Σασμός: Ο Μανώλης μου αποκάλυψε ότι έχει δει τον δολοφόνο

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τον Μανώλη να αποκαλύπτει πως έχει δει τον δολοφόνο.

ΜΑνωλάκη κάτσε στα αυγά σου γιατι δεν σε βλέπω καθόλου καλά πραγματικα!

Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” εμφανίστηκε ζωντανά το μεσημέρι του Σαββάτου η Ευθαλία Παπακώστα.

Σασμός-Κλαίρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτό είναι το τέλος για Αργυρώ Αστέρη

Η Κλαίρη από τον “Σασμό”, που έχει “κλέψει” την καρδιά του Μανώλη, μίλησε για τις εξελίξεις της σειράς, ενώ έδωσε και ένα spoiler για όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Σασμός-Μανώλης-Κλαίρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αντώνης δεν πείθεται από την ομολογία του Αμερικάνου

«Ο Μανώλης μου αποκάλυψε ότι έχει δει τον δολοφόνο. Η Κλαίρη δεν φοβάται τίποτα. Η Κλαίρη έχει έναν ηθικό κώδικα, με τον οποίο σπρώχνει τον Μανώλη να κάνει το σωστό. Αυτό που την νοιάζει είναι ο Μανώλης θέλει να τον νιώσει καλά και ξαλαφρωμένο, οπότε θα τον “σπρώξει” να πάει να τα πει όλα αυτά. Κάτι θα γίνει βέβαια και δεν θα πάει πολύ καλά. Θα φτάσει στο σημείο να το πει και εκεί κάτι θα γίνει», είπε η Ευθαλία Παπακώστα.

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός και Βασιλική λένε αλήθειες που πονάνε

Σύμφωνα με το fthis.gr, όσον αφορά το μέλλον της στον δεύτερο κύκλο της σειράς η νεαρή ηθοποιός ανέφερε: «Αυτό το συζητάμε. Είναι θέμα σεναριακό. Εγώ θέλω να είμαι από τη στιγμή που έχει νόημα να είμαι στη σειρά. Να συνεχίσει η πορεία της Κλαίρης να έχει ένα σκοπό μέσα σε αυτό. Οπότε είναι σε συζητήσεις».

Σασμός :Τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

Δευτέρα 28 Μαρτίου – Επεισόδιο 115

Η Αργυρώ αποκαλύπτει όλο το παρελθόν της και διηγείται την ιστορία της στο Σταύρο. Οι δυο τους έρχονται πιο κοντά από ποτέ. Κι η Μαρίνα, όμως, εξομολογείται στον Αντώνη, ενώ μια μεγάλη ανατροπή περιμένει την Άσπα… Μια έκπληξη που θα ομορφύνει για λίγο τις ζωές όλων τους.

Σασμός: Ο Μανώλης μου αποκάλυψε ότι έχει δει τον δολοφόνο

Δείτε ακόμη Σασμός: Η ιστορία επαναλαμβάνεται

Ο Αστέρης από την άλλη αποκτά μια φωτογραφία της Αργυρώς, που γίνεται το πιο πολύτιμο αγαθό του, ενώ ο Καραπάνος πιάνεται ολοένα και πιο βαθιά στην παγίδα που του στήνει ο Γεράσιμος. Καθώς Μαθιός και Βασιλική περιμένουν με αγωνία το οριστικό τέλος της σχέσης τους, ο Νικηφόρος αφήνει το Ηράκλειο και γυρνά στο χωριό για να δώσει την τελική του απάντηση…

Τρίτη 29 Μαρτίου – Επεισόδιο 116

Ο Νικηφόρος με τη στάση του, φέρνει χαρά στη Βασιλική και τον Μαθιό. Ο Αμερικάνος προετοιμάζει την απόδραση του από το νησί. Καραπάνος κι αστυνομία ψάχνουν τα ίχνη του, σε μια συνεργασία που κανείς δεν ξέρει ποιος είναι σύμμαχος και ποιος προδότης.

Σασμός: Ο Μανώλης μου αποκάλυψε ότι έχει δει τον δολοφόνο

Δείτε ακόμη Σασμός : Ο Πόλεμος με τους Σταματάκηδες ξεκινά

Κι ενώ ο Βαγγέλης μετά από μια μεγάλη χασούρα θα οδηγηθεί σε μία παράνομη αγοραπωλησία, ο Σταύρος και η Αργυρώ έρχονται ακόμα πιο κοντά. Ο Μανόλης κάτω από την πίεση της Κλαίρης παίρνει μία σημαντική απόφαση. Είναι έτοιμος επιτέλους να καταγγείλει τον πραγματικό δολοφόνο του Στεφανή Σταματάκη;

Τετάρτη 30 Μαρτίου – Επεισόδιο 117

Ο Μανόλης επιστρέφει στο χωριό, αποφασισμένος να καταγγείλει τον Μαθιό για το φόνο του Στεφανή. Στην απόφασή του αυτή, θα βρει έναν απρόσμενο σύμμαχο. Ο Σταύρος έρχεται σε σύγκρουση με τον Βαγγέλη για τα χρέη του. Εκείνος, μην βλέποντας άλλη λύση, ετοιμάζεται να προβεί σε μία κίνηση απελπισίας.

Σασμός: Ο Μανώλης μου αποκάλυψε ότι έχει δει τον δολοφόνο

Δείτε ακόμη Σασμός: O Αστέρης πάει Γιάννενα και διαλύει τον γάμο της Αργυρώς

Μια αιματηρή συμπλοκή στην Κρήτη θα ανατρέψει τα δεδομένα για τον Γεράσιμο. Παράλληλα, ο Άγγελος αποφασίζει να διεκδικήσει τη μητρική του περιουσία προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της Καλλιόπης. Ο Μαθιός και η Βασιλική φεύγουν εκδρομή, ζώντας για πρώτη φορά ανέμελες στιγμές ευτυχίας.

Την ίδια στιγμή, ο Μανόλης μεταβαίνει στο αστυνομικό τμήμα, για να ομολογήσει τα πάντα στον Φραγκιαδάκη. Μία απρόσμενη ομολογία, ωστόσο, θα φέρει τα πάνω κάτω, και θα ανακατέψει την τράπουλα από την αρχή…

Πέμπτη 31 Μαρτίου – Επεισόδιο 118

Μαθιός και Βασιλική περνούν ένα ονειρικό διήμερο μαζί, χωρίς να υπολογίζουν την ανατροπή που θα αλλάξει για μία ακόμα φορά τη ζωή τους. Στο γραφείο του Αντώνη ο περιβόητος Αμερικάνος ομολογεί το φόνο του Στεφανή.

Καλλιόπη και Νικηφόρος ανάστατοι ψάχνουν να τους βρουν. Ο Καραπάνος από την άλλη μεταφέρει το νέο στον Αστέρη, που νιώθει πια το πλήρες βάρος της πράξης του να τον συντρίβει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Έρχεται νέος έρωτας για την Θοδώρα

Σασμός: Ο Μανώλης μου αποκάλυψε ότι έχει δει τον δολοφόνο

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 119 , 120 , 121 , 122

Μια απρόσμενη επίσκεψη, όμως, θα του δώσει κουράγιο… Καθώς το νέο φτάνει και στα Γιάννενα, η Μαρίνα και η Αργυρώ βρίσκουν επιτέλους δικαίωση για τον αδικοχαμένο Πετρή. Και παρηγοριά σε κάποιον που τ’ αφήνει όλα πίσω του για να τις βρει…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close