Μαύρο-Ρόδο-Γεράσιμος-Πέτρος

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ραγδαίες καθώς θα δούμε πως ο Γεράσιμος βάζει στο στόχαστρο τον Πέτρο.

Άσε ρε Γεράσιμε τον Πέτρο στην ησυχία του ωχουυ…

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του Μαύρου Ρόδου και σας έχουμε ζουμερές αποκαλύψεις για την αγαπημένη σειρά του Mega που έχει συνεπάρει το τηλεοπτικό κοινό.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 16 ,17 ,18 , 19

Μαύρο-Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης εκβιάζει την ηγουμένη

Η κίνηση του Πέτρου να φιλήσει ξανά την Ελισάβετ γίνεται αντιληπτή από τον Γεράσιμο, ο οποίος και αναλαμβάνει να υπερασπιστεί τη φίλη του. «Της προκαλείς μεγάλο κακό από τη μέρα που ήρθες. Δεν καταλαβαίνω γιατί την ενοχλείς και δεν σέβεσαι αυτό που είναι», του τονίζει και εκείνος του απαντάει:

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Δολοφονούν την Αλεξία

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 16 ,17 ,18

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Διώχνουν την Ελισάβετ απο το μοναστήρι

«Δεν καταλαβαίνετε πως η κοπέλα δεν έχει ζήσει τίποτα στη ζωή της, είναι νέα και όλοι είστε εγκληματίες με αυτό που της έχετε κάνει και την έχετε στο μοναστήρι. Πρέπει να φύγει γρήγορα από εκεί». Τα δύο αγόρια έρχονται σε μεγάλη ρήξη.

Αργότερα ο Πέτρος πηγαίνει στο μοναστήρι, αλλά εκεί τον περιμένει μια έκπληξη. Η ηγουμένη τού απαγορεύει να μπει στο μοναστήρι και τον ενημερώνει ότι δεν χρειάζονται άλλο τις υπηρεσίες του. Ο Πέτρος διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να βρει άλλες δικαιολογίες για να παρατείνει την παραμονή του στο χωριό.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Αγγελική και Θέμης παίρνουν διαζύγιο

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης εκβιάζει την ηγουμένη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Το σκοτεινό πρόσωπο του Γεράσιμου-Κλείνει την Ελισάβετ στο μοναστήρι

Ο Γεράσιμος ζητάει από την ηγουμένη να της μιλήσει και την ενημερώνει για τους πονηρούς σκοπούς που έχει ο Πέτρος για την Ελισάβετ: «Πρέπει να γυρίσει η Ελισάβετ στο μοναστήρι.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Γιώργος έκοψε τα φρένα στον Σταυρίνο και τον άφησε ανάπηρο

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η συγκινητική συνάντηση του Βίκου με την Ηγουμένη

Όσο βρίσκεται έξω κινδυνεύει από την αμαρτία που την περιτριγυρίζει. Αυτός ο Πέτρος έχει βαλθεί να την κάνει να αλλάξει δρόμο και συνεχώς την προκαλεί.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Γιατί την λέτε γερόντισσα αφού είναι νέα γυναίκα

Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή θα εκθέσει την ηγουμένη στα μάτια του Μητροπολίτη

Πρέπει να τη βοηθήσετε», της εξηγεί και εκείνη μαζί με τον μητροπολίτη αποφασίζουν την επιστροφή της κοπέλας στο μοναστήρι, σύμφωνα με το tv24, παίρνοντας στα σοβαρά τις ανησυχίες του Γεράσιμου, ενώ δε θα αργήσει και η στιγμή που θα πιάσει τους δυο τους επ’ αυτοφώρω.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close