Μαύρο Ρόδο-Βίκος-Αλεξία-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Αλεξία χωρίζει τον Παναγιώτη για τον Βίκο. 

Ο Βίκος θα πάρει όλο το σόι;;; ΧΑΧΑΧΑ

Οι συναντήσεις της Αλεξίας με τον Βίκο πυκνώνουν, αφού  το γράμμα της Αγγελικής τους έφερε πιο κοντά. Η Αλεξία αρχίζει να ανακαλύπτει σιγά-σιγά την καλά κρυμμένη τρυφερή καρδιά του Βίκου.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 57 , 58 , 59 , 60 , 61

Μαύρο Ρόδο-Αλεξία-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη λέει στο Θέμη για το παιδί του την Όλγα!

Πίσω από το προσωπείο του σκληρού άντρα της νύχτας, διαπιστώνει ότι τελικά μοιάζει πολύ στον πατέρα της, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε ισχυρό άντρα του υποκόσμου, που δε διστάζει να κάνει τα πάντα για τη δύναμη και τα χρήματα, όμως είναι υπέρ προστατευτικός απέναντί στα παιδιά του. Ακόμα και όταν  δείχνει να τα φτάνει στα όρια τους,  με τις απαιτήσεις του.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη παραιτείται και εκδικείται την Κασσιανή

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαυρo Ρόδο: Τον Γεράσιμο θα τον μισήσουν όλοι

Ο Θέμης διαπιστώνει με ανησυχία, ότι η κόρη του φέρεται με διαφορετικό τρόπο πια και δυσκολεύεται να την αναγνωρίσει.  παράλληλα και ο Παναγιώτης από την πλευρά του, είναι στεναχωρημένος από την συμπεριφορά της Αλεξίας και προβληματίζεται. Αυτή, συνεχίζει τις  δικαιολογίες που του λέει για να αποφύγει να συναντηθούν.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Θέμης και Βίκος βάζουν στο στόχαστρο τον Παράσχο

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Μήπως τελικά δεν είναι ο Βίκος ο γιος της Ηγουμένης;

Αντίθετα εκείνη πάντα βρίσκει χρόνο για να βρεθεί με τον Βίκο και να του μιλάει για τη μητέρα της . Σε κάθε συνάντηση, του δίνει κομμάτι από το παρελθόν της Αγγελικής και εκείνος την ακούει και αναπολεί, την  μεγάλη του αγάπη.

Μόνο που ο Παναγιώτης δεν αργεί να ανακαλύψει που εξαφανίζεται η Αλεξία και της ζητά εξηγήσεις για τη συνάντηση της με τον ορκισμένο εχθρό του πατέρα της. Η  ταυτότητα του νέου φίλου της κόρης του , δεν αργεί να αποκαλυφθεί και στον ίδιο τον Θέμη, που γίνεται έξαλλος.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Και δεύτερος νεκρός σύντομα

Μαύρο Ρόδο-Παναγιώτης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Γιατί φεύγει η Ελισάβετ από το μοναστήρι;

Η  Αλεξία βρίσκεται αντιμέτωπη με όλη της την οικογένεια και τα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί για να υπερασπιστεί αυτή την ιδιόμορφη σχέση της με τον Βίκο πυροδοτούν νέα ένταση στο σπιτικό του Καστρινού.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τα βαριά λόγια που εκτοξεύονται εκατέρωθεν ,η σχέση της Αλεξίας με τον Παναγιώτη δε φαίνεται να μπορεί να αντέξει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Τα μυστικά που ξεσκεπάζονται

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος συμμαχεί με την Όλγα

Κάτω από αυτές τις  συνθήκες ο χωρισμός φαντάζει μόνη λύση για να σταματήσουν να πληγώνουν ο  ένας τον άλλον όπως υποστηρίζει η Αλεξία όμως ο Παναγιώτης δε σκοπεύει να καταθέσει τα όπλα τόσο εύκολα…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close