Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε να εξομολογείται πως “είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου.”

Λιώνουμεεεεε!

Μαύρο Ρόδο: Οι μέρες που περνά η Ελισάβετ στο πλευρό του Πέτρου την κάνουν να τον ερωτευτεί ακόμα πιο βαθιά. Ένα φιλί του είναι αρκετό για να τη μαγέψει και να την κάνει να παραδεχθεί τα αισθήματά της για αυτόν.

Την ίδια στιγμή, ο Καστρινός δημιουργεί μεγάλη αναταραχή στο μοναστήρι, ενώ η Κόρα μαθαίνει όσα έκανε ο Βίκος και τα λέει στην Αλεξία.

Ο Θέμης πηγαίνει στο μοναστήρι αποφασισμένος να «χτυπήσει» -και να κερδίσει τον πλειστηριασμό για τα κτήματα και η προσφορά που δίνει είναι τόσο δελεαστική που βάζει φωτιά στις διαπραγματεύσεις.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή κράτα τη Φιλαρέτη για να την βασανίζει.

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Φιλαρέτη και Θέμης το νέο ζευγάρι;

Αμέσως ξεσπούν έντονες αντιδράσεις και διαφωνίες, καθώς η απόφαση διχάζει και πυροδοτεί το ήδη τεταμένο κλίμα που επικρατεί εντός της Μονής. Από τότε που ανέλαβε η Κασσιανή την ηγεμονία, η Φιλαρέτη βρίσκεται σε μεγάλη δυσμένεια και η συνέντευξη που επέλεξε να δώσει κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα.

Η Κασσιανή την πιέζει ολοένα και περισσότερο και πλέον την οδηγεί στην απόφαση να εγκαταλείψει οριστικά το μοναστήρι. Μακριά από όλα αυτά, η Ελισάβετ αφήνεται σε αυτά που της λέει η καρδιά της και περνά όλο και περισσότερο χρόνο με τον Πέτρο.

Αυτός νιώθει να την ερωτεύεται κάθε μέρα και πιο πολύ και τολμά αυτό που είχε τολμήσει και στην αρχή της γνωριμίας τους: της δίνει ένα φιλί κι αυτή τη φορά η Ελισάβετ το δέχεται. Έπειτα, αποφασίζει να την πάει στην παραλία, ώστε να δει για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια τη θάλασσα.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης και ο κρυφός εχθρός

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα είναι τελικά παιδί από βιασμό;

Ο πατέρας του τον καλεί για να του αναθέσει τη μελέτη αξιοποίησης των κτημάτων του μοναστηριού, όμως το μυαλό του Πέτρου είναι μόνο στην Ελισάβετ. Οι δυο τους περνούν όλη τη μέρα στην παραλία και τα πρόσωπά τους λάμπουν από ευτυχία.

Συναισθήματα πρωτόγνωρα πλημμυρίζουν την καρδιά της κι όταν έρχεται πια η ώρα να φύγουν, η Ελισάβετ γέρνει στο πλευρό του Πέτρου και του λέει: «Είναι η ομορφότερη μέρα της ζωής μου».

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ λάμπουν από ευτυχία

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 65 , 66 , 67 , 68 , 69

Η Κύρα αποκαλύπτει στην Αλεξία ότι ο Βίκος προσέλαβε τον Κροάτη. Η Αλεξία, που νιώθει την Ελισάβετ σαν αδερφή της, την επισκέπτεται για να τη δει και να μοιραστεί μαζί της όλα όσα της συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα προσπαθεί να προστατεύσει τον Θέμη

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Κύρα εκβιάζει τον Βίκο

Το γεγονός ότι έχει έρθει πολύ κοντά με τον Βίκο, καθώς και οι αντιδράσεις των δικών της, που θέλουν να διακόψει αυτή τη σχέση, της έχουν δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση και χρειάζεται τη συμβουλή της.

Τα πράγματα όμως πολύ σύντομα γίνονται χειρότερα, όταν η Κύρα ακούει τη συζήτηση που έχει ο Βίκος με τον Δαμαλά και μαθαίνει την αλήθεια για τον Κροάτη. Το γεγονός ότι ο άνθρωπος αυτός με τις πράξεις του ουσιαστικά προκάλεσε το θάνατο της κόρης της την εξαγριώνει.

Δεν μπορεί να διανοηθεί ότι η Αλεξία έχει οποιαδήποτε σχέση μαζί του και γι’ αυτό δε διστάζει στιγμή: της λέει την αλήθεια, δηλαδή ότι ο Βίκος προσέλαβε τον άνθρωπο που πυροβόλησε την Αγγελική με εντολή να σκοτώσει τον Πέτρο, όμως εκείνη αρνείται να το πιστέψει. Τα πράγματα πλέον παίρνουν άγρια τροπή.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο βιασμός της Πολυξένης

Μαύρο Ρόδο-Αλεξία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Η Ευτυχία σοκάρεται με το σκοτεινό πρόσωπο του Γεράσιμου

Γιαγιά και εγγονή συγκρούονται άσχημα, ενώ η Κύρα πηγαίνει να λογαριαστεί με τον Βίκο πρόσωπο με πρόσωπο. Του λέει ότι ξέρει τα πάντα κι ότι θα φροντίσει να τιμωρηθεί και δεν πείθεται στιγμή από τις δικαιολογίες του.

Αντίθετα, αποφασίζει να επισκεφθεί τον ίδιο τον Δαμαλά στα γραφεία της αστυνομίας για να τον ξεμπροστιάσει. Ο Βίκος δεν έχει άλλα περιθώρια. Του δίνει τα χρήματα που ζητούσε για να κρατήσει το στόμα του κλειστό, όμως επειδή δεν τον εμπιστεύεται καθόλου, σχεδιάζει παράλληλα να τον βγάλει από τη μέση.

Παρά τα όσα έχει ακούσει γι’ αυτόν, ακόμα και μετά από την αποκάλυψη που της έκανε η γιαγιά της, η Αλεξία δεν μπορεί να τον βγάλει από το μυαλό της. Αντίθετα, γίνεται όλο και πιο εμμονική και ψάχνει διαρκώς τρόπους για να επικοινωνήσει μαζί του.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη θα προσπαθήσει να σταματήσει τον έρωτα Πέτρου – Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Καστρινός και Βίκος σε καυτό τετ α τετ

Όταν φτάνει στο σημείο να χρησιμοποιήσει την ίδια την Κύρα για να έρθουν σε επαφή, την εξοργίζει ακόμη περισσότερο. Εκείνη αρχίζει να βομβαρδίζει την εγγονή της με κατηγορίες για τον άνδρα που τους διέλυσε τη ζωή, όμως η Αλεξία δεν ακούει τίποτα, αφού έχει αποφασίσει πως τίποτα και κανείς δεν μπορεί να την κρατήσει μακριά του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close