Μαύρο Ρόδο-Παράσχος-Κύρα-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Παράσχος δηλητηριάζει την Κύρα. 

Αχώνευτος…

Απρόσμενες είναι οι εξελίξεις που μας επιφυλάσσει η συνέχεια της δραματικής σειράς στο mega μαύρο ρόδο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού myTV. Η Κύρα ανακαλύπτει την εμπλοκή του Παράσχου στην υπόθεση της Αγγελικής και εκείνος επιχειρεί μία δολοφονική επίθεση εναντίον της.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου

Μαύρο Ρόδο-Κύρα-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή κράτα τη Φιλαρέτη για να την βασανίζει.

Η Κύρα έχει ένα σταθερό και δυναμικό χαρακτήρα που την καθιστά ικανή να βάλει στη θέση του όποιον στέκεται απέναντι της. Έτσι, όπως αποκαλύψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ εμφανίζεται αποφασισμένη να ερευνήσει και να μάθει όλη την αλήθεια που κρύβεται πίσω από την φρικτή δολοφονία της Αγγελικής.

Γι’ αυτό παρακολουθεί στενά τον Βίκο και τον Δαμαλά. Σύμφωνα με τις νεότερες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Κύρα συνεχίζει να παρακολουθεί τον αστυνόμο και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να δράσει. Μια στιγμή που δεν αργεί να έρθει κι εκείνη να πάρει εντέλει την πληροφορία που θέλει σχετικά με την δολοφονία της κόρης της.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Φιλαρέτη και Θέμης το νέο ζευγάρι;

Μαύρο Ρόδο-Κύρα-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης και ο κρυφός εχθρός

Η Κύρα ανακαλύπτει τον διπλό ρόλο που παίζει ο Παράσχος. Συγκεκριμένα ότι ο αδίστακτος άντρας δεν είναι μόνο στενός συνεργάτης του Θέμη αλλά και του Βίκου. Ακόμα μαθαίνει ότι ο Παράσχος είναι αυτός που κάλεσε τον τελευταίο για να κλείσει το στόμα του εκτελεστή της Αγγελικής λίγη ώρα μετά.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία γίνεται εμμονική

Μαύρο Ρόδο-Παράσχος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα είναι τελικά παιδί από βιασμό;

Ο Δαμαλάς ενημερώνει σχετικά τον Βίκο και εκείνος με τη σειρά του, τον Παράσχο προκειμένου να πάρει τα απαραίτητα μέτρα. Γρήγορα, κρυφά από τον Βίκο, ο τελευταίος κανονίζει να επισκεφτεί την Κύρα στο γραφείο της.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ λάμπουν από ευτυχία

Μαύρο Ρόδο-Κύρα-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 65 , 66 , 67 , 68 , 69

Εκείνη παραξενεύεται και τον ρωτάει ευθέως ποιος τον έστειλε και ο Παράσχος απαντάει ότι πήγε από μόνος του και αυτό γιατί θέλει να της μιλήσει για ένα θέμα που τον απασχολεί. Συγκεκριμένα της λέει ότι θέλει να φύγει από τη νύχτα γιατί κουράστηκε με όσα συμβαίνουν και ζητάει τη βοήθεια της.

Το ύφος του είναι αρκετά πειστικό και τίποτα δεν προμηνύει αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει. Ο Παράσχος κρύβει έντεχνα μέσα σε ένα μανίκι του μπουφάν του μια σύριγγα γεμάτη δηλητήριο. Ο αδίστακτος άντρας περιμένει την Κύρα να κάνει μια λανθασμένη κίνηση για να της καρφώσει την σύριγγα στο λαιμό και να την δολοφονήσει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα προσπαθεί να προστατεύσει τον Θέμη

Μαύρο Ρόδο-Παράσχος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο βιασμός της Πολυξένης

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close