συνταγή-για-ντοματοπιτάκια-

Συνταγή για Ντοματοπιτάκια χωρίς φύλλο για την παραλία, τον καλοκαιρινό μεζέ ή για οποιαδήποτε άλλη περίσταση με καπνιστή πάπρικα και φέτα.

    Για το τηγάνισμα

  • ηλιέλαιο 350 γραμμάρια περίπου

Σήμερα ετοιμάσαμε για εσάς υπέροχα ντοματοπιτάκια, σκέτο γλύκισμα ιδανικά για τον μπουφέ, το ορεκτικό στο Κυριακάτικο τραπέζι αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο τραπέζι, την παραλία ή τον καλοκαιρινό μεζέ. Θα φτιάξουμε αυτά τα ντοματοπιτάκια με φέτα, καπνιστή πάπρικα, ντομάτα κονκασέ και μερικά ακόμη απλά υλικά.

Εμείς δοκιμάσαμε αυτά τα ντοματοπιτάκια χωρίς φύλλο και μέσα σε μισή ώρα τα βλαστάρια μας, τα είχανε ξεπαστρέψει! Αν θέλετε λοιπόν να τα χορτάσετε με έναν νόστιμο τρόπο αυτά τα ντοματοπιτάκια θα τα λατρέψουν. Επίσης τώρα στις διακοπές, αυτά τα ντοματοπιτάκια μπορείτε να τα απολαμβάνετε ακόμη και στην παραλία.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τα ντοματοπιτάκια χωρίς φύλλο :

συνταγή-για-ντοματοπιτάκια-χωρίς- φύλλο-

Εκτέλεση για τα ντοματοπιτάκια χωρίς φύλλο

Σε ένα μεγάλο μπολ τρίβουμε το κρεμμύδι και τα κολοκυθάκια. Προσθέτουμε στο μείγμα και την σάλτσα ντομάτας κονκασέ. Προσθέτουμε το αυγό, την φέτα σπασμένη με τα χέρια μας και ανακατεύουμε καλά.

Στην συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι για όλες τις χρήσεις, το μπέικιν πάουντερ, το μπούκοβο, την καπνιστή πάπρικα, το αλάτι, το πιπέρι, τον χοντροκομμένο δυόσμο και βασιλικό και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι.

Καλύπτουμε το μείγμα μας με μία μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για 60-90 λεπτά για να σφίξει. Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και παίρνουμε το μείγμα μας κουταλιά κουταλιά και το προσθέτουμε στο καυτό λάδι.

Δείτε ακόμα Ντοματόπιτα με γραβιέρα

Τηγανίζουμε τα ντοματοπιτάκια για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά για να ροδίσουν. Αφαιρούμε από το τηγάνι και σερβίρουμε με στραγγιστό γιαούρτι και επιπλέον καπνιστή πάπρικα. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και φρέσκια ντομάτα τώρα το καλοκαίρι

συνταγή-για-ντοματοπιτάκια-χωρίς- φύλλο-

Η συνταγή είναι τους φίλου μας Alex Foukas

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

Close