Άση Μπήλιου: Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 05/9 έως 11/09/2022

Άση Μπήλιου: Δείτε τις εβδομαδιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 05/9 έως 11/09/2022. Πώς θα είναι τα ερωτικά στα ζώδια αυτήν την εβδομάδα; Αυτή η εβδομάδα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον! Δείτε παρακάτω:

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 05/09/2022 – 11/09/2022

Η εβδομάδα αυτή μας καλεί να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις με ρεαλισμό και λογική, αφού η Αφροδίτη από τις 05/09/2022 θα εισέλθει στο γήινο ζώδιο της Παρθένου όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα. Από αυτή τη θέση θα μας δώσει την ευκαιρία να εστιάσουμε σε λεπτομέρειες που αγνοούσαμε, να ασχοληθούμε με πιο πρακτικά ζητήματα των σχέσεων μας και γενικώς να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη.

Ζώδια-Αρχαία Ελληνική μυθολογία: Δείτε σε ποιον αρχαίο Έλληνα θεό αντιστοιχεί το ζώδιό σας

Ωστόσο, θα πρέπει μέσα σε αυτό το διάστημα να προσπαθήσετε να έχετε περισσότερη ενσυναίσθηση και κατανόηση απέναντι στους άλλους και να μη βιαστείτε να τους κατακρίνετε ή να εστιάζετε μόνο στα αρνητικά τους. Άλλωστε, κανείς δεν είναι τέλειος. Από τις 09/09/2022 η επικοινωνία βραχυκυκλώνει, αφού ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ζυγού, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 02/10/2022. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν να υπάρξουν παρεξηγήσεις και ασυνεννοησίες με το ταίρι μας ή με τους ανθρώπους που συναντάμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες, επομένως θα πρέπει να είμαστε όσο πιο ψύχραιμοι και ξεκάθαροι γίνεται.

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Αυτά τα 4 ζώδια θα περάσουν κρίσεις στα προσωπικά και επαγγελματικά

Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να βγάλετε συμπεράσματα ή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τις σχέσεις και τα ερωτικά σας, όμως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε όλο αυτό το διάστημα για να επαναξιολογήσετε κάποια γεγονότα και να επαναφέρετε στο προσκήνιο καταστάσεις που είχατε αφήσει μισοτελειωμένες. Στις 10/09/2022 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων και μας διχάζει ανάμεσα στη λογική σκέψη και το έντονο συναίσθημα.

Ζώδια: Εάν έχεις γεννηθεί μια απο αυτές της ημέρες του μήνα τότε έχεις την τύχη με το μέρος σου

Το φεγγάρι αυτό μας υπενθυμίζει ότι είναι ωραίο να μη χάνουμε την πίστη μας στο παραμύθι και στο ευτυχισμένο τέλος, όμως θα πρέπει να λάβουμε υπόψη τη λογική μας πλευρά πριν βιαστούμε να αφεθούμε ολοκληρωτικά σε κάποιον/α. Στις 11/09/2022 το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει ευχάριστες εξελίξεις για τις σχέσεις μας ή αναπάντεχες συναντήσεις μπορεί να μας χαροποιήσουν.

Δείτε ακόμη Ζώδια: Η Αφροδίτη στην Παρθένο θα φέρει τύχη, έρωτα και χρήματα σε αυτά τα 4 ζώδια

Το αίτημα αυτής της όψης είναι η αλλαγή και η ανανέωση, επομένως μη διστάσετε να διεκδικήσετε περισσότερη ελευθερία μέσα στις σχέσεις σας ή να έρθετε πιο κοντά με ανοιχτόμυαλους ανθρώπους οι οποίοι θα σας αποδεχτούν γι’ αυτό που είστε.

ΚΡΙΟΣ

Στις 9/9 ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, γυρνάει σε ανάδρομη πορεία στο Ζυγό και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα πρέπει να είστε πιο ψύχραιμοι, αφού μπορεί πολύ εύκολα να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με το ταίρι σας ή να νιώσετε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν. Παρελθοντικές σχέσεις μπορεί να περνάνε ξανά από το μυαλό σας, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να ξαναβρεθείτε με έναν/μια πρώην για να ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις ή για να το πάτε ξανά από την αρχή.

Άρης στον Κριό από τις 25/05/2022: Τα 4 ζώδια που ο στόχος τους θα είναι η πρωτιά και η νίκη

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το επόμενο διάστημα προσφέρεται για να κάνετε ένα βήμα πίσω και να επαναξιολογήσετε τις σχέσεις ή τον γάμο σας. Προσπαθήστε όμως να αναβάλλετε για αργότερα σημαντικές αποφάσεις ή συζητήσεις, γιατί όλα είναι ρευστά τώρα. Την επόμενη μέρα πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο των Ιχθύων, ενεργοποιώντας τον πιο κρυφό τομέα του ωροσκοπίου σας.

Δείτε ακόμη Σεπτέμβριος 2022: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αυτό το φεγγάρι για κάποιους θα είναι άκρως ρομαντικό και δεν αποκλείεται να σας κατακλύσουν έντονα συναισθήματα ή να έχετε μυστικές συναντήσεις. Κάποιοι άλλοι όμως μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με παρελθοντικές απορρίψεις και συναισθηματικά εμπόδια που βιώσατε, κάτι που θα φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες. Είναι σημαντικό να βρείτε τη δύναμη να συγχωρέσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, να αφήσετε οριστικά το παρελθόν πίσω σας και να δώσετε επιτέλους επίλογο σε μια κατάσταση που σας βαραίνει, γιατί μόνο έτσι θα λυτρωθείτε και θα καταφέρετε να προχωρήσετε μπροστά.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον κυβερνήτη σας, την Αφροδίτη, στο ζώδιο της Παρθένου από τις 5/9 είναι βέβαιο ότι η ερωτική σας ζωή θα πάρει τα πάνω της και θα έχετε την ευκαιρία να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό. Εάν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να ζήσετε έντονες καταστάσεις ή ακόμα και να ερωτευτείτε μέσα στο επόμενο διάστημα. Άλλωστε, η αυτοπεποίθηση σας θα είναι ανεβασμένη στα ύψη και δεν θα διστάσετε να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή να εκφράσετε τα συναισθήματα σας.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Ακόμα όμως κι αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, αυτή η θέση της Αφροδίτης θα σας δώσει την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας και θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να περάσετε όμορφες και χαλαρές στιγμές με το ταίρι σας.

Δείτε ακόμη Ζώδια: Η Σελήνη Κενής Πορείας και οι ημερομηνίες που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις κάτι σημαντικό

Στις 10/9 η Πανσέληνος στους Ιχθύς φέρνει συνειδητοποιήσεις ή αποκαλύψεις που αφορούν τις φιλικές σας σχέσεις και τις κοινωνικές σας επαφές και θα δείτε πιο ξεκάθαρα ποια άτομα είναι πραγματικά δίπλα σας. Η εβδομάδα αυτή κλείνει με όμορφες εκπλήξεις για εσάς, αφού το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού στις 11/9 φέρνει νέες εξελίξεις στις σχέσεις σας, ξαφνικές συναντήσεις ή ακόμα και κεραυνοβόλους έρωτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο γήινο ζώδιο της Παρθένου από τις 5/9 και για το επόμενο διάστημα το ενδιαφέρον σας θα είναι επικεντρωμένο στο σπίτι και στην οικογενειακή σας ζωή. Θα νιώσετε την επιθυμία να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο και τους αγαπημένους σας ανθρώπους και θα επιδιώξετε να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί τους.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Εάν λοιπόν το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν εντάσεις μέσα στο σπίτι, τώρα θα μπορέσετε να επιλύσετε τις διαφορές σας και να συμφιλιωθείτε με τους οικείους σας. Από τις 9/9 ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού και θα φέρει μπερδέματα και σύγχυση μέσα στην ερωτική σας ζωή. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε επανασυνδέσεις με πρώην ή να νιώσετε την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με άτομα από το παρελθόν για να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση.

Δείτε ακόμη Άτυχα ζώδια Σεπτεμβρίου 2022: Σε αυτά τα ζώδια ο Σεπτέμβρης θα βγάλει το λάδι

Σε κάθε περίπτωση, είναι προτιμότερο να πάρετε τον χρόνο σας και να αφήσετε τους άλλους να σας δείξουν τις αληθινές τους προθέσεις, πριν βιαστείτε να κάνετε ένα σημαντικό βήμα ή να ενδώσετε σε ένα άτομο που θα σας εκφράσει το ενδιαφέρον του. Στις 11/9 το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού κλείνει την εβδομάδα με εκπλήξεις, αφού μπορεί να φέρει ευχάριστες εξελίξεις στην οικογενειακή σας ζωή ή μια συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν που θα σας ξαφνιάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο αναλυτικό ζώδιο της Παρθένου από τις 5/9 και φέρνει για εσάς νέες επαφές και γνωριμίες, καθώς και συζητήσεις με ενδιαφέροντα άτομα. Ξεκινάει λοιπόν μια αρκετά πολυάσχολη περίοδος για εσάς, αφού το πρόγραμμα σας θα είναι γεμάτο με ραντεβού, μετακινήσεις και συναντήσεις και θα νιώσετε την ανάγκη να ανανεωθείτε και να εμπλουτίσετε την καθημερινότητα σας. Εάν λοιπόν είστε αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα μπορέσετε μέσω του διαλόγου να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας.

Άρης στον Κριό από τις 25/05/2022: Τα 4 ζώδια που ο στόχος τους θα είναι η πρωτιά και η νίκη

Ωστόσο, από τις 9/9 ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ζυγού και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις μέσα στο σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Θα πρέπει λοιπόν να προσέξετε ιδιαίτερα τι λέτε και πώς το λέτε στους αγαπημένους σας, καθώς μπορεί εύκολα να δημιουργηθούν εντάσεις από το παραμικρό.

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου δοκιμάζει σχέσεις κ’ οικονομικά σε αυτά τα ζώδια

Επιπλέον, κάποιοι από εσάς μπορεί να αναπολήσετε παρελθοντικές καταστάσεις ή να έχετε επιστροφή ενός/μιας πρώην. Προσπαθήστε, ωστόσο, να είστε συγκρατημένοι και να μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα, γιατί προς το παρόν τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα. Η εβδομάδα κλείνει με το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού στις 11/9, μια όψη η οποία φέρνει ανανέωση, ευχάριστες αλλαγές και απρόσμενες συναντήσεις. Μια κουβέντα με ένα φιλικό σας πρόσωπο θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε προβλήματα, αρκεί να είστε ανοιχτοί και να μην επιμένετε στη δική σας άποψη.

ΛΕΩΝ

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσέχετε πολύ τι λέτε και κυρίως πώς το λέτε, αφού ο Ερμής από τις 9/9 ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού. Οι εντάσεις λοιπόν είναι μέσα στο πρόγραμμα, αφού μπορεί οι άλλοι να παίρνουν πολύ προσωπικά όσα τους λέτε ή να παρεξηγούνται τα λεγόμενα σας χωρίς λόγο. Επίσης, δεν αποκλείεται να έχετε συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν ή να επιδιώξετε εσείς οι ίδιοι να φέρετε στο προσκήνιο μια κουβέντα η οποία είχε μείνει στη μέση.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να κάνετε έναν απολογισμό των όσων έχουν γίνει και να επαναξιολογήσετε τις καταστάσεις, όμως προς το παρόν μη βιαστείτε να επενδύσετε σε μια νέα γνωριμία και αναβάλλετε για αργότερα σημαντικές συζητήσεις και αποφάσεις. Στις 10/9 η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων θα φέρει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα και θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα το ζήτημα της εμπιστοσύνης μέσα στη σχέση σας.

Δείτε ακόμη Ζώδια : Η νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει εντάσεις και ανακατωσούρες

Κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να απομακρυνθείτε από μια επιφανειακή κατάσταση, αφού αυτό που έχετε περισσότερη ανάγκη τώρα είναι η βαθιά και ουσιαστική σύνδεση με τον άλλον. Σημαντικές συνειδητοποιήσεις και αποκαλύψεις μυστικών μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια, επομένως έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξεκινάει ένα άκρως ευνοϊκό διάστημα για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αφού από τις 5/9 η θεά του έρωτα, η Αφροδίτη, θα κινείται στο δικό σας ζώδιο και θα σας χαρίσει όμορφες και παθιασμένες στιγμές. Εάν είστε αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, θα φλερτάρετε και θα γοητεύσετε τους πάντες χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Η αυτοπεποίθηση σας θα βρίσκεται στα ύψη και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιοι από εσάς να γνωρίσετε τον έρωτα ή να κάνετε μια νέα σχέση η οποία θα σας ανανεώσει.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας ο ένας στον άλλον, να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν και γενικώς να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας. Στις 10/9 η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στον δικό σας άξονα και στρέφει όλη σας την προσοχή στις σχέσεις και στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να σας διχάσει ανάμεσα στα «πρέπει» και στα «θέλω» και δεν αποκλείεται να βρεθείτε μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι.

Δείτε ακόμη Σεπτέμβριος 2022: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Μπορεί να αισθάνεστε αρκετά ευάλωτοι αυτές τις ημέρες, όμως μια συνάντηση ή μια συζήτηση μπορεί να σας βοηθήσει να «ξεκλειδώσετε» και να έρθετε σε επαφή με τα θέλω και τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό στο τέλος της εβδομάδας φέρνει μια αναπάντεχη εξέλιξη ή μια σύμπτωση η οποία θα σας χαροποιήσει.

ΖΥΓΟΣ

Από τις 5/9 ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο της Παρθένου και θα εγκαινιάσει μια πιο εσωτερική περίοδο για εσάς. Μυστικοί έρωτες και κρυφές συναντήσεις είναι μέσα στο παιχνίδι αυτών των ημερών, ενώ πολλοί/ες από εσάς θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι/ες σας, προκειμένου να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα και τις σκέψεις σας.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Εάν είστε δεσμευμένοι, η θέση αυτή της Αφροδίτης χαρίζει περισσότερη ενσυναίσθηση και κατανόηση και θα σας δώσει την ευκαιρία να βγάλετε προς τα έξω την πιο ευάλωτη πλευρά σας. Ωστόσο, από τις 9/9 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία στο δικό σας ζώδιο και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα δημιουργήσει προβλήματα και εμπόδια στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό αυτές τις ημέρες να είστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται και να μη βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα χωρίς να έχετε πλήρη εικόνα για τα γεγονότα.

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Ο Άρης στους Διδύμους επηρεάζει αυτά τα ζώδια για τους επόμενους 7 μήνες

Προσπαθήστε επίσης να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε νέες επαφές και γνωριμίες που θα κάνετε τώρα, αλλά κυρίως απέναντι σε πρώην που μπορεί να προσπαθήσουν να μπουν ξανά στη ζωή σας. Κρατήστε όσο γίνεται χαμηλούς τόνους για το επόμενο διάστημα και μην ανοίξετε σημαντικές συζητήσεις γιατί δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη από τις 5/9 να εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα οι φιλικές σας σχέσεις και οι κοινωνικές σας επαφές. Η εβδομάδα αυτή λοιπόν προσφέρεται για να συμφιλιωθείτε με φίλους σας και να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να εμπλακείτε μέσα σε καινούριες ομάδες και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που σας ενώνουν τα ίδια ενδιαφέροντα.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιοι από εσάς να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο ή μέσα από μία παρέα. Στις 10/9 η Πανσέληνος στο ευαίσθητο ζώδιο των Ιχθύων ενεργοποιεί τον πιο ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σας και σας φέρνει μπροστά σε σημαντικές συνειδητοποιήσεις σχετικά με την ερωτική σας ζωή. Το συναίσθημα θα είναι πολύ έντονο αυτές τις ημέρες και θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε όλα όσα νιώθετε στους άλλους.

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Το τρίγωνο Αφροδίτη και Δία φέρνει καλά νέα σε αυτά τα ζώδια

Μάλιστα, εάν αισθάνεστε πληγωμένοι ή προδομένοι από μια κατάσταση, αυτό το φεγγάρι θα σας ανακουφίσει και δεν αποκλείεται να φέρει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας, το οποίο θα σας βοηθήσει να πιστέψετε ξανά στον εαυτό σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να αποδεχτείτε προσκλήσεις για εξόδους με φίλους, καθώς μπορεί να έχετε ευχάριστες εκπλήξεις ή μια αναπάντεχη συνάντηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού από τις 9/9 και αυτό σημαίνει ότι για το επόμενο διάστημα μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις μέσα στο φιλικό σας περιβάλλον. Θα πρέπει λοιπόν να προσπαθήσετε να είστε όσο πιο διπλωματικοί γίνεται εάν θέλετε να αποφύγετε τις εντάσεις και τα μπερδέματα και κυρίως να μην λέτε πράγματα για τα οποία δεν είστε σίγουροι ότι ισχύουν.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Θα πρέπει επίσης να είστε ψύχραιμοι στις συζητήσεις που κάνετε και να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για κάποιο πρόσωπο από τον κύκλο σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι επόμενες τρεις εβδομάδες προσφέρονται για να επαναξιολογήσετε τις φιλικές σας σχέσεις και να δείτε ποια άτομα αξίζουν πραγματικά να βρίσκονται δίπλα σας. Στις 10/9 η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων είναι ένα φεγγάρι το οποίο μπορεί να σας διχάσει ανάμεσα στην καριέρα και την οικογενειακή σας ζωή.

Δείτε ακόμη Αυτά τα 5 ζώδια μπορούν να τρελάνουν τους άνδρες

Είναι πολύ σημαντικό αυτές τις ημέρες να δώσετε προτεραιότητα στους αγαπημένους σας ανθρώπους και να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας, γιατί μόνο έτσι θα ανακουφιστείτε και θα έρθετε πιο κοντά στους άλλους. Προσπαθήστε να μην επιτρέψετε στο παρελθόν να σας θολώσει την κρίση και να εστιάσετε στο μέλλον σας και σε αυτά που επιθυμείτε από εδώ και στο εξής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη να περνάει στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου από τις 5/9, αυτή την εβδομάδα θα αρχίσετε να βλέπετε τις καταστάσεις πιο αισιόδοξα και θα νιώσετε την ανάγκη να τολμήσετε, να πάρετε ρίσκα και να βγείτε από τη ρουτίνα σας και την ασφάλεια που σας προσφέρει μια στάσιμη κατάσταση. Η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση θα σας βοηθήσει να εμπλουτίσετε την καθημερινότητα σας με νέα ενδιαφέροντα και να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που σας βοηθάνε να εξελιχθείτε και να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία για να ταξιδέψετε και μάλιστα δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να γνωρίσετε τον έρωτα σε ένα ταξίδι ή να εμπλακείτε σε ένα ειδύλλιο με ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά. Σε κάθε περίπτωση, καλείστε να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας και να μην συμβιβάζεστε με μέτριες καταστάσεις.

Δείτε ακόμη Οι 4 άνδρες του ζωδιακού που πάντα έχουν τα κορίτσια τους σαν… βασίλισσες!

Στις 11/9 το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού μπορεί να φέρει ευχάριστες εξελίξεις για εσάς, αφού μια ξαφνική συνάντηση ή μια απρόσμενη γνωριμία θα ανεβάσει την ψυχολογία σας. Η εβδομάδα κλείνει με τον καλύτερο τρόπο λοιπόν, αρκεί να είστε ανοιχτοί στις αλλαγές και στα νέα δεδομένα που έχετε μπροστά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα είναι άκρως ερωτική για εσάς, αφού η Αφροδίτη από τις 5/9 θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο της Παρθένου και θα φέρει πάθη, ίντριγκες και έντονες καταστάσεις. Η σεξουαλική διάθεση θα είναι στα ύψη και δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Εάν είστε δεσμευμένοι θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να μοιραστείτε τα μυστικά σας και τις πιο ενδόμυχες σκέψεις σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να γνωρίσετε ένα πρόσωπο το οποίο θα σας δημιουργήσει πολύ έντονα συναισθήματα και θα σας βγάλει προς τα έξω εκείνη την πλευρά του εαυτού σας που κρύβετε από τους άλλους. Σε κάθε περίπτωση, έχετε ανάγκη από βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις και δεν θα αρκεστείτε σε μια επιφανειακή κατάσταση.

Δείτε ακόμη Ζώδια: Αυτές είναι οι πιο πιστικιές γυναίκες του ζωδιακού

Στις 11/9 το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού είναι πιθανό να φέρει αποκαλύψεις ή να έχετε μια ξαφνική συνάντηση με έναν/μια πρώην που θα σας δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα που σας βασάνιζαν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ξεκινάει μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αγαπητοί Ιχθύες, αφού η Αφροδίτη από τις 5/9 θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου. Αυτό σημαίνει ότι το κλίμα θα είναι πολύ πιο αρμονικό και θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας και να εκφράσετε ο ένας στον άλλον τα συναισθήματα σας. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αρμονίας και της ισορροπίας, επομένως το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για να βρείτε λύσεις σε προβλήματα χωρίς να εμπλακείτε σε καβγάδες.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Εάν είστε αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να γνωρίσετε καινούρια άτομα και δεν αποκλείεται αυτές τις ημέρες να ξεκινήσει ένα όμορφο ειδύλλιο. Στις 10/9 φιλοξενείτε την Πανσέληνο στο ζώδιο σας και αυτό σημαίνει ότι αυτές οι ημέρες θα έχουν μεγάλη συναισθηματική φόρτιση. Θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να διαχωρίσετε τη λογική από το συναίσθημα και μπορεί να βάλετε τις επιθυμίες των άλλων πάνω από τις δικές σας.

Δείτε ακόμη Τα 3 ανδρικά ζώδια που χωρίζουν με τεράστια ευκολία τις γυναίκες!

Θα πρέπει όμως να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην παραβλέψετε τις προσωπικές σας ανάγκες προκειμένου να ικανοποιήσετε τους άλλους. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και αφήστε λίγο στην άκρη ό,τι σας καταπιέζει. Η εβδομάδα κλείνει με το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού στις 11/9, μια όψη που φέρνει ευχάριστα νέα, σύμφωνα με την asibiliou, απροσδόκητες συναντήσεις ή συζητήσεις με ενδιαφέροντα άτομα.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close