Σασμός: Αυτός ο ηθοποιός μπαίνει για λίγα επεισόδια

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Ντένης μπαίνει στη σειρά και προκαλεί ανατρεπτικές αλλαγές

Μάλιστα…Άντε να δούμε τι καπνό φουμάρει και αυτός;;;

Μία μεγάλη ανατροπή έρχεται στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς. Ένας ηθοποιός εισβάλλει με έναν ρόλο – κλειδί για την εξέλιξη της ιστορίας μας, φέρνοντας την μεγάλη ανατροπή. Μία ηρωίδα ετοιμάζει το μεγάλο της βήμα, επιλέγοντας να ασχοληθεί με τον κλάδο της μουσικής, παρά τις αντιρρήσεις των γύρω της.

Σασμός-Δημήτρης-Γαλάνης

Δείτε ακόμη  Σασμός : Αστέρης-Αργυρώ Η ζωή τους μετά την αποφυλάκιση

Ο ηθοποιός Δημήτρης Γαλάνης έρχεται στη σειρά Σασμός, στον ρόλο του πιανίστα. Μία πρωταγωνίστρια θα πει το μεγάλο ναι στην ευκαιρία που θα της παρουσιαστεί, να τραγουδά βράδυ σε ένα μαγαζί.

Σασμός-Δημήτρης-Γαλάνης

Δείτε ακόμη  Σασμός: Ο Νικηφόρος μαθαίνει τα πάντα για τον πατέρα του

Πλάι της θα είναι ο Ντένης, ο πιανίστας που θα την κατευθύνει σε αυτή την επιλογή της να ασχοληθεί με τη μουσική. Ο Δημήτρης Γαλάνης, το οποίο βλέπουμε αυτή την περίοδο στην παράσταση “Κόκκινα Φανάρια”, έρχεται στη σειρά Σασμός για πέντε επεισόδια.

Σασμός-Δημήτρης-Γαλάνης

Δείτε ακόμη  Σασμός: Ο Μανώλης μου αποκάλυψε ότι έχει δει τον δολοφόνο

Ποια ηρωίδα θα ασχοληθεί με το τραγούδι και ποιες θα είναι οι συνέπειες; Ποιοι δεν εγκρίνουν την στροφή στην καριέρα της και πώς θα αντιδράσουν, μόλις τους το ανακοινώσει; Σύμφωνα με το Youfly.com, αξίζει να σημειωθεί πως η πρωταγωνίστρια θα έχει αρκετά προβλήματα στον γάμο της, ύστερα από αυτό το βήμα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close