε ακόμη Σασμός: Βαριά βεντέτα ξεσπά- Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες στα όπλα

Ο Σταύρος υποβάλει μήνυση στον Αστέρη, που αρνείται να χρησιμοποιήσει τον εκβιασμό του για ελαφρυντικό, για να μην εκθέσει την Αργυρώ. Την ίδια στιγμή ο Ευθύμης κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη για τον Παύλο στην Αιμιλία. Παράλληλα η Άννα παίρνει μια κρίσιμη απόφαση για τον γάμο της, ενώ η Καλλιόπη – που βλέπει πόσο ζεστά έχει πάρει η Βασιλική το θέμα της Νάντιας – συνεννοείται με τον Μαθιό να το ψάξουν περισσότερο. Λίγο αργότερα, ο Λευτέρης φτάνει στα όριά του, ενώ η Τζένη παίζει το τελευταίο της χαρτί με τον Νικηφόρο.

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 64

Ο Ευθύμης ζητά από Μαθιό τα χρωστούμενα του Στεφανή. Η Καλλιόπη μαθαίνει για τον καυγά του Αστέρη με τον Σταύρο και τη ζώνουν τα φίδια. Η Αργυρώ παλεύει αν πρέπει να πει την αλήθεια στον Αστέρη για τον Πετρή. Η Μαρίνα δέχεται ν’ ακολουθήσει τον Αντώνη στην Αθήνα. Η Νάντια δέχεται μια αναπάντεχη πρόταση από τη Βασιλική, και ξαφνιάζει τον Μαθιό και το Νικηφόρο που δεν ξέρει τι να κάνει μετά την αποκάλυψη της Τζένης. Ζητά τη βοήθεια του φίλου του.

Σασμός: Η Ντίνα ερωτεύεται τον Βαγγέλη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Μαρίνα λέει στην Αργυρώ να τα ξαναβρει με τον Αστέρη

Η Τζένη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια αναπάντεχη αλήθεια. Ο Παύλος και η Αιμιλία έρχονται κοντά μετά την αποκάλυψη του Ευθύμη. Η Άννα φέρνει οικογενειακό κλίμα στο σπίτι του Λευτέρη και της Θοδώρας ενώ ο Παντελής προσπαθεί να καλύψει την απουσία της Άννας στο χωριό.

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 65

Ο Σταύρος έχει δεύτερες σκέψεις για τις αποφάσεις του ενώ ο Αστέρης συναντά τον Ευθύμη για το χρέος του Στεφανή. Ο Μαθιός ανακαλύπτει τις παράνομες δουλειές του Στεφανή. Τα δύο αδέρφια πρέπει να πάρουν μια απόφαση. Η Αιμιλία αποφασίζει να πάει να βρει τον Δημήτρη στην Αθήνα ενώ ο Παπάς συμβουλεύει τον Παύλο να είναι ειλικρινής απέναντί της. Κι ενώ η Μαρίνα παίρνει σημαντικές αποφάσεις για την ζωή της, η Άσπα νιώθει παρείσακτη στην οικογένεια.

Σασμός: Η Ντίνα ερωτεύεται τον Βαγγέλη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος απαγάγει τον Αστέρη

Λίγο αργότερα, ο Λευτέρης έχει μια μυστική συνάντηση ψάχνοντας το παρελθόν του Ευθύμη, ενώ ο Μαθιός επισκέπτεται τον Σταύρο. Ο Μανόλης με το Νικηφόρο ξεκινάνε τα θερμοκήπια αλλά το θέμα της Νάντιας είναι αγκάθι μεταξύ τους. Ο Παντελής περνά δύσκολα χωρίς την Άννα ενώ η Κατερίνα μεσολαβεί. Η Σοφία ενοχλείται από την ύποπτη συμπεριφορά του Τάσου που κάτι της κρύβει.

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 66

Σασμός-Στέλλα-Τόλης

Δείτε ακόμη Σασμός : Μεγάλη ανατροπή- Η Καλλιόπη στηρίζει Αργυρώ και Αστέρη

Η Στέλλα ζητά από τον Αστέρη να μάθει τι κρύβει ο Τόλης ενώ η Αργυρώ μοιάζει ανακουφισμένη από την απόφαση του Σταύρου να της δώσει το διαζύγιο. Ο Λευτέρης μαθαίνει για το παρελθόν του Φαρμάκη και της Ρέας από τον πατέρα της, ενώ οι υποψίες του Αντώνη για τους λόγους που οδήγησαν στην μετάθεσή του, πυκνώνουν. Ο Μανόλης αντιμετωπίζει στα ίσια τον Νικηφόρο, ζητώντας του το λόγο για τη Νάντια. Την ίδια στιγμή, η Τζένη βρίσκεται σε αδιέξοδο με το ψέμα που έχει πει.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 62 , 63 , 64 , 65, 66

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close