έχω_σχέση_με_μικρότερο άντρα_

Έχω σχέση με άντρα που έχει την ηλικία των παιδιών μου. Τα παιδιά της αντέδρασαν και μας ζητάει την άποψή μας.

Ο έρως χρόνια δεν κοιτάει. Το έχει πει και ο σοφός λαός. Βέβαια από τα λόγια μέχρι την πράξη, υπάρχει μία διαφορά. Γιατί μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που το υποστηρίζουν αυτό, όμως σχεδόν ποτέ δεν σχολιάζετε θετικά μία αγάπη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους με μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Αυτό το πρόβλημα φαίνεται πως αντιμετωπίζει και η αναγνώστρια της σημερινής μας ιστορίας. Φαίνεται πως στα 53 της χρόνια έκανε σχέση με έναν άντρα 30 ετών και αυτό δεν άρεσε στα παιδιά της που είναι κοντά στην ηλικία του. Διαβάστε παρακάτω: 

Η ιστορία

Ονομάζομαι Σέβη και μένω στην Νέα Αρτάκη Ευβοίας. Παντρεύτηκα από όταν ήμουν πολύ μικρή και πλέον έχω δύο κòρες. Η μεγάλη μου είναι 29 και η μικρή μου 25. Πριν έναν χρόνο πήραμε διαζύγιο από τον άντρα μου διότι είχα ρουτινιάσει.

Εκείνος όλη μέρα έλειπε στην δουλειά και όταν γύριζε μου μιλούσε συνεχώς για προβλήματα. Δεν κάναμε πλάκα, είχαμε χάσει το κέφι μας και φυσικά στο κρεβάτι κοιμόμασταν σαν αδερφάκια. Σαν γυναίκα είμαι αρκετά εντυπωσιακή και δεν το λέω για να παινέψω τα γένια μου.

Είμαι αδύνατη, έχω μακριά ξανθά μαλλιά, κοντή και μικροδείχνω. Στον δρόμο με φλέρταραν ανέκαθεν πολλοί άντρες και ακόμη και οι γειτόνισσες μερικές φορές μου έλεγαν ότι από μακριά δεν μοιάζουμε με μαμά και κòρες όταν βγαίναμε μαζί με τα παιδιά μου, αλλά σαν αδερφές.

Δείτε ακόμα Έχω δύο γιούς στην εφηβεία και ο ένας δεν κάνει παρέα τον άλλον

Και οι κòρες μου έχουν πάρει την ίδια κράση με μένα. Η αλήθεια είναι πως είμαι τυχερή διότι και ο μπαμπάς μου και η μαμά μου είχαν πολύ καλά γονίδια. Δεν είμαι ψωνισμένη το ξαναλέω, όμως δεν πρόκειται να ρίξω και τον εαυτό μου, απλά και μόνο για να μην φανώ φαντασμένη σε μερικές και μερικούς.

Εκτός από την εξωτερική μου εμφάνιση και ο χαρακτήρας μου είναι νεανικός. Στερήθηκα πολλά από τους γονείς μου και με τις κόρες μου, ήμασταν ανέκαθεν πολύ κοντά. Μιλούσα με τις κολλητές τους κι εκείνες με εμπιστευόντουσαν πολύ παραπάνω από ότι εμπιστευόντουσαν τις ίδιες τις φίλες τους.

Χώρισα λοιπόν γιατί δεν πιστεύω ότι η ζωή σταματάει στα 50. Και ποτέ μου δεν ήθελα να γίνω μία μίζερη νοικοκυρούλα που το μόνο που θα την ένοιαζε είναι να έχει έτοιμες τις παντούφλες του αντρός της και να ενδιαφέρεται μόνο για το καλάθι της νοικοκυράς, τα έξοδα και τα χρόνια που περνάνε.

Δείτε ακόμα Η ξαδέρφη μου κατηγορεί τον γιό μου για κλέφτη

Δεν έχω τίποτα με αυτές τις γυναίκες, τις χαίρομαι αν έχουν κάνει αυτή την επιλογή από καρδιάς και όχι επειδή απλά η κοινωνία τις πρόσταξε, απλά εμένα αυτό το lifestyle δεν μου ταιριάζει. Πριν 1 χρόνο λοιπόν χώρισα και φυσικά και στεναχωρήθηκα.

Μπορεί να ήταν επιλογή μου, όμως ο πρώην άντρας μου υπήρξε καλός πατέρας και γλυκός σύντροφος και σίγουρα περάσαμε πάρα πολλά μαζί. Δεν είμαι αναίσθητη να το περάσω στο ντούκου. Οι φίλες μου λοιπόν, ξεκίνησαν να με παίρνουν συχνά έξω για καφέ ή για ποτό.

Ήθελαν να με κάνουν να ξεχαστώ και να περάσω καλά. Οι κόρες μου πλέον έχουν μεγαλώσει οπότε δεν με περιόριζε κάτι στο να μην βγω. Μετά από 3 μήνες λοιπόν στο στέκι που πηγαίναμε με τις φίλες μου, προσέλαβαν τον τωρινό μου σύντροφο.

Δείτε ακόμα Θέλω να πάω διακοπές χωρίς τα παιδιά μου και η πεθερά μου δεν μου τα κρατάει

Είναι 32 ετών, είναι αρκετά όμορφος, γλυκός, επικοινωνιακός και ξέρει τι θέλει από την ζωή του. Η χημεία μας ήταν έντονη από την πρώτη μας γνωριμία. Μου ζήτησε να βγούμε ραντεβού κι εγώ δεν βρήκα τον λόγο να πω όχι.

Βγήκαμε και η σχέση μας προχώρησε και εξελίχθηκε διότι ταιριάζουμε πολύ, είμαστε στην ίδια φάση και κανείς από τους δύο μας δεν έχει πρόβλημα με την διαφορά ηλικίας. Όμως ήθελε να γνωρίσει τις κόρες μου. Η αλήθεια είναι πως το είχα και γω στο πίσω μέρος του μυαλού μου.

Οι κòρες μου είχαν καταλάβει ότι έχω έναν άνθρωπο στην ζωή μου τον τελευταίο καιρό και πολλές φορές πετούσαν καρφιά και σπόντες. Εγώ όμως δεν ένιωθα άνετα γιατί μπορεί να μην έδειξαν να έχουν πρόβλημα με το διαζύγιο, όμως σε κανένα παιδί δεν αρέσει να χωρίζουν οι γονείς του.

Δείτε ακόμα Συνεχίζω να μένω στο ίδιο σπίτι με τον πρώην άντρα μου και περνάμε μία χαρά

Αφήστε που δεν θέλω να γνωρίζω στα παιδιά μου τον πρώτο τυχόντα. Όπως και να ‘χει με έκανε να νιώσω ασφάλεια ο Γιώργος – έτσι τον λένε – και κανόνισα με τις κόρες μου, να φάμε όλοι μαζί πριν καμία εβδομάδα. Δεν τις προειδοποίησα για την διαφορά ηλικίας γιατί φοβόμουν την αντίδρασή τους.

Σκέφτηκα λοιπόν πως αν τον γνώριζαν από κοντά και μας έβλεπαν πως είμαστε μαζί θα ήταν προτιμότερο από το να τους πω απλά πόσο είναι χωρίς καλά καλά να τον γνωρίσουν. Το φαγητό όμως δεν πήγε καλά. Μπορεί εκείνος να ήταν φιλικός, σκέτος κύριος, να προσπαθούσε να τις πλησιάσει, όμως εκείνες μας κοιτούσαν με μισό μάτι.

Όταν λοιπόν έφυγε ξεκίνησαν να μου λένε ότι έχω ξεμωραθεί ότι η γειτονιά θα μας συζητάει και ότι δεν είναι πράγματα αυτά για μίας γυναίκα της ηλικίας μου. Τους είπα ότι αυτά που λένε είναι παλιομοδίτικα και ότι εφόσον αρέσουμε ο ένας στον άλλον θέλω να το ζήσω μέχρι όσο πάει.

Δείτε ακόμα Η κoρη μου κάνει παρέα με Αλβανίδα και αυτό με ενοχλεί

Στην τελική δεν είμαι καμία πλούσια για να φοβάμαι ότι έχει άλλους σκοπούς. Σε ιδιωτική επιχείρηση δουλεύω και μετά τον χωρισμό μένω σε ένα μικρό διαμέρισμα το οποίο και νοικιάζω. Οπότε το οικονομικό δεν είναι ο λόγος που με πλησίασε.

Φυσικά για λίγες μέρες δεν μου μιλούσαν όμως προχθές σαν να τα βρήκαμε. Βέβαια ακόμη δεν το έχουν αποδεχτεί και με έχει στεναχωρήσει πολύ. Φυσικά δεν περίμενα να γίνει ο πατριός τους ούτε ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο. Μπαμπά έχουν και μάλιστα πολύ καλό.

Απλά είναι διαφορετικό να μην υπολογίζεις κάποιον τόσο πολύ και διαφορετικό να μην τον θέλεις καν στην ζωή της μητέρας σου. Ποτέ μου δεν είχα τσακωθεί με τις κόρες μου, ποτέ μου δεν έκανα οτιδήποτε που να τις φέρει σε δύσκολη θέση και τώρα δεν ξέρω πως να νιώσω.

Δείτε ακόμα Θέλω να πάω διακοπές χωρίς την γυναίκα μου για να βρω άλλη

Από την μία σκέφτομαι πως αν χώριζα οι σχέσεις με τις κόρες μου θα γινόντουσαν από την μία μέρα στην άλλη όπως παλιά. Από την άλλη δεν έχω πατήσει τα 50 για να αφήσω για άλλη μία φορά κάποιον να με εξουσιάσει και να κάνω ό,τι θέλει αυτός. Άφησα τους γονείς μου, άφηνα τον πρώην άντρα μου, δεν θα αφήσω τώρα τα παιδιά μου. Τι να κάνω;

Photo cover via: athensmagazine.gr

Διαβάστε όλες τις αληθινές ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close