Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: 33 , 34 , 35 , 36

Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια 33 , 34 , 35 , 36 .  Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ, Γλυκάνισος. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Γλυκάνισος – Επεισόδιο 33 στις 14/1/2023

Επεισόδιο 33

Σάββατο 

H Ραζάν βρίσκεται ξανά, δεμένη και φυλακισμένη από τον Καρίμ. Στην Αθήνα, η Αλίκη ενημερώνει τηλεφωνικά τον Ραφαήλ, ότι η μητέρα της πέθανε.

Κι ενώ ο Στρατής ψάχνει αγωνιωδώς τη Ραζάν, τηλεφωνεί στον Θόδωρο, που του επιβεβαιώνει τις υποψίες του. Παράλληλα, η Ανθή βρίσκεται στο νοσοκομείο δίπλα στον Νικήτα, ενώ η Σταθούλα εργάζεται στην ταβέρνα της Χρυσάνθης και με την πρώτη ευκαιρία κακολογεί την Ανθή.

Δείτε επίσης : Σασμός: Με την πλάτη στον τοίχο Μαθιός  Αστέρης εξαιτίας του Ευθύμη

Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: 33 , 34 , 35 , 36

Δείτε επίσης : Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης τους παρατάει όλους και όλα για την Άννα

Στο αρχοντικό Δεμίρη, ο Φίλιππος ζητάει από τον Στρατή να γυρίσει, για να αναλάβει καθήκοντα στην εταιρία, ενώ η Φάζια πάει στο κατάλυμα και προειδοποιεί τους πρόσφυγες να μη δέχονται παράνομες προτάσεις από διακινητές, γιατί τους παίρνουν τα χρήματα και μετά τους «εξαφανίζουν».

Ανάμεσα στον κόσμο που ακούει, υπάρχει κάποιος που μεταφέρει τη συζήτηση στο Μπίλι. Και όσο γίνονται όλα αυτά, ο Χάρης δείχνει τον πίνακα που έφτιαχνε στην Αναστασία, ενώ ο Μπίλι φεύγει από το μπαρ του αφήνοντας σε όλους μια περίεργη οδηγία.

Γλυκάνισος – Επεισόδιο 34 στις 15/1/2023

Επεισόδιο 34

Kυριακή

Μέσα σε μια εκρηκτική ατμόσφαιρα στο σπίτι του Καρίμ, και με την επέμβαση του Θανάση, ο Στρατής παίρνει τη Ραζάν και φεύγουν. Παράλληλα, η Φάζια, ένα κουβάρι στο πάτωμα, δεν μπορεί καν να αντιδράσει μετά τον βιασμό της από τον Μπίλι. Την επόμενη μέρα, ο Καρίμ ψάχνει τρόπο να πουλήσει την ταβέρνα, ενώ η Αλίκη λέει το «τελευταίο αντίο» στη μητέρα της, με τον Ραφαήλ δίπλα της.

Δείτε επίσης : Σασμός: Το μυστικό που καίει τον Παύλο στην Κύπρο

Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: 33 , 34 , 35 , 36

Δείτε επίσης : Ο Αλέκος Συσσοβίτης εισβάλει σε πασίγνωστη καθημερινή σειρά

 

 

Και όσο γίνονται όλα αυτά, ο Στρατής ανακοινώνει στην οικογένειά του, ότι θέλει διαζύγιο από την Ελεάνα, ενώ ο Καρίμ μαθαίνει ότι δεν μπορεί να μεταβιβαστεί η ταβέρνα, λόγω του όρου στο συμβόλαιο, που απαιτεί τη συγκατάθεση του Στρατή. Αφού μαθαίνει ο Στρατής για τον βιασμό της Φάζια, την παίρνει και πάνε στο αστυνομικό τμήμα να καταγγείλουν τον βιασμό, κάτι που οδηγεί στην προσαγωγή του Μπίλι.

Γλυκάνισος – Επεισόδιο 35 στις 21/1/2023

Επεισόδιο 35

Σάββατο

Η Αλίκη έχει μόλις αποκαλύψει το σκοτεινό της μυστικό στον Ραφαήλ, ο οποίος βρίσκεται σε σοκ. Παράλληλα, ο Πωλ καταθέτει στην αστυνομία ότι ο Μπίλι δεν το κούνησε ρούπι από το μπαρ του, το βράδυ του βιασμού της Φάζιας.

Εν τω μεταξύ, η Ερμιόνη πηγαίνει στο σπίτι του Στρατή, όσο αυτός λείπει και απαιτεί από τη Ραζάν να εξαφανιστεί από τη ζωή του γιου της.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Τα φαντάσματα του παρελθόντος στοιχειώνουν την Ιουλία

Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: 33 , 34 , 35 , 36

Δείτε επίσης : Σασμός: Το μυστικό που καίει τον Παύλο στην Κύπρο

Κι ενώ ο Ραφαήλ αποφασίζει να μιλήσει με τον πατέρα του, σχετικά με τα όσα του αποκάλυψε η Αλίκη, ο Μπίλι αποκαλύπτει στον Ευστρατίου ότι όντως βίασε τη Φάζια.

Η Φατιμέ, από την άλλη, ζητάει από τον Θόδωρο να μάθει της προθέσεις της Ραζάν για την πώληση ή όχι της ταβέρνας, ενώ ο Στρατής αποφασίζει να μιλήσει με τον Καρίμ για τις προθέσεις του.

Γλυκάνισος – Επεισόδιο 36 στις 22/1/2023

Επεισόδιο 36

Κυριακή 

Μετά τη κουβέντα του Στρατή με τον Καρίμ και ενώ η Φατιμέ προσπαθεί να τον ηρεμήσει, εκείνος φαίνεται διατεθειμένος να εκδικηθεί. Από την άλλη, ο Στρατής, έχοντας μάθει ότι ο Έκτορας κρύβεται πίσω από την καταστροφή της βάρκας του Νικήτα, συγκρούεται άσχημα με τον αδερφό του.

Παράλληλα, ο Νικήτας παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο, αλλά η κατάσταση της μνήμης του δεν δείχνει βελτίωση. Και όσο γίνονται όλα αυτά, η Ραζάν προτίθεται να δώσει χρήματα στον Καρίμ, προκειμένου να φύγει και να βρει τον δρόμο του, αλλά εκείνος γίνεται ακόμη πιο έξαλλος.

Δείτε επίσης : Μαύρο Ρόδο: Η σκοτεινή πλευρά του Λευτέρη

Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: 33 , 34 , 35 , 36

Δείτε επίσης : Έρωτας Φυγάς: Καρέ καρέ η βραδιά πάθους Μαργέτας Στέφανου

 

Και όσο γίνονται όλα αυτά, ο Έκτορας βρίσκει τον Πωλ και τον προειδοποιεί να μην πει πουθενά, ότι εκείνος έδωσε εντολή να καταστραφεί η βάρκα του Νικήτα. Κι ενώ η Φάζια επιστρέφει σπίτι της μετά από όλα όσα συνέβησαν, ο Μπίλι εμφανίζεται ξανά.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Γλυκάνισος με ένα κλικ εδώ

Close