Άγριες Μέλισσες: Οριστικός χωρισμός της Μυρσίνης και του Δούκα

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την Μυρσίνη και τον Δούκα να χωρίζουν οριστικά.

Ε αποφασίστε επιτέλους τι θα κάνετε βρε παιδιά…Μια ζέστη μια κρύο μας έχετε τινάξει τα νεύρα πια…

Άγριες-Μέλισσες-Μυρσίνη-Δούκας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας παίρνει πίσω τα λεφτά του

Ο κύβος ερρίφθη όσον αφορά τον γάμο του Δούκα και της Μυρσίνης στις Άγριες Μέλισσες. Οι δυο ήρωες θα χωρίσουν οριστικά και το μεγάλο φινάλε δεν θα τους βρει μαζί. Πολλά θα είναι αυτά που θα συμβούν και θα ταράξουν για ακόμα μια φορά τις ζωές τους. Πως θα έρθει όμως ο οριστικός χωρισμός;

Άγριες Μέλισσες: Οριστικό τέλος στο γάμο του Δούκα και της Μυρσίνης

Η αναπάντεχη πρόταση του Δούκα Σεβαστού έχει ξαφνιάσει τους γιούς του και έχουν προβληματιστεί αρκετά. Ο ίδιος θέλει σιγά σιγά να κλείσει ότι κεφάλαιο παραμένει ανοιχτό στην ζωή του και ξεκινά από την παραχώρηση της περιουσίας.

Άγριες-Μέλισσες-Δούκας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Χωρισμός ανάμεσα σε Ουρανία και Άλκη

Τους τα δίνει όλα και παράλληλα με όλα αυτά σκάει και η βόμβα του Μεγαρίτη που του προδίδει τα πάντα για την κρυφή συνεργασία που είχε με την γυναίκα του, Μυρσίνη.

Ο Δούκας με τον Ακύλα βρίσκονται σε πόλεμο και αυτή η αποκάλυψη θα προκαλέσει νέες εντάσεις και ρήξεις ανάμεσα σε αυτόν και την Μυρσίνη. Πιο συγκεκριμένα το οριστικό φινάλε στην σχέση τους είναι γεγονός, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, με την Μυρσίνη να περνά πολύ δύσκολες στιγμές βιώνοντας το όλο αυτό.

Άγριες-Μέλισσες-Μυρσίνη-Δούκας

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Ο Ακύλας επιστρέφει λυσσασμένος για να τελειώσει το Διαφάνι

Σύμφωνα με το Youfly.com, το τέλος για την Μυρσίνη και τον Δούκα έρχεται σύντομα στις Άγριες Μέλισσες προκαλώντας νέες περιπέτειες στους ήρωες.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close