Σασμός : Ο Σταύρος είναι ο νέος έρωτας της Αργυρώς

Σασμός : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι πολλές καθώς θα δούμε πως ο Σταύρος είναι ο νέος έρωτας της Αργυρώς που θα την βοηθήσει να ξεχάσει.

Ο Σταύρος είναι ο άνδρας που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της Αργυρώς.

Η Αργυρώ μετά τον Θάνατο του Πέτρου  και τη φυλάκιση του Αστέρη είναι απαρηγόρητη. Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που θα κάνει, το μόνο που θέλει είναι να φύγει μακρυά από όλους και από όλα, προκειμένου να κάνει μία νέα αρχή. Με κάθε μυστικότητα, η Μαρίνα και η Αργυρώ Φεύγουν και αφήνουν πίσω τα πάντα. Ζωντανούς και νεκρούς, χωρίς να ξέρουν που θα πάνε. Θέλουν να βρουν ένα μέρος που δεν θα τις ξέρει κανείς και να φτιάξουν εκεί τη ζωή τους από την αρχή. Ο προορισμός τους θα είναι τα Γιάννενα θα βρεθούν εκεί, σε έναν τόπο τόσο διαφορετικό από τον δικό τους και θα προσπαθήσουν να σταθούν στα πόδια τους. Όλα θα είναι πολύ δύσκολα. Ακόμα και οικονομικά, θα φτάσουν σχεδόν στο μηδέν.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη παραδέχεται το έγκλημα της

Σασμός : Ο Σταύρος είναι ο νέος έρωτας της Αργυρώς

Ο Σταύρος είναι ο νέος έρωτας της Αργυρώς

Εκεί ωστόσο η μοίρα της επιφυλάσσει ακόμη μια ανατροπή σύμφωνα με το περιοδικό τηλεόραση. Εκεί θα γνωρίσει τον Σταύρο, ο οποίος θα γοητευτεί μαζί της από την πρώτη στιγμή. Ο νεαρός θα την πολιορκήσει στενά και μάλιστα όταν η Αργυρώ μάθει πως είναι έγκυος, θα την στηρίξει με όλη του τη δύναμη. Θα το μεγαλώσουμε μαζί αυτό το παιδί. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα. της λέει

Χάρη στην αγάπη του Σταύρου, κάποιες από τις πληγές της Αργυρώς θα επουλωθούν. Θα μπορέσει όμως να βγάλει από την καρδιά της τον Αστέρη; Όχι θα πούμε. Μέχρι τη στιγμή που θα λάμψει η αλήθεια, που θα έρθει να την  βρει η Δικαίωση, που θα γυρίσει πίσω, ελεύθερη και με γαλήνια ψυχή.
Μέχρι τη στιγμή που θα έρθει ο πολυπόθητος Σασμός. Αλλά μέχρι τότε έχουμε πάρα πολλά και συγκλονιστικά να δούμε, γεμάτα ανατροπές και συναισθήματα.

Δείτε ακόμη Σασμός : Η Αργυρώ πάει στη φυλακή και καταριέται τον Αστέρη

Σασμός : Ο Σταύρος είναι ο νέος έρωτας της Αργυρώς

Σασμός: Τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 79

Σασμός : Ο Σταύρος είναι ο νέος έρωτας της Αργυρώς

Δείτε ακόμη Σασμός : Η Θοδώρα θέλει να κάνει έκτρωση

Ο Αστέρης αναζητά τον Πέτρο για να εξηγηθούν, σε μια συνάντηση που μπορεί να γίνει το χειρότερο, την ίδια στιγμή που όλο το υπόλοιπο χωριό γιορτάζει τον γάμο της Θοδώρας. Η είδηση της δολοφονίας του Πέτρου πέφτει σαν βόμβα στο χωριό, διαλύοντας την οικογένειά του. Ο Αστέρης έχει εξαφανιστεί, όπως και ο μοναδικός μάρτυρας του φονικού. Η Θοδώρα βλέπει ένα άλλο, διαφορετικό πρόσωπο του Γιώργη. Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ ορκίζεται εκδίκηση για το θάνατο του αδελφού της.

Σασμός : Ο Σταύρος είναι ο νέος έρωτας της Αργυρώς

Δείτε ακόμη Σασμός: Φόνισσα και η Καλλιόπη μετά το θάνατο του Πετρή

Η Καλλιόπη με τον Μαθιό μεθοδεύουν τη φυγάδευση του Αστέρη μακριά από την Κρήτη, πριν συλληφθεί από την αστυνομία. Η προσπάθεια της Στέλλας να δώσει ελαφρυντικά για το φονικό, θα φέρει ένταση στη σχέση της με τον Άγγελο. Ο Μαθιός βασανίζεται από τύψεις, την ίδια ώρα που η βεντέτα ετοιμάζεται να ξανανοίξει, και τα όπλα να βγουν απ’ τις θήκες τους.

Σασμός : Ο Σταύρος είναι ο νέος έρωτας της Αργυρώς

Τρίτη 25 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 80

Σασμός : Ο Σταύρος είναι ο νέος έρωτας της Αργυρώς

Δείτε ακόμη Σασμός : O Άγγελος στέκεται βράχος στους Βρουλάκηδες

Ο Αστέρης καταζητείται για τον φόνο του Πέτρου και όσο είναι κρυμμένος αρχίζει για πρώτη φορά να συνειδητοποιεί τι έχει κάνει… O κόσμος όλος γύρω του διαλύεται. Ο Μαθιός καταρρέει στην αγκαλιά της Βασιλικής, ενώ η Καλλιόπη τον πιέζει να βρει τρόπο να σώσει το μικρό του αδελφό.

Σασμός : Ο Σταύρος είναι ο νέος έρωτας της Αργυρώς

Δείτε ακόμη Σασμός : Μαρίνα και Αργυρώ εξαφανίζονται

Η Καλλιόπη ζητά τη βοήθεια του Νικηφόρου, που κινδυνεύει έτσι να μπλέξει. Στο μεταξύ στο σπίτι της Μαρίνας ο θρήνος, το μίσος και ο θυμός δεν έχουν τελειωμό κι οι ξάδελφοι απ’ το Ηράκλειο διψάνε για εκδίκηση. Η μεγάλη ώρα φτάνει. Καθώς ο Πέτρος μπαίνει πια στο χώμα… ο Αστέρης βγαίνει οριστικά από την σπηλιά όπου κρυβόταν… Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του;

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 81

Σασμός : Ο Σταύρος είναι ο νέος έρωτας της Αργυρώς

Δείτε ακόμη Σασμός : Η Κηδεία του Πετρή

Ο Αστέρης παραδίδεται στην αστυνομία! Το νέο της ομολογίας του αναστατώνει το χωριό. Η Μαρίνα καταρρακωμένη ζητάει από τα ξαδέρφια της να γυρίσουν πίσω στο Ηράκλειο. Θα φύγουν όμως ή θα ζητήσουν εκδίκηση; Ο γάμος της Θοδώρας και του Γιώργη κρέμεται από μια κλώστη. Η Καλλιόπη απογοητευμένη από τη στάση του Αστέρη, αποφασίζει να αναλάβει δράση. Η Αργυρώ δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη Σεμίνα που την αναστατώνει. Θα καταφέρει η Σεμίνα να της αποκαλύψει όσα θέλει;

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 82

Σασμός : Ο Σταύρος είναι ο νέος έρωτας της Αργυρώς

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 83 , 84 , 85 , 86

Ο Αστέρης βυθίζεται όλο και περισσότερο στην απόγνωση για το έγκλημα που διέπραξε. Η επίσκεψη της Μαρίνας στη φυλακή θα τον καταρρακώσει ακόμη περισσότερο, τη στιγμή που η Στέλλα προσπαθεί να τον πείσει να της μιλήσει για το τι έγινε. Άγγελος και Στέλλα έρχονται σε σύγκρουση. Θα καταφέρει η σχέση τους να επιβιώσει;

Σασμός : Ο Σταύρος είναι ο νέος έρωτας της Αργυρώς

Close