Σασμός: Ο Νικηφόρος μαθαίνει τα πάντα για τον πατέρα του

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς ο Νικηφόρος μαθαίνει τα πάντα για τον πατέρα του.

Αχ Νικηφόρε πολλές οι αποκαλύψεις και φοβάμαι μη σου καεί ο εγκέφαλος με τόσες πολλές πληροφορίες μαζεμένες!

Όλα τα μυστικά του Στεφανή έρχονται στο φως κι ο Νικηφόρος πέφτει από τα σύννεφα όταν μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα του, στο «Σασμό»

Σασμός: Ο Νικηφόρος μαθαίνει τα πάντα για τον πατέρα του

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτό είναι το τέλος για Αργυρώ  Αστέρη

Αφορμή για να μαθευτεί το ένοχο παρελθόν του Στεφανή είναι η ψεύτικη μαρτυρία του Αμερικάνου για τη δολοφονία. Ο Μαθιός που γνωρίζει την αλήθεια αποφασίζει να μάθει ποιος είναι ο Αμερικάνος και πώς σχετίζεται με τον Στεφανή.

Σύντομα θα έρθει σε επαφή με τον Καραπάνο, έναν άνθρωπο επικίνδυνο που έχει πολλές διασυνδέσεις στον υπόκοσμο. Όσα θα μάθει στη συνέχεια θα αφήσουν άφωνο τον Μαθιό. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο ξάδερφός του ήταν μπλεγμένος με τον υπόκοσμο και τα εγκλήματα που έχει διαπράξει η μαφία.

Σασμός-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αντώνης δεν πείθεται από την ομολογία του Αμερικάνου

Όλα αυτά τα μυστικά τα μαθαίνει η Βασιλική, η οποία χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο άντρας της ήταν υπεύθυνος για κάτι τέτοιο. Συνειδητοποιεί ότι η απιστία του δεν ήταν τίποτα μπροστά σε όλα αυτά.

Την αλήθεια για τον πατέρα του δε θα αργήσει να μάθει ο Νικηφόρος στο «Σασμό». Όταν έρθουν όλα στο φως ο Νικηφόρος θα αλλάξει γνώμη για τον πατέρα του. Θα τον σιχαθεί.

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη  Σασμός: Η ιστορία επαναλαμβάνεται

Αλλάζει όλη του η κοσμοθεωρία. Αυτόν τον άνθρωπο τον είχε σαν πρότυπο, σαν ήρωα. Σύμφωνα με το Youfly.com, αντ’ αυτού ήταν ένας εγκληματίας που κορόιδευε τους πάντες γύρω του.

Ο Νικηφόρος δε θα μπορέσει να συγχωρέσει τον πατέρα του. Κάθε μνήμη του θα διαγραφεί κι όλη αυτή η αγάπη θα μετατραπεί σε μίσος και οργή. Πώς θα αντιδράσει η Βασιλική;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close