Σασμός-Ευθύμης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Ευθύμης καταστρέφει τους Σταματάκηδες.

Έτσι και πάθει κάτι ο Αστέρης αλίμονο σου…

Κι όμως, η Νάντια κάνει το φρικτό λάθος να ομολογήσει στον Ευθύμη πως ο πατέρας της είναι ο Μαθιός, στη σειρά Σασμός. Χωρίς η ίδια να έχει επιβεβαιώσει κάτι και χωρίς να είναι πραγματικά σίγουρη, διαδίδει το μεγαλύτερο μυστικό της, στον πιο λάθος άνθρωπο!

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο φόνος του Στεφανή θα παραμείνει κρυφός

Σασμός-Νάντια-Ευθύμης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα την πέφτει στον Τόλη

Οι μέρες περνούν και η ίδια δείχνει να εκμεταλλεύεται το ενδιαφέρον που της δείχνει ο Νικηφόρος. Άλλωστε, μόνο μέσω αυτού θα καταφέρει να μπει μέσα στο σπίτι του Μαθιού και να αποσπάσει πληροφορίες.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Ευθύμης κάνει φόνο

Σασμός: Το μεγαλείο ψυχής της Στέλλας θα τους λυγίσει όλους

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο έρωτας χτυπά την πόρτα της Καλλιόπης

Ο Νικηφόρος δεν έχει καταλάβει τις προθέσεις του. Το ίδιο ισχύει και για τον Μανόλη, αλλά και για τον Ευθύμη, οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπο της Νάντιας την εργατικότητα και τη δίψα για ζωή.

Η νεαρή ηρωίδα συνειδητοποιεί καθημερινά πως μόνη της δε θα καταφέρει να φτάσει στην αλήθεια. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει πως χρειάζεται άμεσα τη βοήθεια ενός έμπειρου ανθρώπου, σύμφωνα με το youfly, που θα την οδηγήσει κατευθείαν στον πραγματικό της πατέρα!

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Τόλης αλλάζει και γίνεται σκοτεινός

Σασμός-Ευθύμης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Νάντια λέει τα πάντα για τον Μαθιό στον Ευθύμη

Έτσι, η Νάντια κάνει το φρικτό λάθος να πει την αλήθεια στον… Ευθύμη! Η κοπέλα του εκμυστηρεύεται πως αναζητά τον πατέρα της και πως είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα για να τον βρει. Μάλιστα, του επισημαίνει πως όλες οι υποψίες της κινούνται γύρω από τον Μαθιό.

Ο Ευθύμης μένει άναυδος με την αποκάλυψη της Νάντιας για τον Μαθιό, στη σειρά Σασμός. Αν πράγματι ισχύει, τότε θα μπορέσει να καταστρέψει τους Σταματάκηδες και να πολιορκήσει την Βασιλική!

Δείτε ακόμη Σασμός: Το διαζύγιο της Αργυρώς και του Σταύρου θα βαφτεί με αίμα

Σασμός: Ο Σταύρος απειλεί την Μαρίνα κι εκείνη σοκάρεται

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης κινδυνεύει απο τον Ευθύμη

Με ποιον τρόπο θα αποκαλύψει αυτή την αλήθεια; Η “γκάφα” της Νάντιας, θέτει σε νέους κινδύνους τους Σταματάκηδες. Ο Ευθύμης κρατά τον Μαθιό στο χέρι, χωρίς να γνωρίζει εάν πράγματι είναι εκείνος ο πατέρας της μικρής, ή όχι..

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close