Σασμός: Στο φως η σχέση Αστέρη-Αργυρώς

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού στο φως θα βγει η σχέση Αστέρη – Αργυρώ. 

Ποιος την κρατάει την Καλλιόπη!!

Η Αργυρώ είναι συγκλονισμένη και παρά την οργή που νιώθει για τη μητέρα της και τον Αστέρη, που κράτησαν όλο αυτό το διάστημα επτασφράγιστο το μυστικό τους, δεν μπορεί παρά να λυγίσει υπό το βάρος της αποκάλυψης. Όμως, μετά από το ερωτικό τους αντάμωμα, τρέπεται σε φυγή.

Για την Αργυρώ, η «φυγή» είναι η μοναδική λύση αφού γνωρίζει πως ο Σταύρος παραμονεύει για ένα λάθος της το οποίο θα του δώσει το προβάδισμα στη διεκδίκηση της επιμέλειας του παιδιού.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ μένουν μαζί

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Θανάσιμη ενέδρα για τον Τόλη

Όμως, αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι οι περιπτύξεις της με τον Αστέρη είχαν μάρτυρα, ο οποίος κατέγραψε τα γεγονότα και πλέον να πειστήρια βρίσκονται στα χέρια του Σταύρου, ο οποίος τα διοχετεύσει τις φωτογραφίες στον Παύλο και τη Στέλλα.

Οι εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα στα νέα επεισόδια του «Σασμού»
Η Μαρίνα, από την πρώτη στιγμή που διέκρινε τη σπίθα της επανασύνδεσης Αστέρη – Αργυρώς, ζει με τον φόβο. Αυτό που φοβάται περισσότερο είναι οι αντιδράσεις του Παύλου και της Καλλιόπης όταν πληροφορηθούν ότι το πρώην ζευγάρι είναι πάλι μαζί.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 67 , 68 , 69 , 70 , 71

Σασμός-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Μαρίνα λέει στην Αργυρώ να τα ξαναβρει με τον Αστέρη

«Η μητέρα σου θα κάψει το χωριό από το μάθει» είναι η προειδοποίηση που απευθύνει η Μαρίνα στον Αστέρη στην συνάντησή τους, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Να μην μιλήσουμε για τον Παύλο, ο οποίος θυσίασε τη γυναίκα που αγαπούσε, τον γιο του και δύο ολόκληρες δεκαετίες από τη ζωή του για να εκδικηθεί τον θάνατο του Μάρκου Βρουλάκη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Μαρίνα μπαίνει μπροστά για να μην σκοτώσει ο Παύλος τον Αστέρη

Σασμός-Αργυρώ-γιαγιά Ειρήνη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Βαριά βεντέτα ξεσπά- Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες στα όπλα

Η Μαρίνα, όπως το συνηθίζει άλλωστε, θα δικαιωθεί. Η αποκάλυψη του «μυστικού» της Αργυρώς και του Αστέρη θα φέρει μαύρα σύννεφα πάνω από το χωριό. Οι «δραστηριότητές» τους θα γίνουν γνωστές χάρη στον Σταύρο, ο οποίος, παρασυρμένος από τη ζήλια και το πάθος του για εκδίκηση, έχει γίνει «σκιά» της Αργυρώς.

Και ο Παύλος θα απειλήσει να αναλάβει δράση… Όλες οι νουθεσίες και οι εκκλήσεις στη λογική της γιαγιάς Ειρήνης, της Μαρίνας και του παπά Μιχάλη δεν θα μπορέσουν να κάμψουν την θέληση του Παύλου να πάρει εκδίκηση για το αίμα του Πετρή, τη μνήμη του οποίου «πρόδωσε» η Αργυρώ.

Δείτε ακόμα Σασμός : Μεγάλη ανατροπή- Η Καλλιόπη στηρίζει Αργυρώ και Αστέρη

Σασμός-Αργυρώ-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος ξεχειλίζει την οργή της Καλλιόπης

Ανάλογη θα είναι και η αντίδραση της Καλλιόπης. Η καπετάνισσα δεν μπορεί να διανοηθεί ότι ο γιος της είναι ξανά ζευγάρι με τη Βρουλάκαινα μετά από τα όσα προηγήθηκαν και προετοιμάζει το νέο της χτύπημα – απάντηση στην Αργυρώ και στην οικογένειά της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η σκιά του Στεφανή βαραίνει Μαθιό και Βασιλική

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Νάντια ξανά μήλον της Έριδος

Η αναστάτωση δεν θα αργήσει να εξαπλωθεί σε όλο το χωριό. Οι πάντες φοβούνται μια αναζωπύρωση της βεντέτας που θα βυθίσει για άλλη μια φορά την περιοχή στο πένθος.

Δείτε ακόμα Σασμός: Τον πληρώνει με το ίδιο νόμισμα

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός : Νέα δολοφονία που συγκλονίζει

Θα μπορέσουν ο παπά Μιχάλης και η Ειρήνη να βάλουν τέλος μια και καλή στη διαμάχη ανάμεσα στις δύο οικογένειες πριν επέλθει η καταστροφή; Και ποιος ο άσος στο μανίκι που θα ρίξουν στο τραπέζι για να κάνουν τη διαφορά;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close