Συνταγή για πηχτή τυροκαυτερή με φέτα και ανθότυρο καλύτερη και από τις αγοραστές ,σαν αυτές που τρώμε στις ταβέρνες

Υλικά:

Συνταγή για πηχτή και πικάντικη τυροκαυτερή με φέτα και ανθότυρο για το κρέας, τα πιτόγυρο και τις τηγανιτές πατάτες στο τραπέζι της Τσικνοπέμπτης. Είναι έτοιμη σε λίγα λεπτά, είναι εύκολη και μπορείτε να την κάνετε πιο πικάντικη ή πιο απαλή, ανάλογα τα γούστα.

Πικάντικη τυροκαυτερή με πιπεριά Φλωρίνης

Η τυροκαυτερή μαζί με το τζατζίκι είναι από τις πιο κλασικές, ελληνικές σώς σε κάθε ψησιματική. Η πικάντικη γεύση της ταιριάζει τέλεια με κάθε κρέας οπότε σίγουρα δεν μπορεί να λείπει από το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης. Σήμερα θα δούμε την καλύτερη τυροκαυτερή για φέτος.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για την πηχτή τυροκαυτερή για την Τσικνοπέμπτη:

Πηχτή-τυροκαφτερή-για την-Τσικνοπέμπτη-συνταγή-

Εκτέλεση

Βάζουμε στο μούλτι την φέτα, το ανθότυρο, το στραγγιστό γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το μπούκοβο, το ξύδι και το αλάτι και χτυπάμε μέχρι να διαλυθούν όλα τα υλικά και να γίνουν κρέμα. Εμείς θέλουμε να νιώθουμε και λίγα κομματάκια τυριού, οπότε δεν τα λιώνουμε τελείως. Έτοιμη.

Πηχτή-τυροκαφτερή-για την-Τσικνοπέμπτη-συνταγή-

Η συνταγή είναι της φίλης μας Κωνσταντίνα Ριζάκου

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr