Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος-Βασιλική-Φίλιππος-

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος 192 , 193 , 194 , 195 , 196, 197 :   Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Άλλη μια εβδομάδα που δεν θα μας μείνει νύχι από την αγωνία…

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 192  στις 11/6/2023

Επεισόδιο 192

Κυριακή 

Η Ιουλία έξαλλη κοιτάει και ξανά κοιτάει την φωτογραφία που της έστειλε η Αρετή. Με απίστευτα νεύρα την προωθεί στον Στάθη. Εκείνος μόλις το διαβάζει, της τηλεφωνεί και την ρωτά που βρήκε αυτή τη φωτογραφία.
Αμέσως μετά, εκτός εαυτού σπεύδει να βρει την Αρετή.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έτσι δίνουν το πρώτο τους φιλί Δήμητρα και Ορέστης

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος-Αθηνά-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μάνος και Μαρίνα στην άκρη του γκρεμού

Πηγαίνει στο μαγαζί της και εκτός εαυτού αρχίζει να σπάει διάφορα πράγματα. Και η Αρετή, όμως αρπάζει μία γυάλα την σπάει και ρίχνει κάτω συσκευασίες που τις τσαλαπατάει, έχοντας βέβαια στο μυαλό της το νέο της σχέδιο… Αμέσως, λοιπόν, πηγαίνει, στο αστυνομικό τμήμα να τον καταγγείλει.

Αργότερα, η Αθηνά μιλάει και πάλι στην Μαργαρίτα για τους φόβους που έχει για την μάνα της. Στο μεταξύ, η Βασιλική μαθαίνει τι έχει συμβεί με τους γονείς της και πηγαίνει στο σπίτι του Λυκούργου για να δει τον
πατέρα της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το σχέδιο του σατανικού ζευγαριού για να χάσει το παιδί

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος-Φίλιππος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία αγανακτεί με την Αρετή- Αρκετά υπήρξα κυρία!

Ο Κουράκος για ακόμα ένα βράδυ είναι προβληματισμένος και όταν τον ρωτά η Ευτυχία τι έχει της λέει πάλι για τον Ανέστη. Την επόμενη ημέρα, η Αρετή ξανά πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και ρωτάει αν συνέλαβαν τον Στάθη και όταν η Δήμητρα της λέει ότι δεν τον βρήκαν γίνεται θηρίο.

Η Άννα μιλάει στην Ευτυχία για τον νέο επιστάτη στα κτήματα, τον Μιλτιάδη, αλλά εκείνη γυρίζει την κουβέντα στον Γιώργη που δεν σταματάει να σκαλίζει την υπόθεση του Ανέστη.

Η Αθηνά, πηγαίνει και πάλι στο ίδρυμα να δει την μικρή Φιλιώ και αυτή τη φορά την ρωτάει αν θέλει να πάει μια μέρα στο σπίτι του Λυκούργου και το κοριτσάκι φαίνεται θετικό. Η Αρετή πηγαίνει στο σπίτι της Ασπασίας για φαγητό, αλλά δεν σταματάει την γκρίνια και ο Δημοσθένης εξοργίζεται.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μοιραίο ατύχημα με το μωρό της Βασιλικής

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος-Ορέστης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Με αυτό το μαχαίρι σκοτώνεις άνθρωπο

Έτσι, φεύγει σαν κυνηγημένη, ενώ η Ασπασία του λέει ότι είναι τραμπούκος τον διαολοστέλνει και φεύγει κι εκείνη από το σπίτι.
Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Στάθης πηγαίνει στο σπίτι της Ιουλίας και της χτυπάει την πόρτα. Εκείνη αρχικά δεν του ανοίγει και τον διώχνει, αλλά ο Στάθης επιμένει.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 193  στις 12/6/2023

Επεισόδιο 193

Δευτέρα 

Ο Μάνος φοβισμένος από την λιποθυμία της Ιουλίας αμέσως τηλεφωνεί στην Αφροδίτη, η οποία φτάνει τρέχοντας στο σπίτι. Την ίδια ώρα, ο Κουράκος είναι στριμωγμένος, αφού η Αρετή έχει κατασκηνώσει στο αστυνομικό τμήμα και απαιτεί να συλλάβουν τον Στάθη. Έτσι, λίγη ώρα αργότερα ο Στάθης συλλαμβάνεται.

Στο μεταξύ, ο Φίλιππος κουβεντιάζει με τον φίλο που απέκτησε στον στρατό, τον Παρασκευά, ο οποίος αρχίζει να του φυτεύει αμφιβολίες για την Βασιλική.

Παράλληλα η είδηση για την σύλληψη του Στάθη κάνει τον γύρω της Αρεόπολης και ο Λυκούργος είναι σίγουρος πως δεν θα φυλακιστεί, αλλά θα πρέπει ο Στάθης να βάλει βαθιά το χέρι του στην τσέπη για να πληρώσει την Αρετή για ότι συνέβη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία λιποθυμά στα χέρια του Μάνου

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος-Βασιλική-Χάιδω-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτή η γυναίκα σου αξίζει! Το τσόκαρο- Η Ιουλία σε αμόκ

Με αφορμή την αγορά ενός ψυγείου, ο Κουράκος σκέφτεται και πάλι τα λόγια της Ευτυχίας. Η Αρετή και η Ιουλία πέφτουν τυχαία η μία πάνω στην άλλη και καυγαδίζουν. Η Ιουλία την χαστουκίζει και φεύγει και η Αρετή κρατάει τα σαγόνια της. Την ίδια ώρα ο Δημοσθένης ζητάει διαζύγιο από την Ασπασία.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 194  στις 14/6/2023

Επεισόδιο 194

Τρίτη  

Η Αρετή έξαλλη πηγαίνει και πάλι στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλει μήνυση, αυτή τη φορά στην Ιουλία, για το χαστούκι που της έριξε. Ο Στράτος την ενημερώνει ότι ο Κουράκος απουσιάζει και την συμβουλεύει να πάει στο σπίτι της αλλά εκείνη είναι ανένδοτη.

Ο Αστυνόμος τηλεφωνεί στην Ιουλία για να μάθει τι συνέβη με τη Αρετή. Εκείνη το παραδέχεται και του κλείνει το τηλέφωνο στα μούτρα, ενώ εκείνος μένει άναυδος και σταυροκοπιέται.

Η Ασπασία, μιλάει στην Αρετή για τον χωρισμό με τον Δημοσθένη, την ώρα που εκείνος τα λέει με τον Στάθη στο καφενείο. Την επόμενη μέρα, ο Κουράκος θυμάται πόσο είχε ταραχτεί η Ευτυχία όταν της έδειξε το σημείο που βρήκαν τον Ανέστη και λίγο αργότερα ρωτάει την Δήμητρα για το λουμινόλ, μια ουσία που κάνει το αίμα να λάμπει στο σκοτάδι.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μακριά τα μάτια σου από πάνω της! Θα ρεζιλευτούμε

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος-Βασιλική-Χάιδω-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ρόμπα με έκανε το βλήμα! Έννοια σου όμως και θα μου το πληρώσει

Η Βασιλική, τηλεφωνεί στον Φίλιππο και του εξηγεί ότι το προηγούμενο βράδυ που την κάλεσε ήταν στην Άννα και είχε ξεχάσει το τηλέφωνο της στο σπίτι.

Ο Φίλιππος αρχίζει να της κάνει διάφορες ερωτήσεις, καθώς
μέσα του έχει μπει το μικρόβιο της ζήλειας… Αργότερα, η Αρετή προσπαθεί και πάλι να βάλει λόγια στην
κόρη της για τον Φίλιππο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το πιο απίθανο σενάριο γίνεται αλήθεια

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή στέλνει στην Ιουλία μία φωτογραφία που έβγαλε με το Στάθη στο κρεβάτι

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, φαίνεται πως η αντίστροφη μέτρηση για την Ευτυχία έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς ο Κουράκος, έπειτα από την κουβέντα που είχε με την Δήμητρα για την λουμινόλη, τηλεφωνεί στον
προϊστάμενο της Σήμανσης, με σκοπό να ψάξει το σπίτι της!
Η Αρετή ζητάει από την Χρυσούλα να κάνουν μάγια στην Ιουλία.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 195  στις 15/6/2023

Επεισόδιο 195

Τετάρτη 

Ο Κουράκος σκέφτεται συνεχώς τα λόγια της Ευτυχίας. Έχει αρχίσει να πιστεύει ήδη στην ενοχή της αν και μέσα του εύχεται το αντίθετο.
Ο Μάνος προτείνει στην Ρένα να πάνε μαζί τους καλοκαίρι στις Σπέτσες, την ώρα που ο άντρας της είναι με την ξαδέρφη της και δίνουν καυτά φιλιά.

Η Ειρήνη πηγαίνει στον πατέρα της και τον ρωτάει αν πράγματι εννοεί πως θέλει να χωρίσουν με την μάνα της. Η Αρετή πηγαίνει ξαναμμένη στο καφενείο και λέει στον Πότη και την Άννα για το χαστούκι που της άστραψε η Ιουλία, αλλά εκείνοι φαίνεται να μην την πιστεύουν.

Το βράδυ, ο Κουράκος προσπαθεί να ψαρέψει την Ευτυχία τι ώρα θα επιστρέψει στο σπίτι την επόμενη μέρα… Από την άλλη, ο Δημοσθένης δίνει εντολή στους άντρες του να παγώσουν ότι «δουλειά» έχουν κανονίσει, καθώς έπειτα από την αιματηρή ληστεία η αστυνομία είναι στο πόδι και δεν θέλει να διακινδυνέψουν.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Δεν μου είπες: Αρετή μου, μη φύγεις σε παρακαλώ;

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος-Βασιλική-Φίλιππος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τα έκανα όλα για να τους εκδικηθώ

Την ίδια ώρα, ο Στάθης πηγαίνει στην Ασπασία για να της συμπαρασταθεί για τον χωρισμό της. Την επόμενη  μέρα, ο Φίλιππος τηλεφωνεί στην Βασιλική και όταν μαθαίνει ότι πήγε στην ταβέρνα με την Αλκμήνη η
ζήλεια του φουντώνει και την ρωτά αν έκατσε και ο Χρήστος στην παρέα τους.

Πίσω στο δημαρχείο, ο Ισίδωρος ρωτάει την Ιουλία αν όντως χαστούκισε την Αρετή κι εκείνη το παραδέχεται και μάλιστα του τονίζει ότι το ευχαριστήθηκε.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Κουράκος με τον Δαμιανό φτάνουν στο στο σπίτι της Ευτυχίας. Ο Γιώργης βάζει το κλειδί πίσω από την πόρτα, ώστε να μην μπορεί να μπει η Ευτυχία αν επιστρέψει νωρίτερα,
κλείνουν τα παράθυρα, καθώς πρέπει να επικρατεί σκοτάδι και φοράνε γάντια.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος γυρίζει την πλάτη στην Βασιλική

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος-Μαρίνα-Μάνος-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Χάνουν όλοι πάσα ιδέα με την ανευθυνότητα του Στάθη

Ψεκάζουν τον χώρο με λουμινόλη και τον τοίχο που η Ευτυχία σκότωσε τον Ανέστη. Η ουσία αρχίζει να γίνεται μπλε και φωτίζει. «Αίμα…», αναφωνεί ο Δαμιανός και ο Κουράκος του ζητάει να πάρει δείγμα…

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 196  στις 16/6/2023

Επεισόδιο 196

Πέμπτη 

Η Ευτυχία εξομολογείται στην Άννα πως νιώθει  τον Κουράκο όλο και πιο απόμακρο. Η Άννα όμως το αποδίδει στο άγχος πριν από το γάμο και της λέει να μην φοβάται.

Η ζήλεια του Φίλιππου προβληματίζει πολύ την Βασιλική. Ενώ ο  Παρασκευάς θα ανακατευτεί για άλλη μια φορά στην σχέση τους και θα παροτρύνει τον Φίλιππο να εξαφανιστεί για να δοκιμάσει τη Βασιλική. Τι θα αποφασίσει ο Φίλιππος;

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ξεφεύγει και ξεσπάει στην Ιουλία

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος-Φιλιώ-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα στέκεται στο πλευρό της Μαργαρίτας

Ο Ισίδωρος έρχεται και πάλι κοντά με την Αμαλία ενώ ο  Στάθης μπλέκεται άθελα του σε  ένα θανατηφόρο δυστύχημα που θα αλλάξει όλη την πλοκή της ιστορίας.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 197  στις 17/6/2023

Επεισόδιο 197

Παρασκευή 

Ο  Στάθης διαλυμένος ψυχολογικά οδηγείται στο τμήμα και  υποβάλλεται σε αλκοτέστ. Η μητέρα της άτυχης κοπέλας ενημερώνει τον Κουράκο πως θα κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι της για να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος και ο Κουράκος προβληματίζεται πολύ.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μάνη βάφεται κόκκινη ξανά μετά το τροχαίο

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος-Αθηνά-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης κάνει λαμπόγυαλο το μαγαζί της Αρετής

Ο Λυκούργος αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Στάθη και ενημερώνει την Βασιλική που είναι σε σοκ. Η  Ιουλία δηλώνει πως αν ο Στάθης φταίει πρέπει να τιμωρηθεί και να πληρώσει και τους σοκάρει όλους.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος: 198 , 199 , 200 , 201 , 202 , 203

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close