Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 16 ,17 ,18

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια 16 ,17 ,18, 19:   Τι θα δούμε στα  επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο .Οι εξελίξεις και φωτογραφίες στο daddy-cool.gr

Δυσάρεστο στο δυσάρεστο μας πάει…με ψυχοφάρμακα θα την βγάζουμε σε λίγο…

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 16  στις 7/11/2022

Επεισόδιο 16

Κυριακή

Ο Πέτρος πείθεται από τον πατέρα του να υπογράψει για την αδειά του μαγαζιού. Η Αγγελική απογοητεύεται και η Κύρα για ακόμα μία φορά ασκεί κριτική. Ο Βίκος προσπαθεί να καταλάβει ποιος βρίσκεται πίσω από την απόκρυψη και δίνει ραντεβού με την Αλεξία για να μιλήσουν και εκείνη ξαφνιάζεται. Η Ελισάβετ έχει κρυφτεί στο ξωκλήσι και όλοι την ψάχνουν γιατί πρέπει να επιστρέψει στο μοναστήρι για την χειροτονία της.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης εκβιάζει την ηγουμένη

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης εκβιάζει την ηγουμένη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Δολοφονούν την Αλεξία

Εντωμεταξύ η Γιάννα συναντιέται τυχαία με τον Γιώργο στο δρόμο και εκείνος την ρωτάει γιατί τον εγκατέλειψε στο παρελθόν. Η απάντηση της όμως δεν τον ικανοποιεί. Ο Σαράντος ζητάει τη βοήθεια του Γιώργου για το διαγωνισμό, την ώρα που η Ελισάβετ επιστρέφει στο μοναστήρι και ο μητροπολίτης με την ηγουμένη της μιλούν για την επικείμενη χειροτονία της. Η αντίδραση της όμως δεν είναι αυτή που περιμένουν.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 17  στις 7/11/2022

Επεισόδιο 17

Δευτέρα

Η Αγγελική είναι οργισμένη με τον Θέμη γιατί κατάφερε να πείσει τον Πέτρο να υπογράψει για το καινούργιο μαγαζί. Από την άλλη, η ηγουμένη ανακοινώνει στην Ελισάβετ ότι έφτασε η ώρα για την χειροτονία της. Ο Πέτρος μαθαίνει ότι η Ελισάβετ επέστρεψε στο μοναστήρι και αποφάσισε να γυρίσει στην Γερακιανή.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Διώχνουν την Ελισάβετ απο το μοναστήρι

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης εκβιάζει την ηγουμένη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Αγγελική και Θέμης παίρνουν διαζύγιο

Ο Μανώλης και η Ευτυχία αναστατώνονται με κάτι που ανακαλύπτουν στη βαλίτσα της κόρης τους και η Αλεξία αποφασίζει να συναντήσει τον Βίκο από κοντά για να δει με ποιον μιλάει κρυφά η μητέρα της. Ο Σαράντος πείθει τον Μπόγρη για να αποσύρει την μήνυση. Η Αυξεντία μαθαίνει για το φιλί ανάμεσα στον Πέτρο και την Ελισάβετ, ενώ ο μητροπολίτης παραμένει σκεπτικός για την χειροτονία της Ελισάβετ.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 18  στις 8/11/2022

Επεισόδιο 18

Τρίτη 

Η αποκάλυψη της Ελισάβετ για τον Πέτρο ταράζει την Αυξεντία όταν αντιλαμβάνεται την παρουσία του Σαράντου στο μοναστήρι την ώρα της συνομιλίας τους, ταράζεται ακόμα περισσότερο. Η Αλεξία βλέπει για πρώτη φορά τον Βίκο. Ο Μανώλης κι Ευτυχία αναστατώνονται από την απάντηση που τους δίνει η κόρη τους γι’ αυτό που κρύβει στην βαλίτσα της.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Το σκοτεινό πρόσωπο του Γεράσιμου-Κλείνει την Ελισάβετ στο μοναστήρι

Μαύρο Ρόδο: Δολοφονούν την Αλεξία

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Γιώργος έκοψε τα φρένα στον Σταυρίνο και τον άφησε ανάπηρο

Ο Σταυρινός προσπαθεί να καταλάβει τα σχέδια του αδερφό του για εκείνον. Ο Πέτρος καταφέρνει να μπει νύχτα στο μοναστήρι και να προσεγγίσει την Ελισάβετ μου αρέσεις δεν θέλω να σε χάσω από τη ζωή μου της λέει δείχνοντας έτοιμος να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Η Ελισάβετ θα νιώσει ξανά πως κινδυνεύει η χειροτονία της και πρέπει να αντιμετωπίσει τις ερωτήσεις της ηγουμένης.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 19  στις 9/11/2022

Επεισόδιο 19

Τετάρτη 

Ο Πέτρος μένει στο σπίτι του Γιώργου και του Σταυρίνου και προσπαθεί να τους βοηθήσει με τα σχέδια του πρώτου. Η Ελισάβετ ζητάει συγχώρεση από την ηγουμένη γιατί καταλαβαίνει ότι την έφερε σε δύσκολη θέση. Ο Θέμης ψάχνει να μάθει τι γίνεται με τη γυναίκα του. Ο Παράσχος παίζει ένα παιχνίδι σε διπλό ταμπλό με τον Θέμη και την Αγγελική. Η Αλεξία στεναχωριέται με το διαζύγιο των γονιών της και ψάχνει να μάθει τι γίνεται με τον Πέτρο και την Ελισάβετ.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η συγκινητική συνάντηση του Βίκου με την Ηγουμένη

Μαύρο-Ρόδο-Αγγελική-Βίκος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη εξομολογείται στην Ελισάβετ για την πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής της

Ο Μανώλης με την Ευτυχία ανησυχούν για το μέλλον της κόρης τους και θέλουν να την προστατέψουν. Ο Λευτέρης ετοιμάζει τη διαθήκη του, η οποία αναμένεται να προκαλέσει σεισμό. Η Πολυξένη δεν ενθουσιάζεται με την τροπή που παίρνουν τα πράγματα. Ο Θέμης ανακαλύπτει μία φωτογραφία που του δημιουργεί υποψίες για τη γυναίκα του.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 20 , 21 , 22

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close