για κρουασανάκια με γέμιση μιλφέιγ τύπου 7 Days

Συνταγή για τα πιο νόστιμα κρουασανάκια που έχετε δοκιμάσει ποτέ, χωρίς υπερβολές! Δείτε πως να φτιάξετε κρουασανάκια 7 Days γεμιστά με κρέμα μιλφέιγ. Σπιτικά κρουασάν με γέμιση μιλφέιγ, αφράτα και μαλακά όπως ακριβώς και τα έτοιμα! Τα παιδιά θα τα λατρέψουν, ενώ μπορείτε να τρώτε για πρωινό με το γάλα ή τον καφέ, ή και σαν κολατσιό!

  • Στη συνταγή μας μετράμε όλα τα υλικά με το ίδιο ποτήρι νερού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ για κρουασανάκια με γέμιση μιλφέιγ τύπου 7 Days:

Βάζουμε σε ένα δοχείο το νερό μετά τη μαγιά και τέλος τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα. Ρίχνουμε το σπορέλαιο μετά το αλάτι και την βανίλια και ανακατεύουμε ξανά. Προσθέτουμε στο μείγμα μας 3 ποτηριά αλεύρι και ανακατεύουμε αυτή τη φορά με μια ξύλινη κουτάλα.

Τέλος προσθέτουμε το υπόλοιπο αλεύρι σιγά σιγά και ζυμώνουμε. Μόλις η ζύμη μας είναι έτοιμη την σκεπάζουμε για 1 ώρα.

Για την κρέμα για κρουασανάκια με γέμιση μιλφέιγ τύπου 7 Days:

Βάζουμε σε μια  κατσαρόλα το γάλα να ζεσταθεί (όχι να κάψει). Στη συνέχεια, προσθέτουμε τη ζάχαρη ανακατεύουμε και ρίχνουμε το κορν φλάουρ και μετά το αλεύρι. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα και όταν πήξει την κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη βανίλια, το βούτυρο και ανακατεύοντας την κατά διαστήματα την αφήνουμε να κρυώσει!

Τοποθετούμε την ζύμη στον πάγκο και την κόβουμε σε 6 κομμάτια. Αυτά τα κομμάτια τα κάνουμε μπάλες, τις οποίες ανοίγουμε σε μικρά φυλλαράκια. Τα βουτυρώνουμε και ανά 3 το ένα πάνω στο άλλο κάνουμε 2 φύλλα!Τα κόβουμε τρίγωνα, τοποθετούμε τη γέμιση κρέμας και τα κλείνουμε. Τα βάζουμε σε καλά βουτυρωμένο ταψί! Τα σκεπάζουμε για 30 λεπτά! Τέλος τα αλείφουμε με γάλα φρέσκο και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς προθερμασμένο φούρνο για 25 λεπτά.

Tzeni Tsanaktsidou

κρουασανάκια με γέμιση μιλφέιγ τύπου 7 Days

Συνταγή για κρουασανάκια με γέμιση μιλφέιγ τύπου 7 Days

Close