Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35

Τρία Μίλια Β’ κύκλος επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35. Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στον B’ κύκλο της αγαπημένης σειράς του star. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy cool.gr. 

Είστε έτοιμοι;;

Η σειρά Τρία Μίλια προβάλλεται καθημερινά στις 17:30 έως τις 18:30 στο κανάλι του STAR.

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: 27 στις 18/10/ 2022

Επεισόδιο 27

Τρίτη

Ο Ευθύμης βρίσκει τη Λίζα να ψάχνει την ντουλάπα του. Οι εξηγήσεις της δεν είναι ικανοποιητικές και της ζητάει να φύγει από το σπίτι του. Η Φωτεινή προτείνει στην Κλειώ να επιστρέψει στην κλινική, αλλά εκείνη είναι αναποφάσιστη. Ο Πέτρος ρωτάει τον Νικόλα σε ποιον ανήκει η επιστολή που βρήκε και εκείνος δεν ξέρει τι να απαντήσει.

Ο Κυριάκος πολιορκεί τη Δέσποινα, αλλά εκείνη δεν του αφήνει περιθώριο. Η Βασιλική φτιάχνει ένα προφίλ στο διαδίκτυο προκειμένου να παρακολουθεί τις κινήσεις του Λάμπη στη Σύμη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης βγάζει την Αθηνά από την φυλακή πολύ γρήγορα

Η Ελένη λέει στον Χάρη πως δε θυμάται τι συνέβη μεταξύ τους την προηγούμενη μέρα. Ο Τίμος μαθαίνει πως η εγγύησή του έχει πληρωθεί και αποφυλακίζεται. Ο νευρολόγος βλέπει τις εξετάσεις της Κάτιας και πληροφορεί τον Μιχάλη πως η εξέλιξη της υγείας της είναι πολύ ικανοποιητική.

Η Φωτεινή δέχεται στο ιατρείο μια απρόσμενη επίσκεψη από τη Μάνια. Ο Γεράσιμος και η Κάτια συναντούν τον Αχιλλέα για να συζητήσουν, αλλά η έκβαση της κουβέντας τους εκπλήσσει…

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: 28 στις 19/10/ 2022

Επεισόδιο 28

Τετάρτη

Ο Νικόλας δίνει στον Πέτρο τα γράμματα της μητέρας του, που του έκρυβε όλα αυτά τα χρόνια. Εκείνος γίνεται έξαλλος και αναζητάει παρηγοριά στην Κλειώ, αλλά μάταια. Ο Γεράσιμος και η Κάτια εκπλήσσονται από την επιθετική συμπεριφορά του Αχιλλέα και η Κάτια αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Ο Κυριάκος εξακολουθεί να διεκδικεί τη Δέσποινα, αλλά εκείνη προσπαθεί να τον αποθαρρύνει. Ο Τίμος τον βλέπει να φεύγει από το ξενοδοχείο και ταράζεται.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά απειλεί την Βαγγελιώ και γίνεται το σώσε

Η Βασιλική κατασκοπεύει συνεχώς τον Λάμπη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Λίζα προσπαθεί να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του Ευθύμη, έπειτα από την προτροπή του Στέφανου.

Ο Μάρκος αποκαλύπτει στον Τίμο πως αυτός ήταν που πλήρωσε την εγγύηση της αποφυλάκισής του και απαιτεί τη συνεργασία του για να ανακαλύψουν το δολοφόνο του Μερκίνη. Τη νύχτα, κάτι αναπάντεχο συμβαίνει στο σπίτι της Φωτεινής, αλλά ο Στέφανος φτάνει εγκαίρως και επεμβαίνει αποτελεσματικά…

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: 29 στις 20/10/ 2022

Επεισόδιο 29

Πέμπτη

Ο Ευθύμης λέει στη Λίζα ότι χρειάζεται χρόνο, για να αποφασίσει για το μέλλον της σχέσης τους. Ο Γεράσιμος, η Κάτια και ο Μιχάλης επιστρέφουν στη Δρακόνησο, πολύ στενοχωρημένοι για το θέμα της ακτοπλοϊκής γραμμής. Μια τυχαία συνάντηση με τη Δέσποινα και τον Τίμο θα προκαλέσει το έντονο ξέσπασμα του Γεράσιμου.

Ο Πέτρος ανακαλύπτει τα γράμματα της μητέρας του, που ο πατέρας του τού έκρυβε όλα αυτά τα χρόνια και φεύγει από το σπίτι, καταρρακωμένος. Καταφεύγει στον Ευθύμη, ενώ ο Νικόλας τον αναζητάει σε όλο το νησί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νεκρή η Ράινα

Η Φωτεινή προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της ληστείας της προηγούμενης νύχτας και ο Στέφανος στέκεται δίπλα της, ως θριαμβευτής. Η Ελένη συνεχίζει να αποφεύγει τον Χάρη.

Η αποφυλάκιση του Τίμου χαροποιεί μόνο τον ίδιο και την Κλειώ, ενώ η Δέσποινα και η Ελένη παραμένουν μουδιασμένες. Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος και η Λίζα μαθαίνουν για την επιστροφή του Τίμου στο νησί και ανησυχούν μήπως η αστυνομία ξεκινήσει και πάλι τις έρευνες για την απαγωγή…

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: 30 στις 21/10/ 2022

Επεισόδιο 30

Παρασκευή

Ο Τίμος, μετά την αποφυλάκισή του, επιστρέφει στο νησί, αλλά αντιμετωπίζει ένα πολύ βαρύ κλίμα. Ο Στέφανος και η Λίζα πληροφορούνται την επιστροφή του και ανησυχούν πολύ, για τους δικούς τους λόγους.

Η Φωτεινή συναντά τη Μάνια και πηγαίνουν για καφέ. Εκεί βρίσκουν την Κάτια, που έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία εναντίον του Τίμου και προβληματίζονται. Στο νησί, έχει έρθει και η Δανάη, η εγγονή της Διονυσίας, η οποία φαίνεται πως κάτι κρύβει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης γιος του Παύλου;

Η Δέσποινα συναντιέται με τον Ευθύμη και με τον Νικόλα και τους εκμυστηρεύεται ότι δεν είναι σίγουρη πως την απαγωγή, την οργάνωσε ο Τίμος. Ο Πέτρος διαβάζει τα γράμματα της μητέρας του και συγκινείται πολύ. Μια απρόσμενη συνάντηση με την Κλειώ θα τον ταράξει ακόμα περισσότερο. Ο Μιχάλης ετοιμάζει στη Φωτεινή μια έκπληξη, που την αφήνει άναυδη.

Ο Χάρης και η Ελένη είναι πολύ μπερδεμένοι μ’ αυτό που συμβαίνει, ανάμεσά τους. Ο Ευθύμης φεύγει για την Αθήνα και αυτό προβληματίζει τον Στέφανο, ο οποίος αποφασίζει να δράσει άμεσα…

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: 31 στις 24/10/ 2022

Επεισόδιο 31

Δευτέρα

Ο Τίμος αντιμετωπίζει τη γενική κατακραυγή και δεν μπορεί να κυκλοφορήσει πουθενά στο νησί. Η μόνη που βρίσκεται στο πλευρό του είναι η Κλειώ, ενώ η Ελένη και η Δέσποινα τον θεωρούν ένοχο.

Ο Νικόλας ζητάει συγγνώμη από τον Πέτρο επειδή του έκρυβε τα γράμματα της μητέρας του όλα αυτά τα χρόνια, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος.

Η Φωτεινή αποφασίζει να κάνει ένα πάρτι και ζητάει τη βοήθεια της Μάνιας για να το οργανώσει. Όταν εκείνη σχολιάζει τον Μιχάλη με πολύ κολακευτικά λόγια, η Φωτεινή προβληματίζεται.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που έφυγε ο Μανώλης

Η Κλειώ γνωρίζει την εγγονή της Διονυσίας, τη Δανάη και βγαίνουν για καφέ. Εκείνη προσπαθεί να την προσεγγίσει, αλλά η Κλειώ την θεωρεί ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο. Στην Αθήνα, ο Ευθύμης επισκέπτεται τον μπαμπά της Λίζας, προκειμένου να αντλήσει πληροφορίες. Προς μεγάλη του έκπληξή, εκείνος του αποκαλύπτει την ταυτότητα του πραγματικού της πατέρα…

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: 32 στις 25/10/ 2022

Επεισόδιο 32

Τρίτη

Το διαφημιστικό φυλλάδιο για το νέο δρομολόγιο του πλοίου αναστατώνει τη Δρακόνησο. Η Λίζα προσπαθεί να κατευθύνει την απογοήτευσή τους, στο πρόσωπο του καπετάνιου. Η Βασιλική, ο Χάρης και ο Χρόνης ανησυχούν για το μέλλον του νησιού τους και για τις δουλειές τους και όταν συναντούν τον καπετάνιο, του ζητούν εξηγήσεις.

Η Κλειώ κάνει προσπάθειες να ενώσει και πάλι την οικογένειά της. Μια διένεξη, όμως, ανάμεσα στον Τίμο και στη Δέσποινα, φέρνει μεγάλες αποκαλύψεις και η αλήθεια πληγώνει πολύ την Κλειώ και την Ελένη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος έρχεται αντιμέτωπος με τον φονιά του πατέρα του

Στην Αθήνα, ο Ευθύμης ανακαλύπτει πολλά νέα στοιχεία για τη Λίζα. Ο Νικόλας εξακολουθεί να ανησυχεί για τη σχέση του με τον Πέτρο, ο οποίος, σιγά-σιγά, έρχεται πιο κοντά με τη Δανάη.

Η Φωτεινή, ο Μιχάλης και η Κάτια ταράζονται από τα όσα διαδίδονται για τον Γεράσιμο, ενώ ο Στέφανος προσπαθεί να συνετίσει τη Λίζα, που ανυπομονεί να ολοκληρώσει την εκδίκησή της.

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: 33 στις 26/10/ 2022

Επεισόδιο 33

Τετάρτη

Ο Στέφανος εκβιάζει τη Λίζα και την αναγκάζει να του κάνει μια χάρη. Ο Τίμος χάνει την εμπιστοσύνη της Κλειώς και σοκάρεται, όταν η Δέσποινα του ζητά κάτι, που δεν περίμενε.

Η Φωτεινή θέλει να ακυρώσει το πάρτι, εξαιτίας όσων λέγονται στο νησί για τον Γεράσιμο, αλλά ο Μιχάλης την πείθει να το κάνει. Μια κουβέντα της με τον καπετάνιο, θα βοηθήσει κι εκείνον να ξαναβρεί το κουράγιο του. Ο Πέτρος και η Δανάη δίνουν ραντεβού στο πάρτι για το πρώτο τους μάθημα κολύμβησης.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα θα προβεί σε ακραίες πράξεις

Η Ελένη αρχικά διστάζει, αλλά τελικά αποφασίζει να πάει στο πάρτι και πείθει και τη Βασιλική να πάνε μαζί. Ο Νικόλας εξομολογείται στην Κλειώ πως, τόσα χρόνια, έκρυβε από τον Πέτρο τα γράμματα της μητέρας του.

Ο Ευθύμης συναντά τη Λίζα και της λέει πως πρέπει να μιλήσουν οι δυο τους. Στο πάρτι, το κέφι έχει ανάψει, μέχρι που μια παρεξήγηση φέρνει τη Μάνια, τον Μιχάλη και τη Φωτεινή σε δύσκολη θέση…

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: 34 στις 27/10/ 2022

Επεισόδιο 34

Πέμπτη

Ο Ευθύμης λέει στη Λίζα πως γνωρίζει ότι είναι νόθα κόρη του Γεράσιμου. Η Λίζα το παραδέχεται, αλλά ορκίζεται πως δε θέλει να του κάνει κακό. Ο Χάρης προσπαθεί να προσεγγίσει την Ελένη, ενώ ο Πέτρος χρησιμοποιεί την πισίνα για να μάθει κολύμπι στη Δανάη.

Ο Γεράσιμος και η Κάτια συναντούν τυχαία τον Τίμο, που προσπαθεί να τους εξηγήσει ότι δεν εμπλέκεται στην απαγωγή του Στέφανου, αλλά εκείνοι δεν τον πιστεύουν.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος αποκαλύπτει τα πάντα για το παρελθόν του με την Μυρτώ

Ο Τίμος ανακοινώνει στη Δέσποινα και στην Κλειώ ότι θα φύγει από το σπίτι και θα επιδιώξει να βρει αποδείξεις για την αθωότητά του. Η Κλειώ αναζητάει τον Πέτρο για να του μιλήσει, αλλά μαθαίνει από την Ελένη ότι βρισκόταν στο πάρτι με μια άλλη κοπέλα.

Ο Πέτρος πείθει τον Τίμο ότι μόνο ο Ευθύμης μπορεί να τον βοηθήσει να αποδείξει την αλήθεια. Τον επισκέπτονται στο σπίτι του, αλλά ο Ευθύμης φαίνεται να έχει άλλα σχέδια για τον πρώην δήμαρχο…

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: 35 στις 28/10/ 2022

Επεισόδιο 35

Παρασκευή

Ο Ευθύμης κρατάει τον Τίμο αλυσοδεμένο στην αποθήκη του, χωρίς εκείνος να καταλαβαίνει το λόγο. Η οικογένειά του διαπιστώνει ότι έχει φύγει από το σπίτι και τον αναζητά, αλλά ο Τίμος δεν απαντάει στο τηλέφωνο.

Η Φωτεινή καταστρώνει ένα σχέδιο για να φέρει τη Μάνια και τον Στέφανο πιο κοντά, αλλά εκείνοι δε φαίνεται να ενδιαφέρονται. Ο Νικόλας συμφιλιώνεται με τον Πέτρο και αποφασίζουν να στείλουν μαζί ένα γράμμα στη μητέρα του.

Δείτε ακόμη Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: 21, 22, 23, 24, 25, 26

Η Ελένη ανακοινώνει στη Δέσποινα ότι θέλει να ασχοληθεί με τη μόδα και εκείνη την ενθαρρύνει. Η Κλειώ πίνει καφέ με τη Δανάη και ανακαλύπτει ότι με αυτήν πήγε ο Πέτρος στο πάρτι. Εκείνη συνεχίζει τα μαθήματα κολύμβησης και έρχεται πιο κοντά με τον Πέτρο.

Οι δύο νέοι φιλιούνται και η Κλειώ τους βλέπει, απογοητευμένη. Ο Ευθύμης απειλεί τον Τίμο με όπλο και τον ρωτάει αν ήταν αυτός που είχε δώσει την εντολή να σκοτώσουν την Ιβάνκα…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για τα Τρία Μίλια με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνεται καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close