Σασμός: Ο Καραπάνος σκοτώνει τον γιο του

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Καραπάνος σκοτώνει τον γιο του. 

Οι σεναριογράφοι του Σασμού, θέλουν να μας πεθάνουν και εμάς εκτός από τους ηθοποιους…δεν εξηγείται διαφορετικά.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική πατάει τον όρκο της

Στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς Σασμός θα δούμε σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Πιο συγκεκριμένα θα δούμε τον Καραπάνο να σκοτώνει με τα ίδια του τα χέρια τον γιο του, προκαλώντας ανατριχίλα στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από μία σκηνή που θα κόψει την ανάσα. Διαβάστε παρακάτω: 

Σασμός-Καραπάνος-Γεράσιμος-

Η αστυνομία συλλαμβάνει και τον τελευταίο συνεργάτη του Καραπάνου, τον Πρόδρομο, που είχε καταφέρει να το σκάσει στην επιχείρηση με τα όπλα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ζαλίζουν τα νούμερα-Τόσα παίρνουν οι ηθοποιοί του Σασμού

Ο Αντώνης μάλιστα μαζί με τον Γεράσιμο τον πιέζουν να συνεργαστεί μαζί τους για να γλιτώσει τη φυλακή. Ωστόσο τα νέα φτάνουν στο Καραπάνο, ο οποίος γίνεται γι’ άλλη μια φορά έξαλλος με τον Γεράσιμο και ορκίζεται εκδίκηση.

Σασμός-Καραπάνος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ χρωστάει την ζωή της στον Αστέρη

Την ίδια στιγμή ο Γεράσιμος έρχεται πιο κοντά με τη Στέλλα, η οποία φυσικά δεν ξέρει ακόμα τη σχέση του με τον Καραπάνο.  Πάντως, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η Στέλλα συνεχίζει την έρευνα για τον γιο του Καραπάνου και μαθαίνει τελικά το μεγάλο μυστικό.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Σασμός-Καραπάνος-

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις που θα δούμε πολύ αργότερα, καθώς ο Καραπάνος ετοιμάζει την απόδρασή του από τη φυλακή προκειμένου να λύσει τις εκκρεμότητες που έχει, με κύρια αυτή με τον «μπάτσο Χριστόγιαννη» όπως λέει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η κoρη σου δεν είναι ερωτευμένη μαζί μου

Σύμφωνα με το TV24, ήδη τον έχουμε ακούσει να λέει: «Θα την κάνουμε από εδώ μέσα όσο είναι ακόμα καιρός. Σκουριάσαμε εδώ μέσα. Θα τον βρω τον τρόπο να την κάνω».

Σασμός-Γεράσιμος-

Κι όντως βρίσκει τον τρόπο και το σκάει από τη φυλακή, με μοναδικό σκοπό να σκοτώσει τον Γεράσιμο. Μάλιστα το έχει δηλώσει σε όλους: «Αυτός θα πάει από το δικό μου χέρι. Αυτόν δεν τον αγγίζει κανένας άλλος, μόνο εγώ.

Δείτε ακόμα Σασμός: Γάμoς για Αργυρώ Αστέρη

Το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι αυτός. Έχει τελειώσει ο τύπος και δεν το ξέρει». Φυσικά, ο Καραπάνος δεν έχει ιδέα ότι ο Γεράσιμος είναι ο γιος του ο Μάκης, που ζει μόνο γι’ αυτόν και με την ελπίδα ότι θα τον ξαναδεί.

Δεν έχει μάθει την αλήθεια από κανέναν, μάλιστα ο ίδιος ο Γεράσιμος δεν ήθελε, γιατί όπως είχε πει: «Θέλω να υπάρχει ισορροπία. Αυτός να μισεί τον μπάτσο Χριστογιάννη κι εγώ τον εγκληματία Καραπάνο».

Η εν ψυχρώ δολοφονία του Γεράσιμου στον Σασμό

Ο Καραπάνος βρίσκει λοιπόν τον τρόπο να αποδράσει και ελεύθερος πλέον ετοιμάζει τη δολοφονία του Γεράσιμου: «Η ποινή έχει αποφασιστεί. Η εκτέλεση πλησιάζει», λέει και το κάνει. Ο ίδιος εκτελεί εν ψυχρώ τον μπάτσο με το ψυχρό βλέμμα, αλλά κάτι μέσα του δεν τον αφήνει να χαρεί.

Σασμός-Καραπάνος-

Σαν να σκότωσε την ίδια του την ψυχή. Δεν αισθάνεται καμία ικανοποίηση όπως πίστευε. Και είχε δίκιο, καθώς λίγο αργότερα η πληροφορία ότι ο Γεράσιμος ήταν ο γιος του δεν έχει νόημα να μένει κρυφή.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Μαρίνα μαθαίνει το μυστικό της Αργυρώς στον αρραβώνα της

Ο Καραπάνος το μαθαίνει και τρελαίνεται. Η σκηνή που θα δούμε, σύμφωνα με πληροφορίες, θα μοιάζει με αρχαία τραγωδία για το τέλος αυτού του σκληρού άντρα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close