Έρωτας φυγάς-Ιάσωνας-

Έρωτας φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού θα δούμε αν ο Ιάσωνας πέσει νεκρός.

Βρε λες;…

Ένα πολύ διαφορετικό σκηνικό βλέπουμε στη σειρά Έρωτας Φυγάς το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στην Αλεξάνδρα και τον Ιάσωνα. Η κοπέλα από εκεί που δε μπορούσε καθόλου τον άντρα της πλέον έχει αλλάξει αρκετά τη στάση της απέναντί του.

Οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά, πιο κοντά από ‘τι είχαν έρθει ποτέ. Η Αλεξάνδρα αναγνωρίζει πλέον όσα καλά κάνει ο Ιάσωνας για εκείνη και για τον γιο της και στέκεται στο πλευρό σου σαν κανονική σύζυγος.

Δείτε ακόμα Έρωτας Φυγάς: Μια νέα αρχή έρχεται

Έρωτας φυγάς-Ιάσωνας-

Δείτε ακόμα Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 90 , 91 , 92 , 93 , 93 , 94

Μάλιστα στη συνέχεια θα δούμε το ζευγάρι να κάνει έρωτα. Λίγες μέρες μετά από αυτό η Αλεξάνδρα αρχίζει να αισθάνεται ζαλάδες και ναυτία. Η κοπέλα πηγαίνει στο νοσοκομείο για εξετάσεις το αποτέλεσμα των οποίων θα σοκάρει. Η Αλεξάνδρα είναι ξανά έγκυος!

Περισσότερο από όλους όμως μουδιάζει ο Ιάσωνας ο οποίος είναι σίγουρος ότι δε μπορεί να κάνει παιδιά. Η απόγνωσή του είναι μεγάλη καθώς πάνω που θεωρούσε ότι η σχέση του με την Αλεξάνδρα πήγαινε τόσο καλά τώρα θεωρεί ότι τον απατάει.

Δείτε ακόμα Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 85 , 86 , 87 , 88 , 89

Έρωτας φυγάς-Ιάσωνας-

Δείτε ακόμα Έρωτας Φυγάς: Ο Στέφανος χαροπαλεύει

Ο Ιάσωνας βλέπουμε σε έξαλλη κατάσταση να επιτίθεται στη γυναίκα του λέγοντας της πως ξέρει τα πάντα. Γνωρίζει ότι ο Γιωργάκης δεν είναι δικό του παιδί και πιστεύει ότι ούτε αυτό είναι δικό του καθώς δε μπορεί να κάνει παιδιά.

Δείτε ακόμα Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 78 , 79 , 80 , 81 , 82 , 83 , 84

Έρωτας φυγάς-Ιάσωνας-

Δείτε ακόμα Ο Αλέκος Συσσοβίτης εισβάλει σε πασίγνωστη καθημερινή σειρά

Ο Ιάσωνας βυθίζεται στο σκοτάδι και δε μπορεί αν διαχειριστεί αυτή την κατάσταση. Τον βλέπουμε να παίρνει το περίστροφό του και να το στρέφει στο κεφάλι του. Λίγο πριν πατήσει τη σκανδάλη όμως τον σώζει η Μαργέτα.

Δείτε ακόμα Έρωτας Φυγάς: Καρέ καρέ η βραδιά πάθους Μαργέτας – Στέφανου

Έρωτας φυγάς-Ιάσωνας-

Δείτε ακόμα Έρωτας Φυγάς: Η Ελπίδα σκοτώνει τον Μήτσο

Η μητέρα του θα τον καθησυχάσει και τον εκλιπαρεί να μην κάνει κάποια τρέλα. Μάλιστα του λέει ότι θεωρεί πως σε αυτή την εγκυμοσύνη η Αλεξάνδρα κυοφορεί πράγματι το παιδί του. Ο Ιάσωνας πηγαίνει ξανά σε γιατρό και τα αποτελέσματα των εξετάσεων τον στέλνουν στον 7ο ουρανό καθώς μπορεί να κάνει παιδιά!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για τον Έρωτα Φυγά με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close