Σασμός-Μαθιός-Βασιλική

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Μαθιός έτοιμος να μιλήσει για τον φόνο του Στεφανή.

Μαθιό μην κάνεις καμία βλακεία γιατί έμπλεξες μετά…

Το σπίτι των Βρουλάκηδων γεμίζει πάλι χαρά, όχι όμως από όλους, για την επιστροφή του “πνιγμένου”, και των Σταματάκηδων με φόβο για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν μετά την επιστροφή του η οποία μόνο για καλό δεν είναι, αφού γυρεύει αίμα..

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης θέλει να φύγει από την Κρήτη και η Αργυρώ τον σταματά τελευταία στιγμή

Σασμός-Βρουλάκηδες

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος βγάζει το άλλο του πρόσωπο στην Αργυρώ

Ο Μαθιός μετά την αποφυλάκισή του και το άκουσμα της είδησης πως η μητέρα του έγινε φόνισσα για χάρη του, χάνει την γη κάτω από τα πόδια του, και η Βασιλική βρίσκεται σε απελπισία καθώς τον βλέπει να καταρρέει.

Σε μία στιγμή αδυναμίας, τον ρωτά για ποιο λόγο θεωρεί πως έκανε το φονικό, και εκείνος αποκρίνεται με βλέμμα καθηλωτικό πως φταίει! Θα λυγίσει και θα τα πει όλα; Η συνέχεια στις οθόνες σας…

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος βγαίνει εκτός ελέγχου

Σασμός-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Έρχεται ο Πάνος το δεξί χέρι του Φαρμάκη

Όσοι νομίζουν ότι ξέρουν καλά τη συνέχεια στη σειρά του Σασμού είναι βαθιά γελασμένοι, αφού η άφιξη του Παύλου Βρουλάκη ήταν μόνο η αρχή με εκείνον να φέρνει και άλλα πρόσωπα μαζί του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης εξαφανισμένος μετά τον σκοτωμό με τον Μαθιό- Ο Κώστας στη φυλακή

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος απειλεί την Μαρίνα

Ο σκοπός είναι ένας και αυτή είναι μόνο η εκδίκηση από του Σταματάκηδες, κάτι που ορκίστηκε ο Παύλος σε μία ανατριχιαστική στιγμή. Έτσι λοιπόν, ο Παυλής για να βάλει μπροστά το σχέδιο του, σε πρώτη φάση θα πλησιάσει έναν φίλο του από παλιά τον Ευθύμη. Ο πλέον ιδιοκτήτης μπαρ, έχει κάνει φυλακή καθώς είχε ενασχόληση με όπλα.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 12, 13, 14, 15

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η ώρα της εκδίκησης έχει φτάσει

Ο σκοτεινός αυτός τύπος έχει ως δεξί του χέρι τον Πάνο, τον οποίο θα υποδυθεί στα νέα επεισόδια ο Μανώλης Γεραπετρίτης. Πρόκειται για έναν ακόμη ρόλο, που θα βρίσκεται βαθιά στην παρανομία, όποια και είναι αυτή, που θα φαντάζεται ο Ευθύμης.

Δείτε ακόμη Σασμός: O παπάς και η παπαδιά αποκαλύπτουν τα πάντα

Σασμός-Πάνος

Δείτε ακόμη Σασμός: O αναθεματισμένος βάλθηκε να μας κάψει ζωντανούς

Τον στόχο του αυτόν θα τον επιτύχει και με τη βοήθεια του Ευθύμη Φαρμάκη, ενός φίλου από τα παλιά. Ο συγκεκριμένος άντρας θα δούμε να έχει πολλές άκρες, ως ιδιοκτήτης νυχτερινού μαγαζιού στο Ρέθυμνο.

Δείτε ακόμη Σασμός : Που ήταν τόσα χρόνια Ρε μάνα; Η Αργυρώ έξαλλη με τον Παύλο

Σασμός: Το συμβόλαιο θανάτου

Δείτε ακόμη Σασμός: Βασιλική πονάω – Ο Αστέρης με κλάματα εξομολογείται

Το πρόσωπο μάλιστα αυτό είχε κάνει και φυλακή και έτσι θα του είναι πιο εύκολο να βάψει με αίμα τα χέρια του, σύμφωνα με το tv24, μιας και θα του ζητηθεί…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close