Σασμός-Σταύρος-Μαρίνα-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Σταύρος απειλεί την Μαρίνα κι εκείνη σοκάρεται.

Καλά, είναι μέχρι να το μάθει ο Φραγκιαδάκης και να σοκαριστεί ο Σταύρος…μια για πάντα!!! (ΚΛΑΙΜΕΕΕΕ)

Ο Παύλος ζητά ανταλλάγματα από την Καλλιόπη που την έσωσε από τη φωτιά. “Καλλιόπη το ξέρεις πολύ καλά πως αν δεν ήμουνα εγώ κοντά στην περιουσία σου τώρα δεν θα σου είχε απομείνει τίποτα.

Ούτε καρέκλα να κάτσεις, ούτε μαντήλι για να κλάψεις. Μήπως θα ήταν προτιμότερο να αφήσεις τις αγριάδες και να μην ασχοληθείς ξανά με μένα και την οικογένειά μου; Κοίτα που βρίσκομαι. Στο νοσοκομείο. Και  παρόλα αυτά έχεις το θράσος να εκτοξεύεις απειλές” της λέει ενώ δεν την αφήνει να απαντήσει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης νικά τον θάνατο

Σασμός-Καλλιόπη-Μαθιός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Λευτέρης θα τιμωρήσει τον Πάνο και τον Ευθύμη

Η καπετάνισσα θα φύγει κακήν κακώς από το δωμάτιο του όμως όλα θα αλλάξουν, όταν θα βγει επίσημα το πόρισμα της αστυνομίας για το συγκεκριμένο εμπρησμό. Λίγα μέτρα πιο μακριά, στο σπίτι της Μαρίνας ένας ακόμη καυγάς είναι σε εξέλιξη.

Ο Σταύρος τα βάζει μαζί της και την θεωρεί ηθικό αυτουργό για την καταστροφή της οικογένειας του. “Είσαι με τα καλά σου αγόρι μου; Σου έδωσα ποτέ εγώ το δικαίωμα να πιστεύεις ότι κάνω πλάτες στην Αργυρώ και στον Αστέρη;

Δείτε ακόμα Σασμός: Το νέο διαζύγιο στην Άνω Ποριά

Σασμός-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Νέα τροπή ανάμεσα σε Αργυρώ και Αστέρη

Αυτήν την εντύπωση σου έχω δώσει;” τον ρωτάει. Εκείνος της απαντά πως η κόρη της από εκείνη μόνο θα ζητούσε βοήθεια για να τον βλέπει αφού όλοι οι άλλοι της έχουν γυρίσει την πλάτη σε ό,τι αφορά τον πρώην της. “Είμαι η πρώτη που επέμενε να μη διαλύσει την οικογένεια της.

Η πρώτη που της έλεγα αφήσει πίσω το παρελθόν και να αφοσιωθεί στον Πέτρο και σε σένα και μου το ξεπληρώνεις με αυτό τον τρόπο;

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι γι’ αυτά που ξεστομείς και την επόμενη φορά πριν ανοίξεις το στόμα σου καλό θα ήταν να διασταυρώνεις αυτά που θες να μας πεις γιατί αδικείς ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό.” του απαντάς.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η οικογένεια Αγγελάκη οδεύει προς το τέλος

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Στο νοσοκομείο η οικογένεια Βρουλάκη

Όμως εκείνος δε σταματά να την κατηγορεί. “Θέλεις να μου στερήσεις το παιδί μου. Φοβάμαι όμως ότι αυτό δεν θα περάσει έτσι. Αγαπάω όσο τίποτα αυτό το πλάσμα και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να το πάρει απ’ τη ζωή μου. Θα με βρίσκετε συνέχεια μπροστά σας.

Δείτε ακόμα Αμούτζας-Πιερίδου: Ξανά μαζί το πρώην ζευγάρι

Σασμός-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Νάντια εκμεταλλεύεται τον Νικηφόρο για τον Μαθιό

Θα γίνω η σκιά σας μέχρι να πάρω εγώ την επιμέλεια του. Άλλωστε, δεν είμαι εγώ αυτός που ξενοκοιμήθηκε για να πρέπει να φύγω απ’ τη ζωή του.” της λέει. Στο τέλος και η Μαρίνα καταλαβαίνει την πίκρα που έχει γεμίσει την ψυχή του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close