η-σύντροφός-μου-έχει-παιδί-από-προηγούμενη-σχέση-και-θέλω-να-χωρίσω-

Η σύντροφός μου, μου έκρυψε ότι έχει παιδί και  θέλω να χωρίσω. Ο αναγνώστης έμαθε ότι η σύντροφός του έχει παιδί από προηγούμενο γάμο και θέλει να χωρίσει. Ποια είναι η άποψή σας;

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που δεν στέριωσαν με προηγούμενες σχέσεις ή γάμους και πήραν την απόφαση να χωρίσουν. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως η ζωή τους σταματάει εκεί, ακόμη κι αν από την προηγούμενη σχέση ή γάμο απέκτησαν ακόμη και παιδιά.

Υπάρχει όμως ένα ταμπού στην ελληνική κοινωνία γύρω από τις χωρισμένες γυναίκες με παιδιά. Θεωρούν ότι επειδή έχουν παιδιά κανένας νέος σύντροφος δε θα θέλει να δώσει μία ευκαιρία στην σχέση τους, ειδικά αν εκείνος δεν έχει προλάβει ακόμη να κάνει δικά του παιδιά.

Δείτε ακόμα Ο ξάδερφός μου έκανε πρώτος παιδί και θέλει να του δώσει το όνομα του πατέρα μου

Αυτό κάνει μερικές φορές τις γυναίκες να κρύβουν το γεγονός ότι έχουν παιδιά από προηγούμενους γάμους ή σχέσεις ή να φοβούνται γενικότερα να προχωρήσουν σε νέες γνωριμίες.

Ο αναγνώστης που μοιράζεται μαζί μας την σημερινή του ιστορία, έμαθε πρόσφατα ότι η σύντροφός του έχει παιδί από προηγούμενο γάμο και θέλει να χωρίσει. Διαβάστε παρακάτω:

Η σύντροφός μου, μου έκρυψε ότι έχει παιδί και  θέλω να χωρίσω

Ονομάζομαι Στέφανος και πριν 6 μήνες γνώρισα μία κοπέλα από την νέα μου γειτονιά. Η κοπέλα έβγαζε βόλτα τον σκύλο της την ίδια ώρα με μένα και κάθε φορά που βρισκόμασταν τυχαία στον δρόμο μιλούσαμε και αφήναμε τα σκυλιά να παίζουν.

Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή οπότε όταν ανακάλυψα μέσα από συζητήσεις μας ότι είναι ελεύθερη, φυσικά και της πρότεινα να βγούμε. Τα πράγματα κυλούσαν πολύ όμορφα από το πρώτο ραντεβού. Υπήρχε χημεία, υπήρχε επικοινωνία, είχαμε χιούμορ και κοινά ενδιαφέροντα.

Γενικότερα είμαι 32 ετών και η αλήθεια είναι πως μέχρι και σήμερα δεν έχω σταθεί ιδιαίτερα τυχερός στις σχέσεις μου. Οπότε όταν γνώρισα την συγκεκριμένη κοπέλα, που δε θα πω το όνομά της για ευνόητους λόγους δεν πίστευα ούτε εγώ στην τύχη μου.

Δείτε ακόμα Είμαι έγκυος και ο άντρας μου δεν με βοηθάει τόσο όσο περίμενα

Το μόνο που με προβλημάτιζε είναι ότι στους 6 μήνες που βλεπόμασταν δεν με άφηνε ποτέ να πάω σπίτι της. Είχε έρθει πολλές φορές στο δικό μου, όμως εγώ ποτέ στο δικό της. Επίσης υπήρχαν μέρες της εβδομάδας που δεν μπορούσε να βγει ό,τι κι αν γινόταν.

η-σύντροφός-μου-έχει-παιδί-από-προηγούμενη-σχέση-και-θέλω-να-χωρίσω-

Photo via: the-man.gr

Μία μου έλεγε ότι μία κολλητή της αντιμετωπίζει πρόβλημα, την άλλη μου έλεγε ότι αρρώστησε, μετά μου έλεγε ότι είναι κουρασμένη από την δουλειά ή ότι ήρθε ξαφνικά η μάνα της από το σπίτι για να την δει χωρίς να την ενημερώσει.

Τον πρώτο καιρό δεν έδινα πολύ σημασία γιατί θεωρούσα πως ήταν συμπτώσεις όμως από τους 2 μήνες και μετά ξεκίνησα και αναρωτιόμουν πως γινόταν όλα τα στραβά του κόσμου να τυχαίνουν 3-4 συγκεκριμένες μέρες της εβδομάδας.

Δείτε ακόμα Η αδερφή μου απατάει τον άντρα της και εγώ θέλω να του το πω

Όμως όπως είπα και πιο πάνω μέχρι και σήμερα δεν είχα σταθεί ιδιαίτερα τυχερός στις σχέσεις μου. Και η αλήθεια είναι πως όταν γνώρισα την συγκεκριμένη κοπέλα είχα περάσει μία μεγάλη περίοδο της ζωής μου όντας μόνος.

η-σύντροφός-μου-έχει-παιδί-από-προηγούμενη-σχέση-και-θέλω-να-χωρίσω-

Photo via: the-man.gr

Οπότε είχα ενθουσιαστεί και ερωτευτεί πολύ την συγκεκριμένη κοπέλα και δεν ήθελα να την χάσω. Μερικές φορές μάλιστα μου άρεσε ακόμη και αυτό το μυστήριο που έβγαζε η όλη της συμπεριφορά. Σκεφτόμουν σίγουρα ότι κάτι μου κρύβει αλλά μετά σκεφτόμουν ότι είναι λογικό να μην θέλει να μου το πει ακόμη γιατί δεν με εμπιστεύεται.

Στο μεταξύ μπορεί να μέναμε στην ίδια γειτονιά όμως ποτέ δεν την είχα δει στο δρόμο τα πρωινά. Εγώ βλέπετε δουλεύω από το σπίτι οπότε βγάζω τον σκύλο βόλτα αξημέρωτα και στην συνέχεια ξεκινάω την δουλειά μου. Τώρα θα μου πείτε, γιατί σας το λέω αυτό…Ε θα καταλάβετε παρακάτω.

Δείτε ακόμα Θέλω να χωρίσω αλλά φοβάμαι να μεγαλώσω μόνη μου το παιδί μου

Τέλος πάντων, η ζωή μας κυλούσε σχετικά ομαλά. Τα βρίσκαμε σε όλα εκτός από αυτά τα μυστήρια που την έπιαναν 3-4 φορές την εβδομάδα. Όταν πλέον ήμασταν μαζί 6 μήνες δεν άντεξα και ήθελα να της μιλήσω. Της είπα ξεκάθαρα ότι όλη της η στάση είναι περίεργη και ύποπτη.

Ότι έχω σκεφτεί μέχρι και το ότι έχει σχέση και συγκατοικεί και γι’ αυτό δεν με αφήνει να πάω σπίτι της ή συγκεκριμένες μέρες της εβδομάδας δεν μπορούμε να βρεθούμε. Της είπα ότι είναι περιττό να μου κρύβετε διότι μένουμε στην ίδια γειτονιά. Μπορεί να είμαι καινούριος και να μην έχω τις διασυνδέσεις μου, όμως όλα μαθαίνονται.

η-σύντροφός-μου-έχει-παιδί-από-προηγούμενη-σχέση-και-θέλω-να-χωρίσω-

Photo via: womensbible.gr

Τότε μου το είπε. Ο λόγος που δεν μπορεί να βγει συγκεκριμένες μέρες της εβδομάδας είναι επειδή έχει έναν γιο 6 ετών και υπάρχουν συγκεκριμένες μέρες που η αδερφή της δεν μπορεί να τον κρατήσει τα βράδια, επειδή εκείνη δουλεύει νυχτερινή βάρδια σε εργοστάσιο.

Δείτε ακόμα Είμαστε 10 χρόνια μαζί και ακόμη δεν θέλει να με παντρευτεί

Έγινα έξαλλος. Πότε μου δεν είχα πρόβλημα με τις γυναίκες που έχουν παιδιά και θέλουν να ξανά φτιάξουν την ζωή τους. Όμως δεν μπορείς να κρύβεις για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα κάτι τόσο σημαντικό για την ζωή σου από έναν άνθρωπο που έχετε σχέση.

Κάθε πρωί περίμενε το σχολικό σε μία συγκεκριμένη γωνία του δρόμου. Θα μπορούσα άνετα κάποια στιγμή ένα πρωί να χρειαστεί να βγω από το σπίτι και να τους έβλεπα. Εκεί τι θα μου έλεγε; Ότι είναι το ανιψάκι της; Σίγουρα δεν περίμενα να με βάλει μέσα στο σπίτι της αμέσως.

Θα μπορούσα να είμαι ο καθένας και καμία μάνα που σέβεται τον εαυτό της και το παιδί της δεν το κάνει. Όμως θα μπορούσα να ξέρω. Θα μπορούσα να ξέρω για να έπαιρνα και ‘γω τις αποφάσεις μου. Από εκείνη την μέρα έχουμε ψυχραθεί.

Δείτε ακόμα Η αδερφή μου έχει καλύτερες σχέσεις με τον γιο μου από μένα και ζηλεύω

Δεν έχουμε χωρίσει όμως έχω απομακρυνθεί και μου βγαίνει αυθόρμητα. Η αλήθεια είναι πως έχω ξενερώσει και θέλω να χωρίσω. Από την άλλη δεν θέλω να γυρίσω πίσω στην μοναξιά μου και δεν θέλω να χάσω μία κοπέλα που τα πάμε τόσο καλά, επειδή μου έκρυψε κάτι τόσο σημαντικό.

Αφήστε που από την μέρα που το έμαθε εκτός από την ξενέρα με έπιασε και ένας φόβος. Αν δεν με συμπαθήσει το παιδί της; Αν ο πρώην άντρας της ανακατευτεί στην σχέση μας και την κατηγορήσει εξαιτίας μου; Αν με κατηγορήσει το παιδί για πράγματα που δεν έκανα και βρω και τον μπελά μου επειδή απλά δεν με συμπαθεί; Λίγα γίνονται;

Και το πιο σημαντικό; Αν αύριο μεθαύριο θέλω να κάνω κι εγώ ένα παιδί κι εκείνη δεν θέλει; Το μυαλό μου τρέχει διαρκώς σε σενάρια που το ξέρω ότι μπορεί να σας ακούγονται τραβηγμένα αλλά συμβαίνουν και επηρεάζουν μία σχέση. Τι να κάνω; Θεωρείται πως πρέπει να χωρίσω;

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close