ο_γιος_μου_τα_έμπλεξε_με_παντρεμένη_

Ο γιός μου τα έμπλεξε με παντρεμένη με παιδιά. Τι συμβουλεύετε αυτήν την γυναίκα;

Κάθε γονιός θέλει το καλύτερο για το παιδί του. Όταν τα παιδιά μας είναι μικρά κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα κάνουμε να γίνουν σωστοί και ανεξάρτητοι άνθρωποι μεγαλώνοντας και φυσικά να πάρουν τις σωστές αποφάσεις για την ζωή τους.

Όμως όσο κι αν προσπαθούμε, τα παιδιά μας σαν ενήλικοι θα τραβήξουν τον δικό τους δρόμο. Μερικές φορές αυτός ο δρόμος δεν μας βρίσκει σύμφωνους και ανησυχούμε λίγο παραπάνω. Αυτό φαίνεται να περνάει και η αναγνώστρια της σημερινής μας ιστορίας όπου ο γιός της τα έμπλεξε με παντρεμένη με παιδιά. Διαβάστε παρακάτω: 

Δείτε ακόμα Έχω σχέση με άντρα που έχει την ηλικία των παιδιών μου

Είμαι 56 ετών και έχω έναν γιό 40 ετών. Είναι ο μοναχογιός μου και του έχω μεγάλη αδυναμία. Μετά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε σαν χώρα, ο γιός μου για αρκετά χρόνια δεν ήταν καλά οικονομικά και έκανε μόνο μερικά μεροκάματα.

Έτσι πριν 3 χρόνια περίπου πήρε την απόφαση να φύγει μετανάστης στην Αγγλία. Εκεί του προσφέρθηκε δουλειά σε μία ελληνική ταβέρνα από έναν οικογενειακό φίλο που έχει και την ταβέρνα. Η αλήθεια να λέγεται ότι οι Έλληνες στην Αγγλία που έχουν δικά τους μαγαζιά πολλές φορές εκμεταλλεύονται τους συμπατριώτες τους.

Ευτυχώς όμως ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι πολύ ντόμπρος και όσων αφορά τον γιό μου και όσων αφορά τους υπόλοιπους υπαλλήλους. Έτσι τα τελευταία 3 χρόνια μένει στην Αγγλία κα τον βλέπω στις γιορτές και αυτό όχι πάντα.

Δείτε ακόμα Έχω δύο γιούς στην εφηβεία και ο ένας δεν κάνει παρέα τον άλλον

Πάντα λοιπόν τον ρωτούσα είτε τηλεφωνικώς είτε από κοντά αν έχει βρει κάποια κοπέλα εκεί. Δεν με ενδιέφερε άμα ήταν Αγγλίδα, Ελληνίδα, Αλβανίδα κοκ. Με ενδιέφερε να είναι καλή κοπέλα γιατί και ο γιός μου έχει μεγαλώσει και θέλω να βρει έναν άνθρωπο και γιατί όχι να μου κάνει και κάνα εγγονάκι.

Πριν 6 μήνες λοιπόν μου είπε μέσω τηλεφώνου ότι τον τελευταίο καιρό βγαίνει με μία κοπέλα 2 χρόνια μικρότερη από εκείνον, ότι την λένε Έλενα και ότι είναι Ελληνίδα που από τα 20 της όμως μετανάστευσε και αυτή στην Αγγλία. Χάρηκα πολύ με το νέο φυσικά.

Μπορεί να είμαι 56 αλλά ξέρω αρκετά πράγματα από την τεχνολογία. Μου άρεσε να μαθαίνω πράγματα και να πηγαίνω με το κύμα της εποχής κι έτσι του ζητούσα επανελλειμένως το προφίλ της στο Facebook για να την δω και να την κάνω φίλη.

Δείτε ακόμα Η ξαδέρφη μου κατηγορεί τον γιό μου για κλέφτη

Πάντα μου έβρισκε μία δικαιολογία και το απόφευγε μέχρι που προχθές τον στρίμωξα και τότε μου τα είπε όλα. Μου είπε ότι είναι παντρεμένη με δύο παιδιά. Ότι έκανε σχέση με τον γιό μου επειδή δεν περνάει καλά στον γάμο της και ότι με τον άντρα της είναι στα χωρίσματα.

Μου είπε ότι δεν ήθελε να μου στείλει το προφίλ της, διότι φοβόταν ότι θα καταλάβαινα κάτι από τις δημοσιεύσεις της με τον άντρα της. Φυσικά έπεσα από τα σύννεφα. Του είπε ότι ένας σωστός άνθρωπος όταν δεν περνάει καλά σε έναν γάμο φεύγει.

Πόσο μάλλον όταν είναι οικονομικά ανεξάρτητος όπως εκείνη. Μου είπε ότι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα διότι μπορεί να είναι οικονομικά ανεξάρτητη όμως ο μισθός του άντρας της είναι μεγαλύτερος και τα έχει ανάγκη τα λεφτά.

Δείτε ακόμα Θέλω να πάω διακοπές χωρίς τα παιδιά μου και η πεθερά μου δεν μου τα κρατάει

Του είπε ότι αυτό δεν με παρηγορεί γιατί το να μένεις σε έναν γάμο ενώ έχεις τα δικά σου λεφτά μόνο και μόνο επειδή έχεις ανάγκη περισσότερα λεφτά δείχνει το ήθος σου. Του είπα ότι φοβάμαι ότι τον εκμεταλλεύετε και ότι μία σχέση με μία παντρεμένη που δεν λέει να χωρίσει θα τον κρατήσει στάσιμο.

Φυσικά αρπάχτηκε κι εγώ έληξα την κουβέντα επειδή είναι 40 χρονών άνθρωπος και δεν μπορώ εγώ να του πω τι θα κάνει. Όμως ανησυχώ πολύ. Τόσες γυναίκες εκεί έξω, πάνω της βρήκε να πέσει; Τι μπορώ να κάνω από εδώ που βρίσκουμε για να χωρίσουν; Αν μάθει κάτι ο άντρας της και βρει ο γιός μου κάνα μπελά;

Photo cover via: healthline.com

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close