Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη παραδέχεται το κακό που έχει κάνει

Σασμός: Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς η γιαγιά Ειρήνη παραδέχεται το έγκλημα της που έχει κάνει  

Η Αργυρώ θρηνεί τον αδελφό της και αποφασίζει κάποια στιγμή να χαρίσει τη λύρα του Πέτρου στον Άγγελο, γιατί ήξερε ότι ο Πέτρος του μάθαινε να παίζει: «Αυτή τη λύρα θέλω να την κρατήσεις εσύ και φρόντισε να μάθεις να παίζεις όπως ο αδελφός μου και ο πατέρας μου», του λέει.

Κάποια στιγμή ο Άγγελος πηγαίνει στον τεχνίτη στο Ρέθυμνο τη δική του λύρα που είχε σπάσει. Ο τεχνίτης, που ήταν φίλος με τον Μάρκο Βρουλάκη (να θυμίσουμε ότι ήταν και μεγάλος λυράρης), την κοιτάζει και του λέει: «Πώς το έκαμες αυτό; Είναι δύσκολο να φτιαχτεί».

Δείτε ακόμη Σασμός: Φόνισσα και η Καλλιόπη μετά το θάνατο του Πετρή

Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη παραδέχεται το κακό που έχει κάνει

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 83 , 84 , 85 , 86

Ο Άγγελος του απαντάει: «Δεν πειράζει, γιατί πλέον έχω τη λύρα του Πέτρου Βρουλάκη» και απλώνει το χέρι του να την πάρει. Ο τεχνίτης βλέπει το ρολόι που φοράει ο Άγγελος και θυμάται ότι αυτό το ρολόι είναι παλιό και είναι του φίλου του Μάρκου Βρουλάκη και του λέει: «Πού βρήκες αυτό το ρολόι; Το ξέρω από παλιά. Ήταν του φίλου μου του Μάρκου, δεν το έβγαζε ποτέ από το χέρι του». Έτσι ο Άγγελος καταλαβαίνει ποιος ήταν ο πατέρας του και χάνει την γη κάτω από πόδια του…

Ο Άγγελος μαθαίνει πως είναι ένας Βρουλάκης και πως όλοι του είπαν ψέματα. Γρήγορα θα τρέξει στο σπίτι της Μαρίνας και στην Αργυρώ λέγοντάς τους την πραγματική αλήθεια.  Η Μαρίνα θα σαστίσει. Η απώλεια του Πετρή δε της δίνει περιθώρια να σκέφτεται λογικά, να δρα ψύχραιμα. Η γιαγιά Ειρήνη θα προλάβει το κακό, κάνοντας μία μεγάλη αποκάλυψη. Ομολογεί το έγκλημά της στον εγγονό της, με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε επίσης : Σασμός : Η Αργυρώ πάει στη φυλακή και καταριέται τον Αστέρη

Σασμός - γιαγιά - Ειρήνη-

Η γιαγιά Ειρήνη παραδέχεται το έγκλημα της

Ο Άγγελος ακούει την γιαγιά Ειρήνη με προσοχή κι όλα φωτίζονται, στη σειρά Σασμός. Ο Μάρκος διατηρούσε σχέση με την Ανθούλα, πριν γνωρίσει την Μαρίνα. Όταν η Ανθούλα έφυγε έγκυος στην Αθήνα, έστελνε γράμματα στον Μάρκο, τα οποία τα παραλάμβανε η γιαγιά Ειρήνη και τα κρατούσε κρυφά.

Έτσι, ο Μάρκος παντρεύτηκε την Μαρίνα, νομίζοντας πως η Ανθούλα τον εγκατέλειψε και χωρίς να μάθει ποτέ πως έχει έναν γιο. Πέθανε από τα χέρια του Βασίλη Σταματάκη, όταν εκείνος ενημερώθηκε πως η αδελφή του δεν άντεξε τον πόνο κι αυτοκτόνησε.

Δείτε επίσης: Σασμός : Η Θοδώρα θέλει να κάνει έκτρωση

Σασμός - γιαγιά - Ειρήνη-

Δείτε ακόμη Σασμός : Μαρίνα και Αργυρώ εξαφανίζονται

Στο σχέδιο αυτό συμμετείχε και η Καλλιόπη, χωρίς να το γνωρίζει. Μαζί έκρυβαν τα γράμματα από τον Βρουλάκη, με αποτέλεσμα η Ανθούλα να νομίζει πως απέρριψε κι εκείνη και το παιδί τους.

Σασμός - γιαγιά - Ειρήνη-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Μαρίνα σε τετ α τετ με τον Αστέρη μετά τον φόνο

Η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει το φρικτό της έγκλημα σύμφωνα με το youfly.com  , ζητώντας συγχώρεση από τον Άγγελο. Εκείνος την αγκαλιάζει και γίνεται κι επίσημα μέλος της οικογένειας. Την ίδια χαρά θα νιώσουν και η Μαρίνα με την Αργυρώ, οι οποίες θα τον δουν σαν συγγενή τους.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close