Σασμός-Τζένη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Τζένη κάνει τσακωτούς Νάντια και Νικηφόρο.

Με ασθενοφόρο θα την μαζεύουν…

Το παιχνίδι της Νάντιας συνεχίζεται.. η ίδια συνεχίζει να φλερτάρει με τον Νικηφόρο, αγνοώντας πως η Τζένη καραδοκεί, στη σειρά Σασμός. Ο νεαρός δείχνει ιδιαίτερα γοητευμένος από την εκρηκτική παρουσία της Νάντιας και κάνει τα πάντα, για να βρίσκεται κοντά της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Ευθύμης καταστρέφει τους Σταματάκηδες

Σασμός-Νικηφόρος-Νάντια

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο φόνος του Στεφανή θα παραμείνει κρυφός

Εκείνη, συνεχίζει να πιστεύει πως ο Μαθιός είναι ο πατέρας της, χωρίς σοβαρές αποδείξεις στα χέρια της. Την ίδια στιγμή, συνεχίζει την παρέα με τον Μανόλη, αλλά και με την Τζένη, η οποία βρίσκεται κοντά τους αυτή την περίοδο, εξαιτίας της μεγάλης απώλειας που βίωσε..

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα την πέφτει στον Τόλη

Σασμός: Η Νάντια ψάχνει πληροφορίες για τον Μαθιό

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Ευθύμης κάνει φόνο

Οι μέρες περνούν και ο Νικηφόρος έρχεται όλο και πιο κοντά στη Νάντια, διαγράφοντας οριστικά την Τζένη από το μυαλό του, στη σειρά Σασμός. Ο ίδιος, έχοντας ξεπεράσει κάθε όριο και αδιαφορώντας ακόμη και για τον κολλητό του, την φιλά με πάθος και της ζητά να είναι μαζί.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο έρωτας χτυπά την πόρτα της Καλλιόπης

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Τόλης αλλάζει και γίνεται σκοτεινός

Η Νάντια, παρόλο που δεν ενδιαφέρεται, δέχεται να παίξει αυτό το παιχνίδι. Μόνο εάν γίνουν ζευγάρι, θα έχει μεγαλύτερη πρόσβαση στο σπίτι του, αρά και στη ζωή του Μαθιού Σταματάκη!

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Νάντια λέει τα πάντα για τον Μαθιό στον Ευθύμη

Σασμός-Τζένη

Δείτε ακόμη Σασμός: Το διαζύγιο της Αργυρώς και του Σταύρου θα βαφτεί με αίμα

Τα πρώτα κουτσομπολιά παίρνουν φωτιά και η Τζένη μαθαίνει για αυτό το νέο ειδύλλιο. Η καρδιά της γίνεται χίλια κομμάτια και το μόνο που σκέφτεται είναι να εγκαταλείψει οριστικά την Κρήτη…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close