Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως όλα θα αλλάξουν – Θα πέσει νεκρή και μάλιστα εξαιτίας της μητέρας της.

Δεν μου αρέσει αυτό…

Το τελευταίο επεισόδιο για τη δραματική σειρά του Μega, που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο με πολύ μεγάλη επιτυχία, Μαύρο ρόδο έκοψε την ανάσα από πολλούς τηλεθεατές και η συνέχεια από το 2023 και μετά αναμένεται να είναι συγκλονιστική.

Όλα θα αρχίσουν από την απόφαση της Αγγελικής, μετά από παρότρυνση και πίεση της Κύρας και του Βίκου, να βγάλουν από τη μέση τον Θέμη προκειμένου εκείνη να ελευθερωθεί από τα «δεσμά» της, αλλά και να χτίσει ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά της.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η αστυνομία ψάχνει την Ελισάβετ

Μαύρο-Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος

Δείτε ακόμη Μαυρό Ρόδο: Το μεγάλο μυστικό του Πέτρου και της Ελισάβετ στη φόρα

Ο Βίκος, από την άλλη, που έτσι κι αλλιώς έχει βάλει σκοπό της ζωής του να «τελειώσει» τον Καστρινό, περιμένει καιρό τώρα το «εντάξει» της αγαπημένης του ώστε να προχωρήσει το σχέδιο εξόντωσης του αντιπάλου του.

Όταν αυτό έρχεται, τότε εκείνος και η ομάδα του μαζί με τη βοήθεια του Παράσχου βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο δολοφονίας του Καστρινού. Όμως, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως όλοι περίμεναν και σχεδίαζαν.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Μακελειό στο μοναστήρι

Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη θα πληρώσει για το έγκλημα που έκανε

Βαρύ πένθος θα πέσει πάνω στην οικογένεια Καστρινού στο Μαύρο Ρόδο, καθώς η Αγγελική , η γυναίκα του Θέμη θα πέσει νεκρή και μάλιστα εξαιτίας της ίδιας της μητέρας της.

Όπως προαναφέραμε, ο Βίκος φάνηκε να έχει οργανώσει το τέλειο σχέδιο για να βγει από τη μέση ο Θέμης. Μόνο που δεν υπολόγιζε να έχει plan B σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος κάνει το επόμενο χτύπημα σε Ελισάβετ και Πέτρο

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Όλη η αλήθεια για την ζωή του Βίκου

Κι ενώ ο στόχος είναι έτοιμος να χτυπήσει τον Καστρινό, την τελευταία στιγμή ο στόχος βρήκε την Αγγελική, που βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή! Η

Ο θρήνος καλύπτει το σπίτι του Θέμη , που δεν μπορούν να αντέξουν την απώλεια της . «Γιατί την γυναίκα μου, αλήτες;», φωνάζει ο Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Θρήνος σπαραγμός και εκδίκηση στα επόμενα επεισόδια

Μαύρο Ρόδο: Ο πόνος τους φέρνει κοντά

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ μαζί στα δύσκολα

Οι τύψεις κυριεύουν τη χαροκαμένη μάνα της Αγγελικής καθώς ξέρει βαθιά μέσα της πως εξαιτίας της χάθηκε το παιδί της. «Εγώ φταίω που την έσπρωξα στο Βίκο», λέει και ξαναλέει. Στην ίδια τραγική κατάσταση βρίσκεται και ο Πέτρος που του είναι αδύνατον να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένειά του.

Πηγαίνει στο δωμάτιο  και κάθεται στο κρεβάτι της κλαίγοντας. Έχασε το στήριγμά του, την μάνα του. Τώρα είναι πια μόνος! Από την άλλη, η τραγωδία αυτή έχει επηρεάσει και τον Βίκο

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Σκάει βόμβα – Η Ηγουμένη μαθαίνει ότι ο Βίκος είναι γιος της

Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ θύματα απαγωγής

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ανατροπή – Ποια σκοτώθηκε Αγγελική ή Αλεξία;

Μάλιστα ο Βίκος δεν διστάζει να τιμωρήσει και να βγάλει από τη μέση τους ανθρώπους που έκαναν αυτό το μοιραίο λάθος. Η κηδεία της Αγγελικής  γίνεται μέσα σε βαρύ κλίμα και το «παρών» δίνουν όλοι.

Τίποτα από εδώ και στο εξής δεν θα μείνει ίδιο και φυσικά ο Θέμης Καστρινός θα κάνει τα πάντα για να βρει τους δολοφόνους της γυναίκας του:

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Πολυξένη και Θέμης έρχονται κοντά μετά τον φόνο

Μαύρο-Ρόδο-Βίκος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Εντολή δολοφονίας για την Ελισάβετ

«Ψάξτε παντού, φέρτε τον κόσμο ανάποδα και βρείτε μου τους δολοφόνους! Θα τους θάψω εγώ ο ίδιος», δίνει εντολή στους δικούς του. Πώς άραγε θα αντιδράσει όταν ανακαλύψει πως ο Βίκος ήταν η αιτία γι’ αυτή την ανείπωτη τραγωδία;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close