Μπεσαμελ νηστισιμη

Κι όμως υπάρχει. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σε διάφορα νηστίσιμα φαγητά και αντικαθιστα επαξια την κανονικη

Εκτέλεση

Για να ετοιμάζουμε τη μπεσαμέλ λιώνουμε τη μαργαρίνη σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε το αλεύρι, ανακατεύοντας με το σύρμα
Ζεσταίνουμε το νερό και προσθέτουμε τη σκόνη λαχανικών αλάτι και πιπέρι και μοσχοκαρυδο.
Στη συνέχεια ρίχνουμε σιγά σιγά το νερό στο αλεύρι η στο κορν φλαουρ  με τη μαργαρίνη και ανακατεύουμε συνεχώς με το σύρμα για να μη σβολιάσει.
Αν θέλουμε προσθέτουμε και τυρί  και ανακατεύουμε.

Αν θέλετε μπορείτε να αντικαταστησετε το νερό με γαλα σογιας!

Μπεσαμελ νηστισιμη

Μπεσαμελ νηστισιμη

Close