Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε να σταματάει το κρυφτό.

Αυτό και αν είναι νέο…

Ο Πέτρος μετά τη δολοφονία της μητέρας του στο Μαύρο Ρόδο ζει δύσκολες στιγμές. Δεν μπορεί να τα βγάλει από το μυαλό του. Θυμάται τα τελευταία σκληρά του λόγια και ο πόνος του γίνεται δυσβάσταχτος.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Όλα αλλάζουν – Θα πέσει νεκρή και μάλιστα εξαιτίας της μητέρας της

Μαύρο-Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η αστυνομία ψάχνει την Ελισάβετ

Στις δύσκολες στιγμές που περνά, η Ελισάβετ είναι δίπλα του. Η νοσηλεία της θείας της τους αφήνει πολύ χρόνο να είναι μαζί.

Άλλωστε, και η ίδια η Αυξεντία μπορεί να θεωρεί το νεαρό «απειλή» για την ανιψιά της, όμως τον εκτιμά καθώς στο νοσοκομείο έχει την ευκαιρία να δει την τρυφερή του πλευρά.

Δείτε ακόμη Μαυρό Ρόδο: Το μεγάλο μυστικό του Πέτρου και της Ελισάβετ στη φόρα

Μαύρο-Ρόδο-Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Μακελειό στο μοναστήρι

Και η ίδια η Ελισάβετ όμως νιώθει τύψεις από το θάνατο της Αγγελικής και είναι ο Πέτρος αυτός που μέσα στον πόνο του προσπαθεί να την κάνει να νιώσει καλύτερα.

Η μοίρα σφραγίζει τη σχέση τους ειδικά την ώρα της δολοφονίας. Η Ελισάβετ νιώθει πως τα αισθήματα της για τον Πέτρο την οδήγησαν στο «κακό» και δεν μπορεί να το διαχειριστεί.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη θα πληρώσει για το έγκλημα που έκανε

Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ θύματα απαγωγής

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος κάνει το επόμενο χτύπημα σε Ελισάβετ και Πέτρο

Ο Πέτρος όμως προσπαθεί να της εξηγήσει πως η ίδια δεν φταίει σε τίποτα. Πως ό,τι έκανε δεν το έκανε από κακία, αλλά από αγάπη. Γιατί όσο κι αν δεν θέλει να το παραδεχτεί η ίδια εκείνος το έχει καταλάβει ότι η Ελισάβετ τον αγαπάει επίσης.

Πέτρος και Ελισάβετ προσπαθούν να είναι διακριτικοί, αλλά η σχέση τους έχει αρχίσει να διαρρέει. Όλες πια οι μοναχές γνωρίζουν για την αδυναμία της στο νεαρό αρχιτέκτονα και η εκ νέου αναβολή της κουράς της δεν τις εκπλήσσει…

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Όλη η αλήθεια για την ζωή του Βίκου

Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ θύματα απαγωγής

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Θρήνος σπαραγμός και εκδίκηση στα επόμενα επεισόδια

Η Ελισάβετ προσφέρει παρηγοριά στον πληγωμένο Πέτρο κι εκείνος μαθαίνει πως το να απολαμβάνει τη ζωή δεν είναι αμαρτία. Όμως μην περιμένετε να ολοκληρώσουν τον έρωτά τους. Αυτό θα γίνει πολύ αργότερα.

Προς το παρόν, απολαμβάνουν την αγάπη τους. Για την Ελισάβετ, άλλωστε, το να αφήνει τα μαλλιά της ελεύθερα ή να φορά κάτι πέρα από το μαύρο είναι μεγάλη αλλαγή στη ζωή της. Σιγά σιγά, θα τη δούμε να μεταμορφώνεται.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close