Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ κάνει έρωτα με το Γεράσιμο

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού η Ελισάβετ κάνει έρωτα με το Γεράσιμο.

Ήταν να μην κάνει την αρχή…..

Οι ανατροπές συνεχίζονται και αγωνία κορυφώνεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega “Mαύρο Ρόδο” σύμφωνα με τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε. O Γεράσιμος αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή του. ενώ μία γυναίκα καταφέρει να χωρίσει την Ελισάβετ και τον Πέτρο. H περίεργη συμπεριφορά που έχει ο Γεράσιμος, το τελευταίο διάστημα προβληματίζει ιδιαίτερα το Λευτέρη. Όπως θα δούμε, ο άντρας ζητάει εξηγήσεις από το νεαρό θέλοντας να καταλάβει για ποιο λόγο έχει αλλάξει τόσο πολύ, αλλά και τι πραγματικά τον απασχολεί.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Αυτή είναι η γυναίκα αράχνη στο πλευρό του Βίκου

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ κάνει έρωτα με το Γεράσιμο

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης υποκύπτει στους εκβιασμούς της Πολυξένης

Την ίδια στιγμή Ελισάβετ προσπαθεί να χτίσει μια νέα ζωή στην Πάτρα. Κάποια στιγμή ο Πέτρος της ζητάει να τον ακολουθείς στο καρναβάλι. Παρόλο που η κοπέλα στην αρχή είναι αρνητική, στην πορεία αλλάζει γνώμη. Όμως κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού δεν αισθάνεται τόσο άνετα μέσα στο πλήθος και ο Γεράσιμος ακόμη μια φορά εμφανίζεται σαν από μηχανής θεός και την απομακρύνει. Η κοπέλα φεύγει μαζί του, ενώ ο  Πέτρος αρχίζει να την αναζητά παντού.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος βρίσκει έναν απροσδόκητο σύμμαχο

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ κάνει έρωτα με το Γεράσιμο

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Καστρινός μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Αλεξίας

Η Ελισάβετ είναι μαζί με το Γεράσιμο όποιος προσπαθεί να την πείσει να ξαναγυρίσει στην Γερακιανή. Μάλιστα της τονίζει πως δεν ανήκει στην Πάτρα και πως δεν της ταιριάζει αυτός ο τρόπος ζωής. Τα λόγια του προβληματίζουν την κοπέλα η οποία σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει. Οι μέρες περνούν και Γεράσιμος εξακολουθεί να συμπεριφέρεται περίεργα ενώ, δεν μπορεί να δεχτεί πως η Ελισάβετ συνεχίζει να είναι μαζί με τον Πέτρο. Μάλιστα χάνει εντελώς τον εαυτό του και πάνω στην απελπισία του αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή του.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ συναντιέται με την Νατάσα για να μιλήσουν

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ κάνει έρωτα με το Γεράσιμο

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 94 , 95

Συγκεκριμένα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας με ένα όπλο. Όμως εκείνη τη στιγμή τον βλέπουν, ο Θέμης και η Αλεξία και προσπαθούν να τον σταματήσουν. Ο Καστρινός καταφέρνει να ακινητοποιήσει τον Γεράσιμο, οποίος είναι ιδιαίτερα αναστατωμένος. Την ίδια ώρα ο Πέτρος μαζεύει τα πράγματα του καθώς θα μετακομίσει στο σπίτι της Ελισάβετ. Όταν πηγαίνει της ανακοινώνει ότι κέρδισε το διαγωνισμό για την υποτροφία στην Φλωρεντία και στη συνέχεια τι ζητάει να τον συνοδεύσει σε ένα πάρτι μασκέ που θα κάνουν μαζί με τους συμφοιτητές του.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Το παιδί της Φιλαρέτης νεκρό;

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ κάνει έρωτα με το Γεράσιμο

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης έξαλλος ορκίζεται να σκοτώσει τον Βίκο

Όμως η Ελισάβετ αρνείται και έτσι ο νεαρός πηγαίνει μόνος του. Η βραδιά κυλάει όμορφα με την παρέα να διασκεδάζει και να καταναλώνει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Ο Πέτρος μεθάει και καταλήγει να κοιμάται στο σπίτι της Νατάσσας. Όταν η Ελισάβετ ξυπνάει και συνειδητοποιεί πως ο Πέτρος δεν επέστρεψε στο σπίτι ταράζεται. Τον καλεί στο τηλέφωνο αλλά στην κλήση απαντάει Νατάσα. Μόλις η Ελισάβετ σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, ακούει τη γυναικεία φωνή σαστίζει και πιστεύει πως ο αγαπημένος της την απάτησε με κάποια άλλη. Φανερά πληγωμένη τότε αποφασίζει να δώσει τέλος στη σχέση της με τον Πέτρο.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ φεύγει με τον Γεράσιμο

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ κάνει έρωτα με το Γεράσιμο

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Γυναίκα – Αράχνη σύμμαχος του Βίκου

Μάλιστα μια μέρα που ο Γεράσιμος πάει να την παρηγορήσει, την μεθάει και κάνουν έρωτα. Η Ελισάβετ μένει έγκυος από εκείνη την νύχτα. Αποφασίζει να εκδικηθεί το Γεράσιμο για αυτο του κοβει το λαιμό με ένα μαχαίρι. Γίνεται συνεταιρός του Καστρινού και στήνουν μαζί τη μεγαλύτερη ληστεία!

ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ Καλή Πρωταπριλιά σε όλους!!!

Αν θέλετε μη μάς καρφώσετε στα σχόλια!!!! Για να την πατήσουν και άλλοι

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close