ανακάλυψα-πριν-5-μήνες-ότι-ο-άντρας-μου-μιλάει-με-άλλη-στο-Facebook-

Ανακάλυψα πριν 5 μήνες ότι ο άντρας μου φλέρταρε με άλλη στο Facebook και τον υποψιάζομαι συνεχώς. Η αναγνώστρια ανακάλυψε πως ο άντρας της μιλούσε με άλλη στο Facebook πριν 5 μήνες και από τότε τον υποψιάζεται συνεχώς. Τι να κάνει;

Τα social media έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας. Μάλιστα πολλές φορές κάνουμε ακόμη και γνωριμίες μέσα σε αυτά που δεν έχουν όλες φιλικό χαρακτήρα. Όταν όμως κάνεις γνωριμίες μέσα στο Facebook ή σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα και φλερτάρεις ενώ είσαι παντρεμένος, το πράγμα δυσκολεύει.

Η αναγνώστρια πέρασε μία μεγάλη κρίση στον γάμο της και πριν 5 μήνες έπιασε τον άντρα της να φλερτάρει με άλλη γυναίκα στο Facebook. Μπορεί να αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους το γεγονός και να κάνουν μία νέα αρχή όμως η αναγνώστρια δεν μπορεί να σταματήσει να τον υποψιάζεται. Ποια είναι η άποψή σας; Διαβάστε παρακάτω:

Δείτε ακόμα Αποφάσισα να βγαίνω πιο συχνά με τις φίλες μου και ο άντρας μου κάνει παράπονα

Με λένε Γιώτα και είμαι 40 ετών. Πριν έναν χρόνο περάσαμε μία πολύ μεγάλη κρίση στον γάμο μας με τον άντρα μου, μετά από 10 χρόνια που είμαστε παντρεμένοι. Ο άντρας μου κι εγώ εξαιτίας οικονομικών δυσκολιών ξεκινήσαμε να μαλώνουμε συνέχεια.

Η πείνα φέρνει γκρίνια κι ενώ αρχικά οι καυγάδες μας ήταν μικρής σημασίας στην συνέχεια ξεκίνησαν να μπαίνουν κι άλλα πράγματα στην μέση. Παραπονιόμουν για το πόσο παρεμβατική είναι η μάνα του στην ζωή μας, παραπονιόταν ότι δουλεύω συνεχώς και δεν κάνω τίποτα για το σπίτι και τα παιδιά μας.

ανακάλυψα-πριν-5-μήνες-ότι-ο-άντρας-μου-μιλάει-με-άλλη-στο-Facebook-

Photo via: mostoles.lallave-tv.com

Παραπονιόμουν που δεν μπορούσε να πάρει αύξηση από την δουλειά του, παραπονιόταν γιατί οι συζυγικές μας σχέσεις είχαν γίνει λιγότερες και έλεγε πως το μόνο που με νοιάζει είναι η δουλειά και τα παιδιά μας. Αυτό το πράγμα γινόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Δείτε ακόμα Ο δεύτερος σύζυγός μου δεν τα πηγαίνει καλά με τον γιο μου

Για περίπου μισό χρόνο μαλώναμε διαρκώς και όταν δεν μαλώναμε ήταν αυτός με ένα κινητό στο χέρι κι εγώ με ένα τηλεκοντρόλ και ίσα που ανταλλάζαμε δέκα κουβέντες. Τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Πολλές φορές τον είχα πιάσει να του μιλήσω.

Ήθελα να κάνουμε μία συζήτηση μαζί, να μιλήσουμε με μόνο αλήθειες μπας και σώσουμε λίγο την κατάσταση για χάρη των παιδιών μας. Αυτός φαινόταν πάντα πρόθυμος να μιλήσει όμως οι κουβέντες μας κατέληγαν πάντα σε αδιέξοδο.

ανακάλυψα-πριν-5-μήνες-ότι-ο-άντρας-μου-μιλάει-με-άλλη-στο-Facebook-

Photo via: fanpage.gr

Γενικότερα εγώ είμαι πιο νευρική από εκείνον. Όμως κι αυτός μπορεί να μην έχει τόσο έντονα ξεσπάσματα όμως αν μουλαρώσει γίνεται ανυπόφορος. Είναι ένας άνθρωπος αρκετά ισχυρογνώμων όμως όλα αυτά τα χρόνια τα βρίσκαμε.

Δείτε ακόμα Ο άντρας μου όταν πληρώνει το σούπερ μάρκετ μου ζητάει να του επιστρέψω τα λεφτά

Πριν περίπου 5 μήνες λοιπόν μου μπήκαν ψύλλοι στ’ αυτιά. Δεν είχε συμβεί κάτι συγκεκριμένο αλλά πιστεύω πως έχω μία μορφή διαίσθησης. Κάτι στην συμπεριφορά του, κάτι στα λεγόμενά του, με έκαναν να σκέφτομαι ότι κοιτάζει άλλες.

Δεν είχα φυσικά αποδείξεις γι’ αυτό και το ότι ήταν με ένα κινητό στο χέρι δεν αποτελούσε απόδειξη αφού τον τελευταίο καιρό πάντα έτσι ήμασταν και επειδή έβλεπα τι κάνει χάζευε απλά στην αρχική του Facebook και ανέβαζε αστείες φωτογραφίες στο προφίλ του.

ανακάλυψα-πριν-5-μήνες-ότι-ο-άντρας-μου-μιλάει-με-άλλη-στο-Facebook-

Photo via: bloko.gr

Όμως εκείνες τις μέρες δεν με άφηνε να χαζεύω το κινητό του και το είχε διαρκώς αθόρυβο. Μαζί με τις υποψίες μου, αυτές του οι κινήσεις μου είχαν φανεί παράξενες. Όταν τον ρώτησα ευθέως μου είπε ότι ξεκίνησε να τον ενοχλεί ο ήχος του messenger και αφού δεν περίμενε τηλέφωνο το είχε αθόρυβο.

Δείτε ακόμα Έχασα τον άντρα μου πριν 3 μήνες και έμαθα ότι με απατούσε

Φυσικά για το ότι δεν με άφηνε να χαζέψω στο κινητό του είχε το επιχείρημα ότι δεν ισχύει αυτό και ότι απλά έτυχε. Και φυσικά ότι δεν γίνεται μία ζωή να έχω τα μάτια μου στο κινητό του και μερικές φορές αυτό είναι ενοχλητικό. Εγώ θυμάμαι έγινα έξαλλη διότι ποτέ δεν είχα ψάξει το τηλέφωνό του.

Ήταν άλλος ένας καυγάς μας, για τον οποίο του έλεγα ότι ποτέ δεν του έχω δώσει τέτοια δικαιώματα και ότι δεν μπορεί να με κατηγορεί γι’ αυτό κι αυτός να μου λέει ότι είμαι τρελή και ότι έχει κουραστεί από τα νεύρα μου.

Τέλος πάντων ένα βράδυ κατάφερα και πήρα το κινητό του. Το μοτίβο το ήξερα και ακριβώς επειδή δεν είχα δώσει δικαίωμα στο παρελθόν και ήξερε τις απόψεις μου για τους ανθρώπους που ψάχνουν τα κινητά των συντρόφων τους, παρόλο που είχε λερωμένη την φωλιά του, δεν φρόντισε να το αλλάξει.

Δείτε ακόμα Έμαθα πριν 3 μήνες ότι είμαι υιοθετημένη και δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ

Στην αρχή ένιωσα άσχημα. Δεν σταμάτησα να πιστεύω μέσα σε ένα βράδυ ότι το να ψάχνεις την συσκευή του άλλου είναι παρεμβατικό και δείχνει παντελής έλλειψη εμπιστοσύνης και κατινιά. Μετά όμως σκέφτηκα “Γιώτα δεν βαριέσαι; Γίνε κατίνα από να γίνεις τάρανδος”.

Και τα είδα. Ήταν μία τύπισσα από το χωριό του λίγο μικρότερη από εμένα που από ότι κατάλαβα από τις συνομιλίες του είχαν κάτι όταν ήταν και οι δύο μαθητές. Από το λύκειο μάλλον ή κάτι τέτοιο. Δεν θυμάμαι πολλά πράγματα γιατί τα διάβαζα κλαίγοντας και προσπαθώντας να μην τον κοπανήσω με το μαξιλάρι.

Λογικά ο κύριος θυμήθηκε τα νιάτα του και στα μηνύματα φλέρταραν για τα καλά. Δεν είχαν κανονίσει να βρεθούν γιατί αυτή πλέον μένει στο εξωτερικό αλλά σε πολλά μηνύματα της έλεγε ότι δεν τον καταλαβαίνω καθόλου και πόσο θα ήθελε να ήταν αυτή εδώ και τέτοια.

Δείτε ακόμα Η πεθερά μου ζητάει συνεχώς εγγονάκι και με αγχώνει

Δεν ξέρω πως κρατήθηκα και δεν τον ξύπνησα. Δεν έκλεισα μάτι όλη νύχτα και το επόμενο πρωί αφού έφυγαν τα παιδιά για το σχολείο έγινε το σώσε. Αυτός ξεκίνησε να κλαίει και να μου λέει πως ο γάμος μας περνάει κρίση και είχε ανάγκη να μιλήσει με έναν άνθρωπο που να τον κάνει να γελάει.

Για 2-3 μέρες μείναμε χωριστά κι ενώ αυτός με παρακαλούσε να του δώσω μία ευκαιρία εγώ το δέχτηκα. Μιλήσαμε και μέχρι και σήμερα προσπαθούμε να τα λύσουμε. Το θέμα είναι ότι ενώ ο γάμος μας έχει βελτιωθεί από τότε εγώ δεν μπορώ να σταματήσω να τον υποψιάζομαι.

Βέβαια το κινητό δεν το πιάνει στα χέρια του τους τελευταίους μήνες όμως εφόσον έχει ακόμη ανοιχτά τα social media φοβάμαι πως από μέρα σε μέρα κάποιος παλιός του έρωτας θα του χτυπήσει την πόρτα και αυτός θα ενδώσει. Δεν το έχω συζητήσει μαζί του γιατί δεν θέλω να χαλάσω το κλίμα όμως είναι στιγμές που μέσα μου πνίγομαι. Τι να κάνω;

Photo cover via: gr.dreamstime.com

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close