Παγιδευμένοι-Άννα-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα μάθουμε αν η Άννα είναι βαριά άρρωστη. 

ΕΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!

Η Άννα είναι ανακουφισμένη και σίγουρη ότι ο δολοφόνος του πατέρα της θα τιμωρηθεί. Νιώθει μάλιστα την ανάγκη να ευχαριστήσει το Σπύρο που έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε για την εξιχνίαση της υπόθεσης. “Μπορεί ο μπαμπάς μου να πέθανε αλλά τώρα έχω έναν άλλο πατέρα” του λέει και τον αγκαλιάζει.

Ο Ανδρέας τους κοιτά παγωμένος αφού απ’ τη στιγμή που είδε το ματωμένο σακάκι του Σπύρου έχει αρχίσει να σκέφτεται διάφορα. Έτσι μόλις φεύγουν η Άννα και ο Δημήτρης ρωτάει ευθέως που έχει χτυπήσει το χέρι του. Ο Σπύρος δε χάνει την ψυχραιμία του.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας συνδέει το παζλ και φτάνει στον ένοχο

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης γίνονται ξανά στόχος και η ζωή τους κρέμεται από μια κλωστή

Του εξηγεί ότι χτύπησε καθώς έκανε δουλειές στον κήπο και του βάζει τις φωνές προκειμένου να σταματήσει τη συζήτηση. Αυτό που δε γνωρίζουν είναι ότι η Κατερίνα ακούει τυχαία αυτά που λένε και τα μεταφέρει αμέσως στο Σταύρο.

Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης πηγαίνει στο γραφείο του Αλέκου. “Πώς γνώριζε ο Άγγελος ποιος σκότωσε τον Κοσμά;” τον ρωτά. “Δε γνωρίζει γιατί ο πελάτης μου είναι αθώος” του απαντά εκείνος. Τον διαβεβαιώνει μάλιστα ότι μπορεί να το αποδείξει αυτό.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος νεκρός από τα χέρια του Ανδρέα;

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Στη κηδεία γίνεται το σώσε

Παράλληλα η μητέρα της Δανάης πηγαίνει με την αστυνομία στο σπίτι του Ανδρέα και απαιτεί από την κόρη της να την ακολουθήσει. Εκείνη αντιδρά αλλά επειδή είναι ανήλικη αναγκάζεται τελικά να το κάνει. Ο Αλέκος ανοίγει τα χαρτιά του στο Δημήτρη αποδεικνύοντας ότι ο πελάτης του είναι αθώος.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 53 , 54

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος σε πανικό – Ο Αλέκος διαλύει τη ζωή όλων

Παράλληλα ο Σταύρος πηγαίνει στο γραφείο του Ανδρέα και τον αναγκάζει να του πει γιατί υποψιάζεται το Σπύρο. Οι δυο τους αποφασίζουν να ερευνήσουν κρυφά το θέμα προκειμένου να μην αναστατώσουν το Δημήτρη και την Άννα.

Αρνούνται βέβαια να πιστέψουν ότι ο Σπύρος έχει κάποια εμπλοκή με την δολοφονία του Κοσμά. Ξαφνικά μπαίνει στο γραφείο ο Δημήτρης και τους ανακοινώνει ότι έχουν συλλάβει λάθος άνθρωπο.  “Ο δολοφόνος είναι άλλος” τους διαβεβαιώνει και τους ζητά να μην πουν τίποτα στην Άννα γιατί θα αναστατωθεί.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος ψάχνει το παρελθόν της Αγγελικής

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα παθαίνει υστερία

Εκείνοι βρίσκουν μια δικαιολογία και τον πείθουν να μοιραστεί αυτή την πληροφορία με τον πατέρα του. Λίγο αργότερα ο Ανδρέας τηλεφωνεί στην κόρη του και μαθαίνει τι έχει συμβεί με τη μητέρα της. “Μην ανησυχείς θα το κανονίσω” της λέει.

Κανένας δεν ρώτα τι θέλω εγώ, κανένας δε νοιάζεται για μένα.” του απαντά κλαίγοντας εκείνη. Ο Νίκος πηγαίνει να δει τη Λίνα. Η Χρύσα του λέει ότι είναι ανεπιθύμητος στο σπίτι της και τον διώχνει. Εκείνος επιμένει ότι έχει κάθε δικαίωμα να βλέπει την κόρη του και ο καυγάς φουντώνει.

Η Άννα και η μητέρα της μπαίνουν στη μέση για να τους χωρίσουν. Πάνω στην ένταση η Άννα νιώθει ένα πόνο στο κεφάλι και ξαφνικά σωριάζεται στο έδαφος. Λίγο αργότερα την μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: O Μάρκος στρέφεται ενάντια στον Αλέκο

Παγιδευμένοι-Χρύσα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το σοκ του Δημήτρη από την αποκάλυψη της αλήθειας

Είναι η Άννα βαριά άρρωστη η μήπως όλα αυτά γίνονται από τα έντονα συναισθήματα που βιώνει; Η συνέχεια στα επόμενα επεισόδια της σειράς προβλέπεται συναρπαστική!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close