Τέλεια ζύμη για πίτσα χωρίς μίξερ – Επαγγελματική συνταγή

Τέλεια ζύμη για πίτσα χωρίς μίξερ. Μάλιστα η σημερινή συνταγή είναι επαγγελματική. Έχετε όρεξη για πίτσα όμως το ταμείο αρχίζει και είναι…μείον και το delivery θεωρείται περιττό έξοδο; Λοιπόν μπορείτε να φτιάξετε πίτσα ίδια με αυτήν που φτιάχνουν οι πιτσαρίες αρκεί να ακολουθήσετε πιστά την συγκεκριμένη συνταγή.

Δείτε ακόμα ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΑΝΘΡΑΚΟΥΧΟ ΝΕΡΟ

Μία υπέροχη ζύμη για πίτσα χωρίς μίξερ με μόλις 6 υλικά. Είναι ελαστική, είναι νόστιμη και σίγουρα μπορεί να απογειώσει την αγαπημένη σας πίτσα. Δεν χρειάζεται μίξερ οπότε δεν χρειάζεται να λερώνετε περιττά σκεύη για να φτιάξετε…μία απλή πίτσα.

Επίσης μπορεί να σας αρέσει και η Πανεύκολη ζύμη για πίτσα με δύο υλικά που σίγουρα θα σας αρέσει εξίσου πολύ. Δείτε παρακάτω την εκτέλεση της συνταγής για τέλεια ζύμη για πίτσα χωρίς μίξερ 

Μέθοδος Εκτέλεσης

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ζυμώνουμε καλά για περίπου 10 λεπτά ώσπου να έχουμε μια ελαστική ζύμη. Κόβουμε τη ζύμη σε 4 ίσα κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα αλευρωμένο ή λαδωμένο ταψί με λίγη απόσταση μεταξύ τους.

Τα αλείφουμε με λάδι, τα σκεπάζουμε με πετσέτα και τα αφήνουμε σε ζεστό μέρος μέχρι να διπλασιαστούν. Ανοίγουμε κάθε ζυμάρι σε μια λαδόκολλα και τοποθετούμε ό,τι υλικά θέλουμε.

Σημειώσεις από τον Σεφ

Πριν ψήσουμε την πίτσα, ο φούρνος πρέπει να είναι προθερμασμένος στο πιο δυνατό με ένα ταψί στον πάτο του φούρνου ώστε να βάλουμε την πίτσα εκεί. Ψήνουμε μέχρι να λιώσουν τα κασέρια και να ψηθεί ο πάτος.
Η ζύμη μπορεί να αποθηκευτεί σε ένα μπολ σκεπασμένο με μεμβράνη στο ψυγείο έως και 7 μέρες.

ζύμη_για_πίτσα_συνταγή_ Τέλεια _ζύμη _για πίτσα _χωρίς μίξερ_ - Επαγγελματική_ συνταγή_ Τέλεια _ζύμη _για πίτσα _χωρίς μίξερ_ - Επαγγελματική_ συνταγή_ Τέλεια _ζύμη _για πίτσα _χωρίς μίξερ_ - Επαγγελματική_ συνταγή_

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close