Σασμός: Η ιστορία επαναλαμβάνεται

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε μια  ιστορία να επαναλαμβάνεται. 

Πω πω κοίτα καμία φορά η μοίρα… Αργυρούλα μας  μην σκας στο τέλος ο έρωτας νικάει (Συμπαράσταση στην Αργυρώ)

Ο Σταύρος μπήκε στη ζωή της Αργυρώς ακριβώς τη στιγμή που τον χρειαζόταν περισσότερο. Πολύ γρήγορα οι δυο τους ανέπτυξαν μία ιδιαίτερη σχέση, σχεδόν εξάρτησης ο ένας από τον άλλον. Όταν εκείνος θέλησε να προχωρήσει μαζί της σε ένα γάμο, η ίδια ήξερε πολύ καλά ότι έπρεπε να το πει να του πει όλη την αλήθεια για το παρελθόν του Αστέρη.

Σασμός-Αργυρώ-Σταύρος

Δείτε ακόμη Σασμός : Ο Πόλεμος με τους Σταματάκηδες ξεκινά

Του μίλησε λοιπόν για τον άντρα που της έκλεψε την καρδιά αλλά μετά την ξερίζωσε. Του είπε για την παλιά βεντέτα που στιγμάτισε τις δυο οικογένειες, όταν ο πατέρας του σκότωσε τον δικό της, και του εξήγησε ό,τι παρά τις δυσκολίες, το ζευγάρι κατάφερε να βρει τις ισορροπίες του και να αφήσει αιματηρό παρελθόν πίσω.

Σασμός-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 119 , 120 , 121 , 122

Ο έρωτας νίκησε το μίσος και, πάνω από όλα έδειχναν πως πηγαίνουν καλά, ήρθε η δολοφονία του Πέτρου για να διαλύσει τα πάντα. Η Αργυρώ έφυγε μία για πάντα από την Κρήτη, μακριά από τον άντρα που αγάπησε αλλά και μίσησε όσο κανέναν άλλον άνθρωπο. Φεύγοντας, όμως, πήρε μαζί της και το μυστικό της: την εγκυμοσύνη της! Σοκαρισμένος, ο Σταύρος μαθαίνει τα πάντα για τη ζωή της Αργυρώς και συμφωνεί να τη στηρίξει. Να μεγαλώσει το παιδί του Αστέρη σαν δικό του! Κανείς δεν θα μάθει ποτέ την αλήθεια… Ούτε καν η Μαρίνα!

Σασμός-Αργυρώ-Σταύρος

Δείτε ακόμη Σασμός: O Αστέρης πάει Γιάννενα και διαλύει τον γάμο της Αργυρώς

Η ιστορία επαναλαμβάνεται… Στο παρελθόν ο πατέρας της δεν έμαθε ποτέ πως η Ανθούλα Σταματάκη ήταν έγκυος στο παιδί του και τώρα είναι ο Αστέρης που δεν θα μάθει ποτέ πως ήρθε κόσμο ο καρπός του έρωτα με την Αργυρώ. Ο Αστέρης καταρρακώνεται όταν ύστερα από τόσο καιρό βλέπει τον αγαπημένο την αγαπημένη του στο πλευρό ενός άλλου άντρα, κρατώντας στην αγκαλιά ένα μωρό…

Σασμός-Αργυρώ-Σταύρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Έρχεται νέος έρωτας για την Θοδώρα

Πιστεύει πως η Αργυρώ το είπε και το έκανε: τον έβγαλε από τη ζωή της και από την καρδιά της. Από τη μεριά της, και η Αργυρώ καταρρακώνεται όταν η Σεμίνα καταθέτει στο δικαστήριο ότι Αστέρης δεν σκότωσε εν ψυχρώ τον Πέτρο, αλλά βρισκόταν σε άμυνα! Όσα πίστευε για εκείνον δεν ισχύουν…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close