Σασμός: Η νέα εντολή θανάτου

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε νέα εντολή θανάτου. 

Πάλι θα βγούνε τα κουμπούρια ρε παιδιά;

Ενώ λοιπόν όλοι είναι άνω κάτω στην Άνω Ποριά,  και περιμένουν την σπίθα που θα φέρει τον αιματοκύλισμα, ο Λευτέρης προσπαθεί να μάθει κι άλλα για το παρελθόν του Ευθύμη και προσεγγίζει τον πατέρα της Ρέας, ο οποίος του λέει κάποια πράγματα γι’ αυτόν και την κόρη του.

Όμως  στο μεταξύ ο Ευθύμης  του αναθέτει μια δουλειά: Nα περιμένει έξω απ’ το σπίτι τοy Σταματάκη  και μόλις δει τον Τόλη να βγαίνει να τον σκοτώσει. Ο Λευτέρης δεν έχει άλλη επιλογή. Μαζί με τον Πάνο του στήνουν καρτέρι όμως παράλληλα ο Λευτέρης θα ενημερώσει τον Αντώνη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Ντίνα ερωτεύεται τον Βαγγέλη

Σασμός-Λευτέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Στο φως η σχέση Αστέρη-Αργυρώς

Έτσι προλαβαίνει και με μια κίνηση ματ στέλνει τους ανθρώπους του να συλλάβουν τον Τόλη με μια αστεία δικαιολογία. Όσο κι αν ο ίδιος απορεί με αυτή την κίνηση ο αστυνόμος του σώζει ουσιαστικά τη ζωή αφού τουλάχιστον για ένα διάστημα στη φυλακή θα είναι ασφαλής.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ μένουν μαζί

Σασμός-Τόλης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Θανάσιμη ενέδρα για τον Τόλη

Όλη αυτή η επιχείρηση όμως κάνει τον Ευθύμη να υποψιαστεί ότι κάποιοι παρακολουθούν τις κινήσεις του ή ακόμα χειρότερά, ότι ανάμεσα στους ανθρώπους του υπάρχει ένας προδότης πλέον η πίεση που δέχεται ο Τόλης για να αποκαλύψει τις κινήσεις του Κώστα είναι τρομερές και κανείς δεν ξέρει για πόσο ακόμα θα αντέχει να κρατάει το στόμα του κλειστό.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 67 , 68 , 69 , 70 , 71

Σασμός-Ευθύμης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Παύλος απαγάγει τον Αστέρη

Η ίδια η Στέλλα τον παρακαλεί να πει την αλήθεια στον Αντώνη ο όποιος ανοίγει την καρδιά του στο Λευτέρη και του εξομολογείται μια ιστορία από το παρελθόν.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Μαρίνα λέει στην Αργυρώ να τα ξαναβρει με τον Αστέρη

Σασμός-Αντώνης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Μαρίνα μπαίνει μπροστά για να μην σκοτώσει ο Παύλος τον Αστέρη

Την ιστορία που μοιράζεται με τον Ευθύμη και η οποία εξηγεί γιατί ένας τόσο επικίνδυνος άνθρωπος τον έχει βάλει στο στόχαστρο. Την ίδια στιγμή ο ίδιος ο Ευθύμης ψάχνοντας νέους συμμάχους προσπαθεί να εμπλέξει το Μανόλη τις παράνομες δουλειές του. Θα τα καταφέρει;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close