Σασμός: Βόμβα στη δική του Αστέρη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς θα σκάσει  βόμβα στην δίκη του Αστέρη…

Τι βόμβα ,τι μπαμ και μπουμ θα δούμε και θα ακούσουμε δεν σας λέω… Αυτά τα μούτρα της Καλλιόπης δεν θέλω να δω γιατί θα συγχιστώ…

Η ώρα που ο Αστέρης θα βγει από τη φυλακή πλησιάζει. Μπορεί ο ίδιος να έχει παραιτηθεί από πάντα, όμως όλοι οι δικοί του άνθρωποι και κυρίως ο Μαθιός θα κάνουν τα πάντα για να αποδείξουν ότι ο Αστέρης δεν είναι ένας κοινός δολοφόνος, αλλά κάτι άλλο έγινε και βρέθηκε σε αυτή τη θέση.

Σασμός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Φωτογραφίες από την δίκη του Αστέρη

Την Τετάρτη 6 Απριλίου θα παρακολουθήσουμε να ξετυλίγεται η ιστορία ενάμιση χρόνο μετά. Η Αργυρώ ήδη έχει φτιάξει τη ζωή της και έχει φέρει στον κόσμο τον γιο του Αστέρη, τον Πέτρο. Τα πάντα έχουν αλλάξει. Η γιαγιά Ειρήνη έχει φύγει για το μεγάλο ταξίδι και η δική του Αστέρη, αυτή που θα τον αθωώσει ή θα τον βάλει ισόβια στη φυλακή, φτάνει.

Όλοι είναι ανάστατοι καθώς η δική του κρέμεται σαν σκιά πάνω από το χωριό. Την ίδια στιγμή η Αργυρώ, η Άσπα και Μαρίνα επιστρέφουν στο χωριό για να παραστούν στο δικαστήριο. Οι μνήμες ξαναζωντανεύουν και τα συναισθήματα ανακατεμένα για όλους. Στο μεταξύ η ζωή στη φυλακή κυλάει στους γνωστούς ρυθμούς, αλλά η αναμονή για τη δίκη, καθώς και το παρελθόν του Καραπάνου, φέρνουν αναστάτωση. Ενώ όλοι ανησυχούν καθώς ακόμα και δεν έχουν καταφέρει να βρουν τη Σεμίνα, ο Αστέρης δεν δείχνει την παραμικρή επιθυμία να προστατεύσει τον εαυτό του.

Σασμός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Mαφιόζος ο Στεφάνης

Περιμένει στωικά την καταδίκη του και δεν κάνει καμία προσπάθεια να στηρίξει τον αγώνα που κάνουν οι δικοί του για να τον ελευθερώσουν. Την ίδια στιγμή η Στέλλα κάνει μια τελευταία απελπισμένη προσπάθεια για να βρει στοιχεία να τον υπερασπιστεί. Θα τα καταφέρει ή θα πραγματοποιηθεί ο μεγαλύτερος φόβος τον Σταματάκηδων και ο Αστέρης θα γίνει ισοβίτης; Η ώρα της δίκης του Αστέρη πλησιάζει και τα δύο στρατόπεδα, οι Βρουλάκηδες από τη μία και οι Σταματάκηδες απο την άλλη, οργανώνονται.

Η Στέλλα τελευταία στιγμή κάνει μία κίνηση ματ και συμμαχεί με τον Καραπάνο, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να εντοπίσει τη Σεμίνα. Την ίδια ώρα, τόσο ο Σταύρος όσο και ο Αντώνης βρίσκονται δίπλα στην Αργυρώ και τη Μαρίνα και προσπαθούν να βοηθήσουν τον Αστέρη, αλλά τα πράγματα μοιάζουν όλο και πιο δύσκολα για εκείνον. Η μέρα της δίκης ξημερώνει και τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο για κανέναν απο τους ήρωες…

Σασμός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτό είναι το εμπόδιο για το γάμο Μαθιού- Βασιλικής

Ο Καραπάνος, που έχει όλες τις άκρες μέσα και έξω από τη φυλακή, καταφέρνει να βρει τη Σεμίνα. Οι δικοί του που είναι μέσα σε όλες τις παρανομίες και ξετρυπώνουν και την τελευταία στιγμή τη φέρνουν στην Κρήτη για να καταθέσει στη δίκη του Αστέρη.

Η Σεμίνα εμφανίζεται στο δικαστήριο και λέει όλη την αλήθεια: Ο Αστέρης δεν ήθελε να σκοτώσει τον Πέτρο. Ήταν ατύχημα. Ο Πέτρος πυροβόλησε  πρώτος και ο Αστέρης προσπάθησε να του πάρει το όπλο. Ο Αστέρης βρισκόταν σε άμυνα, καταθέτει στο δικαστήριο και η μεγάλη ανατροπή είναι γεγονός.

Σασμός-Σεμίνα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ποιος κάνει απόπειρα αυτοκτονίας;

Μετά από αυτή τη μαρτυρία, το δικαστήριο αθωώνει τον Αστέρη, ενώ η Αργυρώ μένει άναυδη: Τι λέει; Μάνα τι λέει; Ο Πέτρος τον προκάλεσε; Δεν το πιστεύω. θα βγει, τον αφήσουν ελεύθερο το φονιά του αδελφού μου; μονολογεί με δάκρυα στα μάτια και με την πίκρα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

Σασμός-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός Β σεζόν: Ποιοι μένουν- Ποιοι φεύγουν

Η Χαρά από την πλευρά του Μαθιού και της Καλλιόπης δεν περιγράφεται: Tο ‘ξερα ότι ο αδελφός μου δεν είναι δολοφόνος, λέει ο Mαθιός, ενώ η Καλλιόπη αγκαλιάζει τη Στέλλα και της λέει: Δεν γελάστηκα, Μόνο εσύ θα μπορούσες να τα καταφέρεις γιατί τον αγαπάς ακόμα και γιατί είσαι άξια, και χαίρεται που ο γιος της θέλω και πάλι ελεύθερος.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close