Σασμός-Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως τα αδερφια κατρακυλουν στο Βούρκο.

Ένα σμπάρο δυο τριγόνια 😭😭

Τα μπλεξίματα του Βαγγέλη στα Γιάννενα είναι γνωστά σε όλους και κυρίως στον αδελφό του. Αυτός ήταν και ο λόγος που όταν άκουσε τον Σταύρο να παραληρεί από τα προβλήματα του με την Αργυρώ, αποφάσισε να πάει να τον συναντήσει.

Ο Βαγγέλης βρέθηκε μακριά από τα προβλήματά του, όμως σύντομα δημιούργησε καινούρια. Κατά την παραμονή του στην Κρήτη, όπως είδαμε, ήρθε μοιραία σε επαφή με νονούς της νύχτας, οι οποίοι υπάγονται στις επιχειρήσεις του Ευθύμη Φαρμάκη και δέχτηκε να μοιραστεί μαζί τους μια παρτίδα πόκερ.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης νικά τον θάνατο

Σασμός-Σταύρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης θα τιμωρήσει τον Πάνο και τον Ευθύμη

Το παιχνίδι ξεκίνησε και όσο κέρδιζε είχε ένα χαμόγελο καρφωμένο στα χείλη, όμως ήρθε και η στιγμή που όχι μόνο έχασε αυτά που είχε κερδίσει αλλά άρχισε και να χρωστάει.

Όπως λοιπόν θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ένα υπέρογκο ποσό το οποίο αυξανόταν μέρα με τη μέρα, θα κάνει τους άντρες του Φαρμάκη να τον ψάξουν και φυσικά να τον απειλήσουν με ένα όπλο ακουμπισμένο στον κρόταφό του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Το νέο διαζύγιο στην Άνω Ποριά

Σασμός: Ο Σταύρος απειλεί άσχημα τον Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Νέα τροπή ανάμεσα σε Αργυρώ και Αστέρη

«Θα δώσεις τα φράγκα ή θέλεις να σε βρουν στα βράχια της Κρήτης; Ξέρουμε από πού ήρθες αλλά και το παρελθόν σου. Τίποτα δεν μένει κρυφό σε εμάς, να το θυμάσαι», θα του πουν και εκείνος θα τους διαβεβαιώσει πως θα βρει τα χρήματα το συντομότερο δυνατό.

Ο Σταύρος δεν θα αργήσει να αντιληφθεί την κατρακύλα στην οποία πέφτει ξανά ο αδελφός του και παρά τα προβλήματά του με την Αργυρώ, θα σπεύσει να τον βοηθήσει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η οικογένεια Αγγελάκη οδεύει προς το τέλος

Σασμός: Ο Σταύρος γίνεται η σκιά της Αργυρώς

Δείτε ακόμη Σασμός: Στο νοσοκομείο η οικογένεια Βρουλάκη

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Σταύρος θα θελήσει να μπει «μπροστά» στα μπλεξίματα του Βαγγέλη. Αυτό όμως που σίγουρα αγνοεί, είναι πως στην Κρήτη και πολύ περισσότερο στις επιχειρήσεις του Ευθύμη, κανείς δεν φαίνεται να αστειεύεται.

«Θέλουμε τα λεφτά του και τα θέλουμε τώρα! Εσένα γιατί σε έστειλε; Για διαπραγματεύσεις; Ξέρεις αλήθεια πόσα μας χρωστά ο αδελφούλης σου, που τρέχεις να τον υπερασπιστείς;», τον ρωτάνε και αφού ο Σταύρος δεν έχει τι να απαντήσει, συνεχίζουν:

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος βρίσκει νέο εχθρό

Σασμός: Ο Σταύρος επιστρέφει στην Κρήτη με τον αδερφό του για να πάρουν εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Νάντια εκμεταλλεύεται τον Νικηφόρο για τον Μαθιό

«Ο αριθμός είναι πενταψήφιος και καλά θα κάνεις να τα βρεις το συντομότερο δυνατό. Αλλιώς κινδυνεύετε και οι δύο», του μηνύουν. Ο Σταύρος όμως δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει στο οικονομικό μέγεθος που του ζητάνε και θα βρεθεί σε απόγνωση.

τον τραπεζικό του λογαριασμό έχει μείνει ένα μικρό ποσό, ενώ δεν έχει κάποιον δικό του άνθρωπο για να ζητήσει βοήθεια. Παρ’ όλα αυτά, θα τολμήσει να τους αντιμετωπίσει πηγαίνοντάς τους το μικρό ποσό που έχει στη διάθεσή του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Έρχεται η κάθαρση για τον Μαθιό

Σασμός-Σταύρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα μπαίνει ασπίδα μπροστά απο την Αργυρώ

Όταν εκείνοι διαπιστώσουν ότι τα χρήματα που τους δίνει δεν αντιστοιχούν στα χρωστούμενα, η ζωή του θα κινδυνεύσει πραγματικά. Πηγές αναφέρουν πως ο άντρας της Αργυρώς θα αποτελέσει μια παράπλευρη απώλεια στα προβλήματα του Βαγγέλη.

Το νήμα της ζωής τού Σταύρου θα κοπεί απότομα, βυθίζοντας όλους σε πένθος. Ο άδικος χαμός του θα κλονίσει σίγουρα την Αργυρώ και την οικογένειά της…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close